Enell Racerback -urheiluliivit musta

96,90 €
00 (2)0. (1)1 (1)2 (2)3 (2)4 (1)5 (1)678
= Varastossa (kpl) = Väliaikaisesti loppuunmyyty, jätä tuotepyyntö
Valitse koko yllä olevasta taulukosta.
Huomioi tässä tuotteessa Enellin oma mitoitus
Valittu koko: Valitse koko taulukosta
Määrä: kpl

Tätä tuotetta on saatavana toistaiseksi. Jos tuote tai kokosi on väliaikaisesti loppu, voit jättää tuotepyynnön haluamastasi koosta, niin ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun tuotetta on taas saatavana.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
 • Perustoimitus Economy 4-15 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
 • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 4,90€
 • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 6,90€
 • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 9,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
 • Tuotemerkki / valmistaja: Enell
 • Mallisto / kausi: - saatavana Suomesta vain meiltä!
 • Tuote: NL-102-010 Enell Racerback -urheiluliivit musta
 • Värikoodi: Musta
 • kaaritueton, edestä avattava sporttiliivi
 • 00-8
 • ENELL SPORT BRA - The bounce stops here!
 • 90% nylon, 10% lycra
 • Enell-urheiluliivejä voit huoletta käyttää myös vesilajeissa ja uinnissa, kunhan huolehdit, että suola- tai kloorivesi tulee huuhdeltua hyvin pois!
Tammikuussa 2018 valikoimaamme tullut Enell-uutuus: racerback-liivi, jossa tuttu Enell-urheiluliivien tuki, mutta kevennetty takaosa! Enell-sporttiliivit antavat hyvän tuen ja ne on suunniteltu kurvikkaammille liikkujille. Liivimalli on muotoiltu siten, että se tukee rintaa joka puolelta, ei pelkästään alapuolelta, ja tuen maksimoimiseksi kuppiosassa on tuplakangas. Toppimaista liiviä voit pitää yläosana myös sellaisenaan. Leveät olkaimet estävät liiviä painumasta ihoon. Edestä avattavat hakaset helpottavat pukemista ja lisäksi takaosa jää sileäksi, jolloin selkään ei tule painaumia hakasista tai kiinnikkeistä liikkeistä tai lajeista, joissa joudut olemaan selällään. Enell-liiveissä käytetty NATUREXX®-materiaali nostaa kosteuden pois iholta, jolloin liivit tuntuvat miellyttäviltä ihoa vasten. Kestää konepesun 40 asteessa. Huom! Ei huuhteluainetta tai valkaisuainetta! Viimeistellyt saumat ovat mukavat eivätkä aiheuta hiertymiä iholle. Suosittelemme Soak-pesuaineita Enell-urheiluliiveille.

Näin puet Enellit yllesi:

 • Pue Enell-urheiluliivit, kuten pukisit mitä tahansa tavallista liiviä, eli pujota kädet aukoista ja nosta liivit sitten ylös.
 • Ota sitten napakka ote liivien alaosasta hakasten vierestä ja vedä liivit rintojesi alle.
 • Aloita aina hakasten kiinnitys alhaalta ja etene yksi kerrallaan aina ylös asti.
 • Kun olet saanut liivit yllesi ja hakaset kiinni, asettele rintasi hyvin liiveihin. Ujuta käsi sisään kaula-aukosta ja nosta rintaa ylöspäin sekä asettele rintaa hieman kainaloonpäin. Käytä vasenta kättä oikean rinnan asetteluun ja toisinpäin. Voit myös kumartua hieman eteenpäin.
 • Liivien alareunan nauhan tulee olla rintakehää vasten eivätkä rinnat saa jäädä tämän nauhan alle. Lisäksi nännien tulisi olla liivien etusauman kaaren kohdalla tai hieman sen alapuolella.
.

Enellista löytyy kokoja 60-130-ympärysmittaa käyttäville, joten kokovalikoimaa on runsaasti! Tarkista oma Enell-kokosi alta löytyvällä laskurilla, sillä Enell-urheiluliiveissä on ihan oma kokoluokittelunsa. Mittaa itsesi rintaliivit päällä ja tarkista taulukosta tai laskurin avulla, mitä kokoa olet. Taulukon mitat ovat vartalon mittoja, eivät urheiluliivien mittoja. Laita omat mittasi taulukon alimmaisella rivillä oleviin kentiin ja laskuri näyttää Enell-kokosi.

Enell sizes cover most bra sizes from 65 to 130 bands. To check your own Enell size, measure around the bust and around the rib cage right under your bust and fill your measurements to the fields below. The size calculator will suggest you the size to best fit your measurements.Rinnanympärys (cm)
Around the bust (cm)
Mitta rintojen alta (cm)
Under the bust (cm)
Enell koko / size
81-89 68-74 00
86-94 74-79 0
91-99 79-83 1
97-107 83-89 2
104-114 89-94 3
112-122 94-99 4
119-129 99-107 5
127-137 107-117 6
135-145 117-125 7
142-152 125-135 8
Rinnanympärys (cm)
Around the bust (cm)
Mitta rintojen alta (cm)
Under the bust (cm)
Enell koko / size
Kirjoita arvostelu

Reetta95E - 05.02.2018

Ikävä kyllä siinä missä liivimallinen Enell sopii kuin valettu, uusi racerback ei istunut lainkaan. Rinnan sivutuki jäi puuttumaan ja kainaloaukot jäivät ylisuuriksi. Joillekin muutos saattaa sopiakin, mutta minulle ei. Palaan takaisin vanhaan Enelliin ja toivon että saadaan siitä pian uusia värejä!

Enell-koko 0 - 24.01.2018

Ei niin hyvät kuin alkuperäiset enellit, ihan kuin selkäosan keventyminen olisi vaikuttanut liivin tukevuuteen. Liivi tuntuu myös alkuperäistä mallia väljemmältä, eli olisi ehkä vain pitänyt ottaa pienempi koko, jotta tuki olisi ollut sama.

Saara, 6 - 23.01.2018

Ei erityisen tukevat, mutta mukavat ovat kyllä. Eivät nouse edestä kovin korkealle, mikä varmaan vähentää tukea. Juokseminen ja hyppiminen ei ole hyvä idea näillä liiveillä, mutta kävely ja muut rauhallisemmat lajit onnistuvat hyvin. Tuen vähyyteen vaikuttaa varmaankin myös se, että ympärys ei ole kovin napakka, mutta pienempi koko olisi varmasti rinnan päältä liian pieni, kun tämä menee juuri ja juuri. Käytän normaaleista liiveistä yleensä kokoa UK 90GG, näistä otin koon 6.