Järjestys:
Valikoimamme rantamekot ja -tunikat, pareot ja sarongit ovat tyylikkäitä ja toimivat niin suojana auringolta kuin myös vilpoisena kesävaatteena. Pieneen tilaan menevä vaate on helppo ottaa matkallekin mukaan, ja värivalikoima pyritään pitämään aina yhteensopivana myymiemme uima-asujen kanssa. Materiaalit ovat helposti kuivuvia ja mukavia iholla. Rantavaatevalikoimamme uudistuu uima-asumalliston mukaan ja valikoima onkin parhaimimillaan aina keväällä, juuri ennen kauden alkua.

Mikä on saronki? Saronki on huivimainen vaate, joka kiedotaan lanteille tai vartalon ympäri. Rantavaatteena ja kesällä saronki on mitä ihanin vaate, sillä se on keveä, ilmava ja helppo pukea. Saronki suojaa auringon paahteelta sekä pieneltä tuulelta.

Mikä on pareo? Pareo on sarongin tapaan usein huivimainen päälle helposti kietaistava vaatekappale.

Tunika puolestaa on paitamallinen vaate. Tunikat ovat myös erinomaisia rantavaatteena juuri helpon puettavuutensa ja ilmavuutensa ansiosta. Tunikan pituus on yleensä lanteiden ja polvien välille. Pidempää tunikaa, joka ylettää nilkkoihin, kutsutaan kaftaaniksi. Kaftaani on yleensä myös pitkähihainen, kun taas tunika voi olla myös lyhythihainen tai hihaton.

Kaikki edellä mainitut vaatekappaleet ovat perinteisiä asuja eri puolilta maailmaa. Ranta-asuissa on otettu vapauksia mm. materiaalien suhteen ja moderneissa tunikoissa, pareoissa ja sarongeissa nähdäänkin paljon erilaisia printtejä, värejä sekä materiaaleja.