Kaarituetut rintaliivit

Hae kokoasi

Järjestys:
Kaarituetut rintaliivit ovat nykypäivänä ehdottomasti suosituimpia. Kaarituet ovat yleisimmin metallia, ja ne pitävät rintaliivien kupit muodossaan, jolloin liivi tuo paremmin muotoa ja nostetta rinnoille. Oikeankokoisissa rintaliiveissä kaarituet ovat huomaamattomat. Vääränkokoiset rintaliivit tunnistat mm. siitä, että kaarituet hiertävät tai painavat, tai ne "töröttävät" eteenpäin rintojen välistä eikä kaarituki ole rintakehää vasten. Kaaritukien tulee siis kiertää rintakudos ja kaarituen tulee olla koko matkaltaan rintakehää vasten. Jos sinulla on ongelmia rintaliivien kaaritukien kanssa, suosittelemme ehdottomasti tarkastamaan liivikokosi. Voit ottaa meihin yhteyttä ja me neuvomme liivikokojen kanssa!

Suuresta valikoimastamme löydät niin topattuja kuin toppaamattomia rintaliivimalleja, sileäkuppisia t-paitaliivejä sekä upeita ja juhlavia pitsirintaliivejä.

Valikoimassamme kuppikoot D-kupista alkaen jopa EU M-kuppikokoon tai UK K-kuppikokoon saakka. Meillä on Suomen laajin koko- ja mallivalikoima sekä useita laadukkaita tuotemerkkejä!