Järjestys:
Käyttömukavuus on tärkeää odotus- ja imetysajan vaatevalinnoissa

Raskauden muutokset vartalossa heijastuvat usein myös odotus- ja imetysajan vaatevalintoihin. Raskaana ollessa, kun kehossa on turvotusta, saattaa haluta pukeutua vaatteisiin, jotka eivät purista. Valintaperusteena voi myös olla, että vaate mukautuu hyvin vartalon muutoksiin sekä vauvamahalla on tilaa kasvaa.

Valikoimamme Urkyen vaatteissa on huomioitu kurvikkaammat käyttäjät. Vaatteiden joustava materiaali tuntuu mukavalle käytössä. Paidoissa ja topeissa on kietaisumallin leikkaus, joka mukailee kivasti muotoja rinnoissa, vyötäröllä ja käsivarsissa. Paitojen kaula-aukkoa on helppo säätää avarammaksi ja peittävämmäksi. Kaula-aukon muunneltavuudesta on suuri apu myös imetysaikana. Kietaisuleikkauksia on hyödynnetty myös Urkyen mekoissa, joita voi, muiden Urkyen vaatteiden tavoin, mainiosti käyttää raskaana ollessa, imettäessä ja käyttöä varmasti löytyy myös imetysajan jälkeenkin.

Imetysvaatteista on apua sekä kotona että kodin ulkopuolella. Lasta imettääkseen puseroita ei tarvitse nostella helmasta tai venyttää kaula-aukkosta. Imetysvaatteissa on huomaamattomat imetystä helpottavat leikkauksia tai kiinnikkeitä, joilla rintojen edessä olevaa osaa saa siirrettyä edestä imetyksen ajaksi.

Toppeja ja vaatteita voi halutessaan käyttää myös yöllä nukkuessa imetyksen apuna tai rintojen tukena.