Järjestys:
Onko haaveissasi hyvin istuva ja tukeva uima-asu, jossa voit liikkua niin rannalla kuin uimahallissakin? Meiltä löydät bikinit, tankinit ja uimapuvut isorintaisille; kuppikokoja jopa O-kuppeihin saakka ja 60-110-ympärysmitoilla. Lisäksi löydät meiltä yhteensopivat bikinihousut ja -hameet, rantamekot ja pareot kokovalikoimassa 34-54. Lähes kaikki uima-asumme myydään yksittäisinä osina, eli voit vapaasti yhdistellä eri sarjojen ylä- ja alaosia toisiinsa, ja löytää taatusti joka puolelta hyvin istuvan uima-asun. Uima-asuilla on maksuton vaihto- ja palautusoikeus, ja asiakaspalvelumme auttaa oikean koon löytämisessä.

Uimapukukausi on parhaimmillaan kevät- ja kesäkuukausina, jolloin saamme valikoimiimme runsaasti erilaisia kausivärejä ja -malleja: ensimmäiset kausituotteet saapuvat varastolle jo maaliskuussa. Jatkuvia sarjoja täydennetään ympäri vuoden.

Kaikki uima-asumme ovat meri- ja klooriveden kestäviä. Oikein huollettuna uima-asu pysyy hyvänä useita vuosia, eli muista huuhdella uima-asusi huolellisesti jokaisen käytön jälkeen.