{image:text}

Etsitkö leveäolkaimisia rintaliivejä?

Usein meiltä kysytään ehdotuksia liivimalleista, joissa olisi leveät olkaimet sekä kysellään voisiko olkaimiin lisätä pehmusteet. Valikoimassamme onkin useita liivimalleja, joissa olkaimet ovat leveämmät. Monissa käyttömukavuutta lisäävät vielä olkaimen kevyet pehmusteet.

Rintaliiviasiaa

Tärkeintä liivin käyttömukavuuden kannalta olisi ensin kuitenkin tarkistaa oma rintaliivin koko. Mikäli käytössä olevassa liivissä ympärys on liian väljä tai kupit liian pienet, vaikuttavat nämä osaltaan olkainten istuvuuteen. Liian väljä ympärys ei kannattele rintojen painoa, jolloin rintojen paino jää hartioille olkainten varaan. Olkain voi rintojen painosta taittua tai painaa hartiaa. Pahimmillaan väljä ympärys liikkuu liikkeiden mukana, joka voi aiheuttaa myös olkainten hankaamista ihoon sekä olkainten valumista hartioilta.

Myös liian pieni kuppi voi vaikuttaa olkainten istuvuuteen. Rinnoille pyritään monesti saamaan kuppeihin lisätilaa löysentämällä olkaimia. Olkain löysennetään ääriasentoon ja etukenossa oleva kuppi ei enää tue rintoja. Mikäli olkain tuntuu liian lyhyelle täydessä mitassaankin, on hyvä tarkistaa, että käytössä oleva kuppikoko on sopiva.

Liivimalleja leveillä olkaimilla

Osassa liivimalleja olkaimet ovat normaalia leveämmät. Leveässä olkaimessa paino jakautuu hartialla isommalle aluelle, mikä lisää liivin käyttömukavuutta. Liivien tuotetiedoista löydät tiedon liivin olkainten leveydestä, mikäli se vaihtelee eri kokojen välillä kyseisen liivin osalta. Imetysliiveistä esimerkiksi Elomi Molly-liivissä olkaimet ovat mukavan leveät.

Monissa liiveissä saatavilla myös pehmustetut olkaimet

Hieman pehmustetuissa liivimalleissa olkaimet ovat takaosasta säädettävät. Ohuet olkaimen pehmusteet pehmentävät olkaimen painoa hartioilla. Pehmustetut olkaimet ovat usein myös hieman normaalia leveämpiä, jolloin olkaimen paino jakautuu hartialla isommalle alueelle. Gaia-valikoiman liiveissä pehmustettuja olkaimia on Plus koon Maxi -liivimalleissa. Näitä liivimalleja ovat esimerkiksi Samira ja Nina. Gorsenia, Bella Misteria ja Plaisir -valikoimissa pehmustettuja olkaimia on kaikissa liivin kokovaihtoehdoissa. Näitä pehmustetuilla olkaimilla varustettuja liivejä ovat Gorsenia Luisse, Gorsenia Alicante, Bella Misteria Comfort Minimizer sekä Plaisir Sofia.

Myös olkainpehmusteita voi käyttää olkaimissa

Olkainpehmusteita voi käyttää jopa 30mm leveisiin olkaimiin. Olkainpehmusteet estävät olkaimia valumasta tai painamasta hartioita. Valikoimastamme löydät silikoniset Julimex -olkainpehmusteet.

Kaarituettomissa useita leveäolkaimisia vaihtoehtoja

Leveitä olkaimia on valikoimassamme myös useissa kaarituettomissa liiveissä. Leveitä olkaimia on monissa Miss Mary -valikoiman liiveissä. Voit tästä valikoimasta kurkata liivejä, kuten Lovely Lace, Cotton Lace, Lovely Jacquard ja Queen. Myös Parfait -liiveissä on rennompaan menoon mukavia, leveitä olkaimia. Näissä malleissa Adriana ja Dalis tarjoavat lisämukavuutta liivin käyttöön leveämmillä olkaimilla.

Useissa urheiluliiveissä käyttömukavuutta lisääviä leveitä olkaimia

Kannattaa tutustua myös urheiluliivivalikoimaamme. Monissa urheiluliiveissä olkain on normaalia leveämpi ja olkaimissa on monesti mukana myös pehmustusta.


: 21.02.2023 15:32

Julkaistu: 20.10.2021 13:28

Leveäolkaimia vaihtoehtoja valikoimassamme