Järjestys:
Mukavat ja sopivat alushousut ovat olennainen osa pukeutumista, alkaahan pukeutuminen alusvaatteista. Meillä on myytävänä lähes kaikkien valikoimamme rintaliivien kanssa yhteensopivia alaosia lahkeellisista alushousuista stringeihin, hipster-mallista korkeavyötäröisiin ja peruspikkuhousuista urheiluhousuihin sekä eroottisiin pitsiunelmiin. Kuten rintaliivien, myös alushousujen on hyvä olla sopivat niin kooltaan kuin malliltaan, sillä puristavat, valuvat ja pakaroiden väliin kiipeävät alushousut ärsyttävät ja vievät huomion ja energian pois olennaisemmista asioista.

Valikoimastamme löytyy myös paljon erilaisia kehoa muotoilevia alusasuja ja sukkahousuja, sekä sukkanauhaliivejä ja niihin sopivia sukkia.

Mikäli johonkin rintaliiviin ei löydy juuri samaa sarjaa olevaa alaosaa, olet epävarma sinulle sopivasta koosta tai mallista, tai haluat tietää enemmän alushousujen materiaaleista, ole yhteydessä. Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa kysymyksiin sähköpostitse. Meillä on maksuton toimitus, palautus ja vaihto, ja tuotteet toimitetaan muutamassa päivässä suoraan postilaatikkoosi.