{image:text}

Tuotereklamaatiot

Mikäli tilauksessasi olleessa tuotteessa ilmenee vika, ole heti yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme sopii kanssasi mahdollisista jatkotoimista. Ohessa tarkemmat ohjeemme tuotereklaamaatioihin

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ilmenikö tilauksella olleessa tuotteessa vika?

Mikäli tilauksen saatuasi huomaat, että saapunut tuote on rikki tai viallinen, ole välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme. Sovimme kanssasi sähköpostitse jatkotoimista viallisen tuotteen suhteen.

Ilmenikö tuotteessa vika ensimmäisillä käyttökerroilla?

Tuotteissa olevat materiaaliviat ilmenevät yleensä ensimmäisten käyttökertojen aikana. Älä tee itse mitään korjauksia tuotteeseen. Jos haluat reklamoida tilauksellasi olleesta tuotteesta, lähetä asiakaspalveluumme pikaisesti tiedot ilmenneestä viasta, kerro hieman miten vika ilmeni sekä liitä mukaan kuva tuotteessa olevasta viasta. Tee reklamaatio meille välittömästi, sillä valmistajien reklamaatioaika materiaali- ja ompeluvirheille on kuukauden ajan ostopäivästä. Sovimme kanssasi sähköpostitse tarkemmin jatkotoimista yhteydenottosi jälkeen.

Reklamoimasi tuote tulee palauttaa meille mahdollisimman pian, viimeistään 14 vrk sisällä reklamaatioilmoituksen teosta. Tuote tulee pakata kovaan pakettiin, jotta liivien kaarituet eivät vahingoitu Postin kuljetuksessa. Täytä mukaan lappu, josta käy ilmi nimesi ja että kyseessä on reklamaatio. Jos sinulla ei ole enää tallessa asiakaspalautustarraa, kirjaa lähetyksen päälle seuraava teksti, niin palautus on ilmaista:

ASIAKASPALAUTUSKIRJE
Sopimustunnus 642926
LUMINGERIE OY
Kiertorata 16
FI-90440 KEMPELE FINLAND

Rintaliivin pesu pesukoneessa

Lumingerie ja tuotevalmistajat suosittelevat rintaliiveille käsinpesua. Rintaliivien pesu pesukoneessa on aina asiakkaan vastuulla. Pesukoneen mekaaninen hankaus voi vaurioittaa tuotteen todella nopeasti. Pesukoneen aiheuttamat vauriot voivat ilmetä kankaan puhkeamisena, kaarituen vääntymisenä tai katkeamisena sekä kankaan elastisuuden menetyksenä. Emme korvaa pesukoneen aiheuttamia tuotevaurioita.


: 07.11.2022 14:48

Julkaistu: 07.10.2020 13:02