{image:text}

Etsitkö leveäolkaimisia rintaliivejä?

Meiltä kysytään usein ehdotuksia liivimalleista, joissa olisi leveät olkaimet, mielellään pehmustetut, tai että voisiko olkaimiin jotenkin lisätä pehmusteet. Valikoimassamme on useita liivimalleja, joissa olkaimet ovat leveämmät. Monissa liiveissä olkaimet ovat lisäksi pehmustetut.

Rintaliiviasiaa

Tärkeintä liivin käyttömukavuuden kannalta on ensin tarkistaa oma rintaliivin koko. Mikäli käytössä olevassa liivissä ympärys on liian väljä tai kupit liian pienet, vaikuttavat nämä osaltaan olkainten istuvuuteen. Liian väljä ympärys ei kannattele rintojen painoa, jolloin rintojen paino jää hartioille olkainten varaan. Olkain voi rintojen painosta taittua tai painaa hartiaa. Pahimmillaan liian löysä ympärys liikkuu liikkeiden mukana, mikä voi aiheuttaa olkainten hankaamista ihoon sekä olkainten valumista hartioilta.

Myös liian pieni kuppikoko usein vaikuttaa olkainten istuvuuteen, varsinkin, jos kuppeihin pyritään saamaan lisätilaa löysentämällä olkaimia. Kun olkain löysennetään ääriasentoon, valahtaa kuppi etukenoon ja tuki liiveistä katoaa. Mikäli olkain tuntuu liian lyhyelle täydessä mitassaankin, on hyvä tarkistaa, että käytössä oleva kuppikoko on sopiva.

Liivimalleja leveillä olkaimilla

Osassa liivimalleja olkaimet ovat normaalia leveämmät. Leveässä olkaimessa paino jakautuu hartialla isommalle aluelle, mikä lisää liivin käyttömukavuutta. Liivien tuotetiedoista löydät tiedon liivin olkainten leveydestä, mikäli leveydessä vaihtelua on eri kokojen välillä kyseisen liivin osalta. Imetysliiveistä esimerkiksi Elomin Molly-liivissä olkaimet ovat mukavan leveät.

Rintaliiveissä voi olla myös pehmustetut olkaimet

Leveät ja/tai pehmustetut olkaimet omaavissa liivimalleissa olkaimet ovat vain takaosastaan säädettävät. Ohuet olkaimen pehmusteet pehmentävät olkaimen painoa hartioilla. Pehmustetut olkaimet ovat usein myös hieman normaalia leveämmät, jolloin olkaimen paino jakautuu hartialla isommalle alueelle. Gorsenian valikoimasta pehmustettuja olkaimia löytyy seuraavista malleista: Gorsenia Luisse ja Gorsenia Alicante. Myös tanskalaisen Plaisirin liivimalleista pehmustettuja olkaimia löytyy useammasta eri mallista, joista mainittakoon Lisa ja Kamilla.

Olkainpehmusteet osana rintaliivien olkaimia

Olkainpehmusteita voi käyttää jopa 30mm leveisiin olkaimiin. Olkainpehmusteet estävät olkaimia valumasta tai painamasta hartioihin. Valikoimastamme löydät silikoniset olkainpehmusteet kahdessa eri leveydessä.

Kaarituettomissa liiveissä useita leveäolkaimisia vaihtoehtoja

Valikoimamme kaarituettomissa liiveissä on useita leveäolkaimisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi Miss Mary -valikoiman kaikissa liiveissä on normaalia leveämmät olkaimet. Myös Parfait-tuotemerkin liiveistä, kuten Dalis ja Adriana, löytyy miellyttävän leveät olkaimet.

Leveät olkaimet lisäävät urheiluliivien käyttömukavuutta

Tutustu myös urheiluliivivalikoimaamme! Useissa urheiluliiveissä olkaimet ovat normaalia leveämmät ja usein myös pehmustetut. Urheiluliivien joukossa on monia vaihtoehtoja arkikäyttöönkin, mikäli rintaliivien puolelta ei sopivaa leveäolkaimista mallia löydy. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli haluat suosituksia sopivista urheiluliiveistä arkikäyttöön.


: 07.06.2024 08:09

Julkaistu: 20.10.2021 13:28

Valikoima leveäolkaimisia rintaliivejä