Järjestys:
Kesä on ihanaa aikaa, mutta kuumat kelit voivat aiheuttaa ikäviä hiertymiä sisäreisiin. Unohda vanhat kikat deodorantista tai vaseliinista sisäreisissä, sillä reisien hankaussuojat suojaavat sisäreisiä näiltä hiertymiltä ja hankaumilta erityisesti lämpimillä kesäkeleillä. Säästyt myös dödö- ja rasvatahroilta vaatteissa. Hiertymäsuojista löytyy kokoja runsaammillekin reisille sekä malleja pitsisistä yksinkertaisempiin. Perusväreistä löytyvät musta, beige ja vaaleanpunainen, jotka sopivat lähes joka tilanteeseen.

Talvella ja viileämmillä ilmoilla voit käyttää reisisuojia sukkahousujen päällä suojaamassa sukkahousuja nyppyyntymiseltä ja kulumiselta ja näin sukkahousutkin pysyvät käyttökelpoisina pidempään.

Kokovalikoimaa löytyy runsaasti aina 90 cm asti, eli muhkeatkin reidet saavat suojaa reisisuojilla ja voit nauttia kesästä ja hulmuavista helmoista huoletta ja kivuitta. Mittaa oma reitesi parista kohdasta siltä korkeudelta, johon kaipaat suojaa hiertymiä vastaan ja valitse sitten kokosi näiden mittojen perusteella.