Enell-urheiluliivit musta

96,90 €
00 (2)0. (5)1 (5)2 (13)3 (15)4 (11)5 (2)6 (6)7 (1)8 (2)
= Varastossa (kpl) = Väliaikaisesti loppuunmyyty, jätä tuotepyyntö
Valitse koko yllä olevasta taulukosta.
Huomioi tässä tuotteessa Enellin oma mitoitus
Valittu koko: Valitse koko taulukosta
Määrä: kpl

Tätä tuotetta on saatavana toistaiseksi. Jos tuote tai kokosi on väliaikaisesti loppu, voit jättää tuotepyynnön haluamastasi koosta, niin ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun tuotetta on taas saatavana.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
 • Perustoimitus Economy 4-15 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
 • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 4,90€
 • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 6,90€
 • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 9,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
 • Tuotemerkki / valmistaja: Enell
 • Mallisto / kausi: - saatavana Suomesta vain meiltä!
 • Tuote: NL-100-010 Enell-urheiluliivit musta
 • Värikoodi: Musta
 • kaaritueton, edestä avattava sporttiliivi
 • 00-8
 • ENELL SPORT BRA - The bounce stops here!
 • 90% nylon, 10% lycra
 • Enell-urheiluliivejä voit huoletta käyttää myös vesilajeissa ja uinnissa, kunhan huolehdit, että suola- tai kloorivesi tulee huuhdeltua hyvin pois! Suosittelemme pesuun helppokäyttöisiä Soak-pesuaineita!
Enell-sporttiliivit antavat hyvän tuen ja ne on suunniteltu kurvikkaammille liikkujille. Liivimalli on muotoiltu siten, että se tukee rintaa joka puolelta, ei pelkästään alapuolelta, ja tuen maksimoimiseksi kuppiosassa on tuplakangas. Toppimaista liiviä voit pitää yläosana myös sellaisenaan. Leveät olkaimet estävät liiviä painumasta ihoon. Edestä avattavat hakaset helpottavat pukemista ja lisäksi takaosa jää sileäksi, jolloin selkään ei tule painaumia hakasista tai kiinnikkeistä liikkeistä tai lajeista, joissa joudut olemaan selällään. Enell-liiveissä käytetty NATUREXX®-materiaali nostaa kosteuden pois iholta, jolloin liivit tuntuvat miellyttäviltä ihoa vasten. Tuote kestää konepesun 40 asteessa. Huom! Ei huuhteluainetta tai valkaisuainetta! Viimeistellyt saumat ovat mukavat eivätkä aiheuta hiertymiä iholle.

Näin puet Enellit yllesi:

 • Pue Enell-urheiluliivit, kuten pukisit mitä tahansa tavallista liiviä, eli pujota kädet aukoista ja nosta liivit sitten ylös.
 • Ota sitten napakka ote liivien alaosasta hakasten vierestä ja vedä liivit rintojesi alle.
 • Aloita aina hakasten kiinnitys alhaalta ja etene yksi kerrallaan aina ylös asti.
 • Kun olet saanut liivit yllesi ja hakaset kiinni, asettele rintasi hyvin liiveihin. Ujuta käsi sisään kaula-aukosta ja nosta rintaa ylöspäin sekä asettele rintaa hieman kainaloonpäin. Käytä vasenta kättä oikean rinnan asetteluun ja toisinpäin. Voit myös kumartua hieman eteenpäin.
 • Liivien alareunan nauhan tulee olla rintakehää vasten eivätkä rinnat saa jäädä tämän nauhan alle. Lisäksi nännien tulisi olla liivien etusauman kaaren kohdalla tai hieman sen alapuolella.
.

Enellista löytyy kokoja 60-130-ympärysmittaa käyttäville, joten kokovalikoimaa on runsaasti! Tarkista oma Enell-kokosi alta löytyvällä laskurilla, sillä Enell-urheiluliiveissä on ihan oma kokoluokittelunsa. Mittaa itsesi rintaliivit päällä ja tarkista taulukosta tai laskurin avulla, mitä kokoa olet. Taulukon mitat ovat vartalon mittoja, eivät urheiluliivien mittoja. Laita omat mittasi taulukon alimmaisella rivillä oleviin kentiin ja laskuri näyttää Enell-kokosi.

Enell sizes cover most bra sizes from 65 to 130 bands. To check your own Enell size, measure around the bust and around the rib cage right under your bust and fill your measurements to the fields below. The size calculator will suggest you the size to best fit your measurements.Rinnanympärys (cm)
Around the bust (cm)
Mitta rintojen alta (cm)
Under the bust (cm)
Enell koko / size
81-89 68-74 00
86-94 74-79 0
91-99 79-83 1
97-107 83-89 2
104-114 89-94 3
112-122 94-99 4
119-129 99-107 5
127-137 107-117 6
135-145 117-125 7
142-152 125-135 8
Rinnanympärys (cm)
Around the bust (cm)
Mitta rintojen alta (cm)
Under the bust (cm)
Enell koko / size
Kirjoita arvostelu

nenne, 75D/Enell-koko 1 - 22.05.2024

Olivat itselleni iso investointi, mutta joka pennin arvoinen! Eniten minua kiinnosti täällä kommenteissa moneen kertaan mainittu pienentävä vaikutelma, ja voi kyllä, miten litteäksi nämä rintakehän tekevät!

Nämä kappaleet tulevat ensisijaisesti liikuntakäyttöön, mutta mikäli nämä osoittautuvat kestäviksi, tarkoituksena on hankkia toiset arkikäyttöön. Vaakasuuntainen rintojen päällä oleva sauma on sen verran paksu, että ohuimpien paitojen kanssa näitä ei ehkä viitsi käyttää (urheillessa asialla ei ole väliä, mutta muuten), mutta jos liivit tiivistävät ympärysmitan tällaiseksi, niin ostan mieluummin sitten uudet paidat kuin luovun liiveistä.

Maria, 2 - 17.02.2024

Minulla on näitä jo kolmet, ei ole enää paluuta mihinkään muuhun merkkiin yhtään reippaammassa liikunnassa. Panachea tms. voi käyttää edelleen vaikka kuntosalilla, mutta jos juoksen tai tanssin polkkaa, ehdottomasti valitsen nämä, parhaat urheiluliivit ikinä! Normikokoni on 75G, joten tilasin koon 2, liivi vastasi täydellisesti kokoa. Mitään negatiivista en näistä keksi. Ihonvärinen versio olisi tosin vielä kiva lisä, niin voisi pitää valkoisen paidan alla.

Tiina, 3 - 02.08.2022

Aivan uskomattoman tukevat ja ryhtiä tuovat. Menee niin lenkillä kuin töissäkin. Rakastan näitä liivejä.

Tiina , 3 - 28.06.2022

Ihan huippuliivit, näin tukevia en ole ennen pitänyt. Näiden kanssa onnistuu myös juoksu isosta rinavarustuksesta huolimatta. Tekee ryhdikkään olon ja ulkomuodon.

Sole77, koko 95E - 10.02.2022

Tilasin 1.krt Enellin tuotteita, pitkään arvoin tilausta, mutta koko juuri sopiva (koko 5) ja liivit huippuhyvät sekä tukevat. Suosittelen!

Katja, 80E/3 - 07.09.2021

En ole vuosiin muita urheiluliivejä käyttänytkään. Värillisissä ei tunnu väri pysyvän tai väri leviää, mustissa pysyy.

Silppuri, 85 K, koko 5 - 15.04.2021

Ensimmäiset urheiluliivit joista boobsit ei lähde omille matkoilleen! Oon kokeillu kauppojen ties mitä ja tota ja tuota. Niiiiin epämukavia ja puristaa ja lopuks tissit on siellä missä ei pitäisi. Pukeminen tietty haastavaa ekaks, mutta harjoitus tekee mestarin. I H A N A T leveät tukevat olkaimet! Just oikeen kokoset liivit tuli kun käytin kokolaskuria. Ulkonäkö on vähän meh, mutta väliäkös tällä kun paita siihen tulee kuiteskin päälle. Ympärys saisi olla omaan makuun iiiinasen napakampi, mutta asia ei häiritse kuitenkaan paljoa. Kaiken kaikkiiaan 5/5, jos omistat isot kannut ja kaipaat hyvä tukea ja ryhtiä menoon niin isot suositukset.

Anna 70 G/ 0 - 13.03.2021

Parhaat urheilurintaliivit joita olen käyttänyt. Kokoni oli kahden välissä, valitsin pienemmän. Ainut miinus siitä, että olkaimen reuna painaa hetkittäin solisluuta. Ei tunnu liikkuessa, joten ei haittaa itse käyttötarkoitusta.

Marjo koko 3 - 02.08.2020

Hyvä tunne päällä ja käytössä tukevat.Ainoa huono puoli on etusaumat jotka näkyvät ohuempien sporttipaitojen läpi

Riitta 85G - 04.01.2020

Mun liivikoko on 85G. Otin koon 3, joka oli juuri sopiva. Olen nyt käyttänyt salilla koko ajan ja todella hyvän tuen antaa. Liivi litistää rinnat uskomattoman pieneen tilaan. Jos haluaa minimizerit, ne ovat tässä! Liivit ovat kuitenkin enemmän toppi kuin liivit. Siksi ne näkyvät avonaisen paidan alta.

K, 1 ja 2 - 14.10.2019

Olen koon 1 ja 2 välissä ja omistan molemmat. 1 käytän pomppivampaan liikuntaan ja kokoa 2 arkiliivinä ja kevyempään liikuntaan. Erittäin miellyttävät päällä ja minusta ihan helpot pukeakin. Paino jakautuu hyvin ja helpottaa todellakin niskasärkyä. Vaikka liivit ovat todella peittävämalliset, ne eivät ahdista tai purista. Takaa peittävämalliset voivat tuntua alkuun niihin tottumattomalle oudoilta ja hiostavilta, mutta ominaisuuteen tottuu muutaman käyttökerran jälkeen.

Anna, 75G - 03.10.2019

Harrastan ratsastusta ja lenkkeilyä ja aikaisemmin olen käyttänyt ShockAbsorbereita, vaikka en ole ollut niihin koskaan 100% tyytyväinen. Vihdoinkin olen löytänyt liivit, jotka ovat paremmat! SA:n liiveissä ongelmanani ei ollut tukevuus vaan olkaimet, jotka pureutuivat niskalihaksiini niin, että verenkierto aivoihin tuntui lakkaavan. Enellin liiveissä rintojen paino jakautuu paremmin koko liivien selkäosaan eikä ainoastaan olkaimille. Liivit ovat supertukevat ja napakat. Pukeminen vie vähän aikaa, mutta omalla rintavarustuksellani se ei ole mitenkään mahdoton tehtävä. Näitä tilaan toisetkin!

Susanna, koko 3 - 01.08.2019

Jo toiset Enelit, en voisi enää kuvitella muita liivejä ratsastukseen. Nämä todella tukevat ja pienentävät rintavarustusta, ei enää ikävää hölskymistä harjoitusravissakaan, Eneleistä en luovu!

Noora 95G - 10.05.2019

Parhaimat urheiluliivit koskaan! Kokoni on 95G, joten markkinoilla ei ole paljoa tarjolla urheiluliivejä minun kokoiselle joissa on tarpeeksi iso ympärys... Olen ostanut monia kalliita urheiluliivejä mutta kaikissa joko liian lyhyet tai pitkät olkaimet. Jos pitkät olkaimet laittoi hakasella "ristiin" niin niska ja hartia kivut olivat todella kovia. Enellit ostettua voin urheilla vapaasti ilman ettei hartiat huuda hoosiannaa.

Juulia, 2 (75L) - 31.12.2018

Olen vuosien varrella kokeillut monenmoista urheiluliiviä, viimeisimpinä ollut ShockAbsorberia ja Panache Sportia sekä kaarituellisena että -tuettomana, mutta mikään ei ole tukenut tarpeeksi. "Viimeisenä vaihtoehtona" tilasin Enellit ja laitan heti kohta toiset tilaukseen, nyt vuoden näitä käyttänyt sekä urheillessa että ihan muuten vaan koska ovat ihan huiput.

Monissa urheiluliiveissä olkaimet ovat olleet liian pitkät tai valuvat, joten olen joutunut pitämään racerback-hakasta aina kiinni, mikä taas on johtanut välittömiin niska- ja hartiasärkyihin. Näissä taas paino jakautuu koko selälle eikä tuota samalla tavalla särkyjä. Koko 2 on minulle hiukkasen ahdas joten varmaan tilaan kokoa suuremman ensi kerralla.

Liivien pukeminen käy kyllä työstä mutta on sen arvoista!

Ninni, 75J - 24.12.2018

Aino, 75K - 14.12.2018

Napakan ja tukevan tuntuinen liivi mutta harmikseni Enelliltä ei löytynyt minulle sopivaa kokoa. Liivit oli sovituksella parhaimman tuntuinen liivi mitä olen kokeillut, jos ei lasketa sitä ettei rinnat ihan mahtuneet kuppeihin. Toivoin, että sopiva koko olisi löytynyt, oli niin hyvän tuntuiset.

Adella - 10.11.2018

Parhaat ja tukevimmat liivit isolle kuppikoolle. Muuttaisin kuitenkin pari asiaa, jos voisin: Enemmän kangasta rintojen sivuille, koska rinnat meinaavat pursuta sivuilta. Ja häivyttäisin ikävän näköiset saumat rintojen kohdalta pois.

Itsellä siis hyvin suuri kuppikoko, suurinpiirtein 80K. En enää edes osaa arvioida kuppikokoani, kun olen jo muutaman vuoden käyttänyt pelkästään Enellin rintaliivejä painon vaihtelun mukaan 3 tai 4.

Eija, koko 4 - 05.09.2018

Todella hyvät ja tukevat liivit. Mielestäni helppo pukea. Eikä enää olkainten luisumista. Vähän avonaisemmista kaula-aukoista näkyy kyllä vähän olkainta, mutta se ei kyllä haittaa käyttöä. Tilasin koon 4, joka onneksi oli sopiva. Pienentää povea reilusti, mikä on hyvä asia.

Tuulis, 2 - 31.08.2018

Ihanan hyvin toteutettu ja tukeva liivi. Helppo pukea, tuntui päällä hyvältä. Normikokoni tosin on 80G ja Enellissä isot rinnat ja pienehkö ympärys oli minulle huono yhdistelmä: rinnat eivät mahtuneet kunnolla liivin sisään sullomallakaan ja ympärys olisi voinut olla napakampi. Laadukas liivi varmasti niille, joilla ei mittasuhteet ovat vähän erilaiset.

Marja 90H - 27.08.2018

Parhaat kokeilemani liivit liikuntaan ja erityisesti harrastamaani ratsastukseen.
Erinomaisen tukevat.
Kauniit nämä ei mielestäni ole, mutta se on kyllä ihan sivuseikka... :-)
Kupit on kuitenkin isorintaiselle pienehköt ja ympärysmitta jää ehkä vähän isoksi. Itselläni kuppikoko 90H ja näistä tilasin koon 5, joka on varmasti paras mahdollinen koko.
Olen silti erittäin tyytyväinen ja tuntuu niin kuin ryhtikin olisi näiden myötä parantunut.

Luna, 4 - 10.05.2018

Oikein tukevat ja hyvät liivit juoksemiseen. Tilaan taatusti toisetkin. Pukeminen hiukan hankalaa, mutta onnistuu kyllä pienen harjoittelun jälkeen. Miinusta tulee kupin saumasta joka näkyy selkeästi paidan läpi. Annan kuitenkin täydet pisteet napakkuuden takia.

Susanna, 3 - 15.04.2018

Todella hyvät ja napakat liivit! Tuntuu että ryhtikin on parempi kun liivit pitävät rintavarustuksen kurissa. Näitä ostan ehdottomasti jatkossakin. Alkuun joutui hiukan opettelemaan noiden pukemista mutta aika äkkiä se rupesi sujumaan vaivatta. Lopputulos on se että minusta nämä on helpompi saada päälle kuin tavalliset takaa kiinnitettävät liivit.

Tättärää - 12.03.2018

Innoissani tilasin nämä, että nyt on semmonen kapalo näille utareille että on näpsäkän näkönen ja itelle miellyttävän tuntunen ja vielä kaikenlisäksi ei olkaimet paina ihoon... Pettymys oli suuri kun yhden päivän jälkeen tuskailin kipua kyljissä, selässä ja rintojen alla. Sauma painoi aivan todella kipeästi. Sen jälkeen olen käyttänyt liivejä nurinpäin, koska ns. ulkopuolen sauma on pehmeämpi. Lisäksi rinnat liikkuu liivien sisässä, vaikka muuta luvattiin. Mutta ihan mukavat arkikäyttöön, kun pitää niitä nurinpäin :D Kokoni on 80E.

Lumingerie vastaa: Ikävä kuulla, että liivit eivät vastanneet odotuksiasi. Rintojen ei todellakaan kuuluisi hölskyä liivin sisällä, joten kuulostaa siltä, että koko on liian suuri.

Cherrlo, koko 1 - 27.02.2018

Tykkään todella paljon näistä liiveistä, on jo toiset enellit jotka olen täältä tilannut. Pukeminen vaatii hieman enemmän kuin muut liivit mutta olen niin iloinen siitä miltä ylävartaloni näyttää kun puen puseron liivien päälle, olen ainakin pari kokoa pienempi rintojen kohdalta! Ja olen myös iloinen siitä että nämä päällä rinnat pysyvät todellakin paikallaan! Ja olen myös huomannut että enellit vähentävät minulla niskojen ja selän kuormitusta.

Minnie, Enell-koko 4 - 12.11.2017

Nyt tulee pitkä arviointi! Pitkän harkinnan jälkeen tilasin itselleni nämä Enell-urheiluliivit. Kokoni on tällä hetkellä (kokolaskurin mukaan) K80, Lähetettiin Enell-koko 4.
Ensimmäinen haaste: miten saan kiinni alimmaisen kiinnityshakasen? Ohjeen mukaan vedä liivi rintojesi alle.... jolloin suuret rinnat peittävät näkyvyyden alaspäin. Alimman hakasen löytämiseen tarvitaan peiliä. Kun lopulta kaksi alinta hakasta saa kiinnitettyä, pukeminen on jo helpompaa. Hiki kuitenkin tuli! On siinä se hyvä puoli, että tulee ylimääräinen alkuverryttely jo liiviä pukiessa.
Toinen haaste: liivin istuvuus. Suuret rinnat/pienehkö ympärysmitta ei ole paras mahdollinen lähtökohta tämän malliselle liiville. Rinnat mahtuivat juuri ja juuri kuppeihin, mutta ympärysmitta saisi olla tiukempi. Kuitenkin tiedät, että jos tilaan pienemmän koon, rinnat eivät mahdu. Kainaloiden alta jo tässäkin koosssa pursuu hieman ylimääräistä ulos liiveistä.
Mieleni kuitenkin sulaa, kun puen ylleni urheilutopin. Liivit istuvat täydellisesti paidan alla, kainalon pieni epäistuvuus ei haittaa lainkaan. Näytän peilistä monta kokoa pienemmältä! Ja liivit tukevat erittäin hyvin. Tanssilliseen zumbailutuntiin ihan mahtavat! Joten lopulta täydet viisi tähteä. Kokeilkaa ihmeessä!

Heidi - 08.11.2017

Ei ole Enellin voittanutta :)

Isokokoisempana hevosihmisenä ja ratsastajana on erittäin tärkeää, että liivit ovat tukevat tilanteessa kuin tilanteessa. Liivien tulee olla napakat niin, ettei etuvarustus hölsky eikä huoju, eikä etenkään tule kipeäksi. Enellin kanssa tätä huolta ei ole, Enell halaa käyttäjäänsä kuin kuristajakäärme saalistaan- karkuun et pääse ;) Olen luottanut Enellin voimaan jo päälle kymmenen vuotta, menossa on kolmannet Enell- liivit- joten voin myös sanoa että ne kestää, ja kestää, ja kestää ja kestää :)

Oivi - 18.10.2017

Erinomainen ja tukeva liivi melko runsaalle rintamukselleni! Näillä uskaltaa ehkä jopa hölkkäilemään!
Ja kiitos Lumingerien tiimille nopeasta tuotevaihdosta: tilasin nääs ensin liian isot, ja tosi nopsasti sain oikean kokoiset

Kirsi - 07.09.2017

Liivi on todella jämäkkä ja tekee kyllä ns. littanan etumuksen. Itse en kuitenkaan pitänyt siitä, että nousee aika korkealle kainaloista. Lisäksi on todella hankala pukea, koska hakasten lisäksi ei ole mitään ns. apukoukkuja. Huonokätisille napakan liivin pukeminen on siis varmasti suuri haaste

liisa, 2 - 22.06.2017

Tukevat ja hyvät urheiluliivit ratsastukseen. Koko löytyi helposti. Ainoa pieni miinus että alareunan sauma saattaa hiertää jossain tilanteessa.

Sesse, 100H - 16.02.2017

Todella tukevat liivit! Ei pääse rinnat hölskymään mihinkään suuntaan ja tuntuu että ryhtikin suoristuu. Ainoa miinuspiste tulee alakuminauhan sivusaumoista, jotka painavat pidemmässä käytössä ikävästi. Liivikokoni on 100H ja tilasin tätä liiviä koon 6.

Tuuli, 2 - 13.02.2017

Ihanan tukevat liivit. Ihan parhaat ja tukevimmat liivit mitä tähän asti olen löytänyt. Koska takaosassa on kaksinkertainen kangas ,niin näillä esim kuntosalilla tulee helposti näillä hiki.Malli on myös sellainen että olkaimet tai joku muu osa näkyy helposti paidan alta arki käytössä.

FTM koko 6 - 28.01.2017

Etsin vaihtoehtoja perinteisille bindereille ja nää on tosi hyvät! Litistää sivuprofiilia mulla ainakin 4 cm mikä on siis hurja ero tavallisiin liiveihin verrattuna. Näistä ei tule sellaista törötystä kuten normaaleista liiveistä, vaan nää voi pukea niin että lyttää rinnat kainalon suuntaan jolloin ne näyttää pienemmiltä/paremmilta. Toimii myös riippurinnoille, eikä tee uniboobia jos asettelee rinnat oikein. Liivit ei hiosta läheskään niin paljon kuin binder, ei tule samanlaista hengenahdistusta ja rintakipua, kädet ei puudu ja pystyy liikkumaan hyvin. Rintoja nää ei "kadota" samalla lailla kuin binderit mutta näiden kanssa on paljon helpompi olla kuin normirintsikoiden kaa. Tiukat nää on verrattuna normirintsikoihin mutta ei niin tiukat että alkais ahdistaa. Tässä ei oo kaaritukia mikä on tosi hyvä juttu, mulla ne aina pistää inhottavasti kylkiin oli malli mikä vaan. Ainoa miinus kupin saumasta joka tekee vähän sellaisen tissienkorostuskaaren jos pitää t-paitaa mutta kerrospukeutumisella tämä ongelma on ratkaistu eikä se käytössä haittaa paljoakaan. Tavallisiin liiveihin ja tavallisiin bindereihin verrattuna 5/5 eli voin suositella jos ei pysty bindereitä käyttämään.

H 75O - 17.11.2016

Kaksi miinusta: ei sovi isorintaiselle, jolla pieni alamitta. Rinnat tursusivat liivien yli eikä ympärys ollut tukeva (koko 3). Halusin silti kokeilla niitä, joten en palauttanut vaan kokeilin liikunnassa. Liikkuessa tukevuuden puutteen lisäksi liivin selkäosa oli todella lämmin ja hiostava, mikä ei talvipakkasella ulkoillessa niin haittaa, mutta sisäliikunnassa/kesällä näitä en tule käyttämään.

Tintti, 1 - 23.10.2016

Ei ole sopiva sellaiselle, jolla on pieni ympärys ja iso kuppi. Muuten olisivat todella tukevat liivit.

Neiti, 70J - 13.09.2016

Kokomitoitus ei ole hyvä sellaiselle, jolla on pieni ympärys ja iso kuppi. Oikeaa kokoa ei löytynyt minulle. Muuten laadukkaat ja hyvän tuntuiset liivit.

M koko 3 - 10.09.2016

Tukevat liivit juoksemiseen.

Anne, 85K - 14.06.2016

Ensimmäiset urheiluliivit jotka olivat juuri niin tukevat kuin lupasivat! Aluksi tuntui että ympärysmitta olisi liiankin tiukka, mutta siihen tottui pian (tilasin koon 3). Kokotaulukko on erilainen kuin tavallisissa liiveissä, ihan täydellistä istuvuutta ei voi kai ollakaan. Liivikupin sauma näkyy t-paidan läpi. Nämä ovat kuitenkin sivuseikkoja siihen verrattuna, että liivien materiaali ei veny ja vanu, vaan pitää rinnat tiukasti paikallaan. Parhaat urheiluliivit mitä olen kokeillut.

Sofi 70F - 07.06.2016

Olin mittataulukossa koon 1 yläpäässä joten tilasin sen koon liivit. Muuten liivit istuvat täydellisesti, ovat pehmeät ja miellyttävät, mutta esimerkiksi hyppiessä rinnat hölskyvät yhtä paljon kuin tavallisilla urheiluliiveillä. Asiakaspalvelusta arveltiin että yksi koko pienempi voisi olla kuitenkin parempi, eli täytynee tilata seuraavaksi pienempää kokoa sillä muuten olen ollut hyvin tyytyväinen liiveihin. Olen pessyt liivejä vain käsin ja hiukan musta liivi päästää väriä. Jos liivien massiivinen koko kuvan mallin päällä epäilyttää, niin itselläni liivit näyttävät päällä melko lailla tavallisen urheiluliivin kokoisilta, paitsi tietenkin selkäkappale on umpinainen.

Jaana 4 - 03.05.2016

Aivan huiput. Hoidetaan olemusta. Käytän melkein aina. Vihdoin löysin mitä olen vuosia hakenut :-)

Äpy - 06.02.2016

Ihan parhaat rankempaankin urheiluun! Tilasin mittojeni mukaan koon 2, mutta se oli aivan liian suuri. Vaihdoin kokoon 1 ja se oli juuri sopiva. Jos siis satut joidenkin kokojen väliin, valitsisin pienemmän.

Petra, 2 - 15.01.2016

Yksinkertaisesti parhaat liivit urheiluun, niin ratsastukseen, juoksemiseen ja salilla käymiseen. Helppo pukea ja antaa hyvän tuen ja pitää ihan oikeasti rinnat paikallaan rankemmassakin menossa. Ilman näitä en urheile enään koskaan!

70DD / enell-koko 1 - 22.12.2015

Antaisin 4,5 jos se olisi mahdollista. Ainoa miinus ulkonäöstä. Liivit ovat sellaisenaan mielestäni rumat ja tätimäiset, mutta paita päällä olemus on sporttinen. Pienentävät rintojen ulkonäköä muodon säilyttäen, rinnat eivät myöskään sulloudu yhdeksi jättitissiksi, vaan pysyvät mukavasti omissa lokeroissaan. Kaikkein paras ominaisuus on kuitenkin se, ettei mitään hölsky edes juostessa. Aivan super-tukevat! Olkaimet menevät tavallista lähempää kaulaa, mikä saattaa aiheuttaa minulle päänsärkyä (en esim voi käyttää painijaselkäisiä liivejä pääkivun vuoksi), uudet liivit olleet nyt kuusi tuntia päällä, eikä päätä kylläkään särkenyt. Liivit nyt koekäytössä, tähtäimessä maraton. Toivottavasti toimivat 42 kilometrin taipaleella hiertämättä.

MS80i - 21.12.2015

Todella ryhdikkäät ja tukevat. Parhaimmat urheiluliivit mitä olen omistanut. Nukavat päällä.

Taateli, koko 6 - 18.12.2015

Voin ihan oikeasti sanoa, että elämäni muuttui merkittävältä osaltaan, kun kokeilin näitä liivejä ensimmäisen kerran. En ollut edes tiennyt, että liivit voivat olla näin tukevat. Ensimmäiset liivit, jotka pysyvät päällä vaikka pesäpalloa pelatessa!

T, Enell 0 - 08.12.2015

Sovittaessa tuntuivat hyvälle, mutta käytössä hiersivät pahasti kainaloiden kupeeseen (olkaimet liian lyhyet?). Jos treenaat paljon ja sinulla keskimääräistä naista leveämpi selkä, niin suosittelisin ennemmin Panache Sportia, jossa on säätövaraa. "Normaalille naiselle" loistavat!

Reetta, 90-95D - 06.12.2015

En löytänyt itselleni sopivaa kokoa, mutta se johtuu omista mitoistani. Rinnan kohdalta aivan liian suuri siinä koossa, mikä oli ympäryksestä sopiva. Tuntuivat kuitenkin hyvin laadukkailta materiaaliltaan ja erittäin pehmeät päällä. Kaarituettomuus varmasti monissa lajeissa plussaa :)

katkis 85j - 22.09.2015

Ihan mahtavat liivit. En enää ikinä käytä muita urheilussa,

Katja 65K - 27.08.2015

Todella tukevan oloiset urheiluliivit, minulla harmikseni jopa ahdistavuuteen asti. Olen kuppikooltani 65(-70) K. Mittataulukon mukaan Enell-kokoni on ympärykseni osalta 0:n ja 1:n rajamailla ja rinnanympärykseni osalta 1-2. Valitsin kookseni siitä välistä 1. No ei se mahtunut, ei ollut toivoakaan, että olisin saanut rintojani ahdettua liiveihin. Halusin vielä kokeilla varmuuden vuoksi kokoa 2. Se meni päälle, mutta minulla oli olo, kuin riippurintani olisivat olleet sadalla mutkalla ;) inhottavasti/ahdistavasti litistettynä rintakehääni vasten, vaikka kuinka asettelin niitä, ja silti rintojen alle liiveihin jäi löysyyttä. Onneksi sen sijaan Panache Sport –urheiluliivit osoittautuivat erittäin toimiviksi minulle.

Ystävällinen vinkki asiakaspalveluun: myös nettisivuille voisi lisätä saman tiedon kuin näin jonkin aikaa sitten Lumingerien Facebook-postauksessa siitä, että Enell-liivi istuu parhaiten C-H-kuppikoolle.

Minttuliini kokoa 7 - 02.06.2015

Tosi hyvät liivit. Hintakin mielestäni edullinen moniin räpsyihin verrattuna.Olen pitkään etsinyt tukevia, hyvin istuvia liivejä, sillä olen isorintainen ja lisäksi minulla on ihan reilusti ylipainoa. Tilasin ensin yhdet mustat kokoa 6 olevat, jotka olivat muuten hyvät, mutta rinnat vähän nousivat ylös kupeista. Vaihdoin kokoon 7 ja sain juuri sopivat, joten tilasin toiset turkoosin väriset. Mustat ovat hyvät mutta värinsä puolesta turkoosit ovat vielä paremmat. rinnat pysyvät kupeissa, eivätkä tursua mistään ja mikä parasta rintani näyttävät nyt paljon pienemmiltä.