Kokemuksia Lumingerie verkkokaupasta

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen saamaasi palveluun. Anna siis palautetta, olipa luvassa risuja tai ruusuja, jotta voimme kehittää ja parantaa palveluamme. Ongelmatapauksissa pyydämme olemaan suoraan yhteydessä meihin, jotta voimme korjata tapahtuneen, ja toivottavasti kerrot meistä eteenpäin, kun olemme onnistuneet.

Kirjoita arvostelu

Suuri rintainen mummo - 12.02.2018

Kokotaulukon mittojen mukaan tilatut rintaliivit sopivat hyvin, eikä minun normaalisti ole helppoa löytää varsinkaan kohtuu hintaisia liivejä. Tilaaminen helppoa ja toimitus nopeaa.

Aatami - 22.01.2018

Palvelu toimii - myös asiakaspalautteissa. Niin ei suinkaan aina ole. Järjestelmä toimii hyvin. Tilaaminen on helppoa. Tuotteet testauksessa vielä. Sanooko sitten 3. kerta toden?

Suski+ - 22.12.2017

Nopea toimitus ja helppo tilata. Monipuolinen valikoima!

Tommi - 20.12.2017

Aina on vaimolle löytynyt joululahjat, hyvä valikoima ja laadukkaat tuotteet + hinta/laatu on erittäin hyvä!

Pike 85G/F - 03.11.2017

Ihanaa kun on todella nättejä liivejä myös isossa koossa! Malleista löytyy sopivia myös erikokoisille rinnoille, siitä iso plussa. Hinta-laatusuhde on myös kohdillaan! Uutena asiakkaana meni hetki ennenkuin löysin kohdan mistä löytää haluamansa liivien värit selaamatta kaikkia sivuja läpi. Toivoisin myös että kokokenttään voisi syöttää kerralla useamman (ainakin kaksi) rinnakkaiskoon. Eli pientä hienosäätöä sivujen suhteen toivoisin, niin että kaikki tietynväriset/ -malliset liivit olisi samassa kategoriassa. Tilaan kyllä jatkossakin!

Sari - 30.10.2017

Hyvä palvelu, nopeat vastaukset kysymyksiin. Kauniit liivit.

Henna - 25.10.2017

Todella hyvä palvelu.Toimitus postilaatikkoon. Palautus myös näyttäisi olevan hyvin helppo mutta eipä tarvitse palauttaa.
Ei tarvitse enää kaupassa sovitella.

Elisa - 19.10.2017

Rintaliivien osto verkkokaupasta ilman etukäteissovittamista on ollut itselleni hyvin vierasta. Tuotteissa olevien tarkkojen mittatietojen sekä käyttäjäarvostelujen perusteella sain silti ensimmäisellä kerralla jo hyvät liivit käyttöön. Toisen tilauksen sotkin itse valitsemalla vahingossa väärän koon, mutta asiakaspalvelu ohjeisti sopivan koon ja palautusprosessi oli mutkatonta.

Iso plussa myös paketoinnista missä ainakin liivit tulevat. Paketti tulee suoraan postilaatikkoon, eikä tarvitse lähteä erikseen hakemaan mistään ja mikäli tarvitsee palauttaa, on tarvittavat osoitetarrat yms valmiina lähetyksen mukana. Asiakasystävällistä toimintaa, iso kiitos!

Juhis - 17.10.2017

Olen ollut erittäin tyytyväinen housujen laatuun ja miellyttäviin materiaaleihin. Väri ja mallivalikoima on todella mukavan virkistävä ja antaa miehenkin pukeutua kauniin tyylikkäästi. Housujen istuvuus on vertaansa vailla.. tykkään mies 35v

Jussi - 14.10.2017

Kaikki on sujunut hienosti. Tilaukset käsitellään supernopeasti ja valikoima on huippu!

Antero - 12.10.2017

Olen tyytyväinen ostoksiini,tilatutkoot pitivät paikkansa.Nopea toimitus! Kiitos

Piiku - 31.07.2017

Ensimmäisellä ostoskerralla oli vähän hankaluuksia oikean koon löytämisessä. Palautus ja vaihto oli kuitenkin helppoa ja henkilökunta osasi neuvoa sopivamman koon löytämisessä hyvin. Toisen kerran tilatessa liivit olivatkin kerralla sopivat, kun oikea koko oli löytynyt jo aikaisemmin. Toimitus on ollut nopeaa molemmilla kerroilla ja ostokset tulee suoraan omaan postilaatikkoon, siitä vielä plussaa!

JoJo - 30.07.2017

Hyvä palvelu, tarpeeksi nopea toimitus ja vaihtokin onnistuu hyvin. Erityisesti kiitos sivuston kokolaskurista ja sovitusoppaasta. Rintaliivien ostaminen ei ole enää traumaattista pakkopullaa.

Anne - 29.07.2017

Tilaaminen oli helppoa. Koko piti heti paikkaansa ja tuote valikoima on hyvin kattava. Tulen tilaamaan uudelleenkin.

Sissimummo - 29.07.2017

Hienoa..upeeta palvelua suomenmaassa 100v. Saapi olla ylpeä tällaisista yrityksistä

Sisko - 28.07.2017

Kyllä on hyvää palvelua ja jo vanhempikin ihminen saa tunteen että arvostetaa. Suosittelen lämpimästi, ruusun paikka.

mammamuuni - 22.07.2017

Aivan mahtava valikoima. Vaihdotkin menneet nappiin.10+++++

Tarja - 14.07.2017

Tilasin ensimmäisen kerran. Tein ensin kokolaskurin, että tietäisin oikeaan suuntaan koon. Laskuri ehdotti 100 O, tilasin 100 L, kun saatavilla ei ollut niin isoja ja oikeaksi kooksi muodostui 100K/L.

Kysymyksiini vastattiin sähköpostitse nopeasti ja ystävällisesti, vaihtoja tehtiin kärsivällisesti.

Plussaa ilmaisista toimituksesta ja palautuksesta. Käyttäjien arviot tuotteiden kohdalla ovat olleet suureksi avuksi valintaa tehdessä. Verkkosivut ja kuvat ovat selkeät. Vielä voisi toivoa enemmän sivukuvia kupin muodon selkiämiseksi.

Miinusta isojen kokojen puutteesta vaikka niitä erityisesti mainostetaan. Vaihtoehtoja ei lopulta ollut montaa ja niitä mitkä olivat parhaat, ei saanut toisia tai muita värejä. Valkoisia/vaaleita ei löytynyt ollenkaan.

Joidenkin tuotteiden hinnat ovat kipurajalla, mutta isokokoiselle ei halpavaihtoehtoja yleensäkään ole.

Olin venyttänyt kunnon liivien hankintaa vuosia, kun löytäminen on niin vaikeaa ja sovittaminen työlästä, mutta nyt siihen tuli muutos. Toivon, että sopivia väri ja kokovaihtoehtoja ilmestyy ja tilaan jatkossakin.

Teija - 10.07.2017

Hei,kiitos hyvästä palvelusta,kun kyselin mitkä liivit mahdollisesti olisi hyvät minulle,vastaus tuli nopeasti ja tilasin kahdet Nessa liivit,joista molemmat aivan täydelliset.

Natalia - 26.06.2017

Tämä kauppa oli löytö, niin hienoa että olette olemassa. Virtuaalisovittajan kautta mittasin kuppikoon ja ensimmäistä kertaa löysin itselleni täydellisesti istuvat liivit. Ja toisetkin liivit sopivat aivan täydellisesti. Tämmöistä liivitietoutta olin kaivannut toden teolla. Tilaus tuli nopeasti perille. Tulen jatkossakin asioimaan täällä.

Heidi - 18.06.2017

Mahtavaa palvelua ja nopeat toimitukset. Löysin helposti etsimäni tuotteet.

Saatavuuteen pettynyt - 10.06.2017

Pari kertaa olen tilannut ja tuotteet ovat olleet erittäin hyviä ja tulleet nopeasti.
Kuitenkin joka kerta kun katson sivuja, ainakin topattujen liivien kohdalla kaikki on aina loppu eikä mitään tietoa onko kyseessä viimeset yksittäiset kappaleet vai onko tavaraa tulossa lisää.
En siis voi tilata mitään kun kaikkia katsomiani liivejä on jäljellä yksittäisiä hajakokoja, yleensä kaikkein isoimmasta ja pienimmästä päästä.
Miksei varastoja pidetä enempää tai edes tietoa onko tuotetta kenties joskus vielä saatavilla vai tuhlaanko vaan aikaani katselemalla eioota.

Lumingerie vastaa: Jos katselemasi tuote on jatkuva, eli sitä on tulossa lisää, siitä lukee sekä tuotteen nimen alla, ja lisäksi tuotteesta on silloin mahdollista jättää tuotepyyntö, jolloin meiltä tulee automaattisesti sähköpostia, kun tuotetta on taas saapunut lisää. Suosittelemme käyttämään tätä tuotepyyntötoimintoa niistä tuotteista, jotka kiinnostavat. Emme kuitenkaan valitettavasti pysty satojen tuotteiden kohdalle lisäämään tietoa, milloin tuotetta on mahdollisesti tulossa, koska se riippuu mm. menekistä ja valmistajan varaston tilanteesta, ja molemmat vaihtelevat ennalta-arvaamattomasti. Pyrimme kuitenkin täydentämään varastoja muutaman viikon välein jatkuvien tuotteiden osalta. Jos taas tuotteen kohdalla lukee kausituote, sitä on saatavana pääsääntöisesti vain ne varastossamme olevat kappaleet. Ja jos tiedämme jo valmiiksi, ettei tuotetta ole enää mahdollista saada lisää kauden aikana, ei myöskään pyyntöjä voi jättää.

Enla 85F - 03.06.2017

Kaksi kertaa olen nyt tilannut, yhteensä kolmet liivit. Neljänsiä vielä odotan jälkitoimituksena.
Kaikki tuotteet ovat tähän mennessä olleet heti sopivat, laadukkaat, istuvuudeltaan ja tueltaan erinomaiset ja miellyttävät päällä - parhaita liivejä, joita olen ikinä käyttänyt. Hintaakin pidän edullisena. Plussaa ilmaisista toimituksesta ja tarvittaessa palautuksesta. Käyttäjien arviot tuotteiden kohdalla ovat olleet suureksi avuksi valintaa tehdessä. Verkkosivut ja kuvat ovat selkeät.
Voin lämpimästi suositella!

Eki - 26.05.2017

Löysin hakemani, tuli perille ajoissa

Anri - 18.05.2017

Laadukkaita tuotteita, ystävällinen ja sujuva palvelu:)

Sibe - 12.05.2017

Olen tyytyväinen asiakas. Jos voitte vaikuttaa malleihin, niin kaikista liiveistä myös takakuva. Leveämpiä olkaimia kaipaan ja että ne takana kiinnittyisivät niin ettei valu.

Mir - 28.04.2017

Palvelu sujui kuin rasvattu! Tuotteet olivat sopivia ja hinta kohdallaan.

Hannele - 27.04.2017

Erittäin nopea toimitus, erinomaisesti sopivat tuotteet ja ihana valikoima. Toiset tilaamistani rintaliiveistä eivät olleet sopivat, vaihto sujui näppärästi. En osta liivejäni enää muualta!

Tarja - 05.04.2017

Tilasin ensimmäisen kerran tuotteita noin vuosi sitten. Sen jälkeen en ole edes harkinnut tekeväni hankintoja muualta. Olen muutaman kerran kysynyt sähköpostilla apua esim kokovalintaan ja saanut avun nopeasti ja tehnyt erittäin onnistuneita ostoksia. Välillä koko tai istuvuus ei ole hyvä, mutta palautus/vaihto on helppoa ja nopeaa. En voi muuta kuin suositella lämpimästi kaikille,

Noora - 03.04.2017

Ostan kaikki liivini Lumingerielta. Hintalaatusuhde on kohdallaan, kauniissa liiveissä on paljon valikoimaa, tuotteen palautus ja vaihtosysteemi todella nopea ja asiakaspalvelu upeaa! Ja vihdoinkin löydän itselleni kauniita bikineitä!

Emma - 02.04.2017

Olette aivan mahtavia. Ennen inhosin rintaliivien ostamista, mutta nykyään rakastan sitä! Nykyään ostan rintaliivini vain ja ainoastaan teiltä. Todella erinomainen asiakaspalvelu.

Taina - 31.03.2017

Laaja valikoima, edulliset hinnat (varsinkin laatuun nähden!) mutta myös ihan paras asiakaspalvelu! Tilasin kokolaskurin mukaan ensin yhdet liivit ja kun ne istui täydellisesti, laitoin kyselyä mahdollisista muista malleista ja merkeistä. Sain kunnon listauksen, merkkikohtaisine kokoehdotuksineen ja sen listan perusteella olen jatkossa liivini ostanut - ja nappiin on osunut joka kerta. En enää muualta liivejä ostakaan :)

Eija - 31.03.2017

Apua on saanut aina kun olen tarvinnut. Tuotteet korkealaatuisia, toimitus nopeaa.

Outi - 31.03.2017

Erinomainen valikoima, loistavat tuotekuvaukset, supernopea (ja ilmainen) toimitus, hyviä alennuksia ja mukavasti yleistä tietoa liivien sopivuudesta ja kooista.

Mutta ennenkaikkea, se asiakaspalvelu. En itse sitä edes älynnyt, että voisin pyytää apua, ja tämä oli kyllä ensimmäinen kokemus verkkokaupasta, jossa henkilökohtainen tuki on tullut inboxiin asti. Apu oli aivan korvaamatonta, ja en todellakaan harkitse enää liivien ostamista mistään muualta. Maailman paras paikka ostaa isokuppisia rintaliivejä, onneksi se on Suomessa.

pipeli - 30.03.2017

Aivan mahtava juttu ,verkkokauppa joka toimii. Aivan ihanat tuotteet ,löytyy sopivat liivit ym .kaikille muodoille ,ihania ja mikä parasta ei tarvitse tuskailla sovituskopissa liivikasan kanssa, nopea toimitus postilaatikkoon. Olen suositellut kaikille työkavereillekin, kiitos!

Sini - 29.03.2017

Jäi sydämmet (pisteet) äskeisestä arvioviestistä pois... joten tässä! :)

Helin - 29.03.2017

Palvelu on ollut hyvää ja tuotteet tulevat nopeasti kotiin.

Tuula - 28.03.2017

Tilaaminen, maksaminen ja vaihtaminen on helppoa ja vaivatonta. Olen tilannut vajaan vuoden sisällä yhdeksät liivit ja seitsemät alushousut ja liivit on tarvinnut vaihtaa vain kerran, kokoneuvonta toimii. Nopea toimitus ja todella toimiva asiakaspalvelu. Enää ei tarvitse ostaa alusasuja muualta. Hintakin on kohtuullinen ja alusasut ovat kauniita. Olen todella tyytyväinen Lumingerieen!

Satu 85L - 28.03.2017

Lumingerie on ainoa kauppa, josta löydän sopivia liivejä kookkaalle rintavarustukselleni. Siitä valtavan iso kiitos kauppiaalle! Hinta-laatusuhde on todella kohdillaan. Värejä ja malleja on laaja kirjo, asiakaspalveusta saa aina nopeasti vastaukset ja neuvot ongelmatapauksessa. Erittäin paljon plussaa siitä, että ette peri toimitus- tai palautuskuluja. Kaipaisin valikoimaan joitakin puuvillaliivejä ja lahkeellisia uimapukuja/bikinihousuja. Vaatteita olen toistaiseksi tilannut vain Urkyen mekon, joka onkin sitten erinomainen, kun povelle on riittävästi tilaa ja kangasta. Alekampanjoita on usein, toimitukset nopeita. Risuja ei kerta kaikkiaan tule mieleen. Paitsi ehkä sellainen, että minun povikoolleni on suht vähän uima-asuja tarjolla. Lämpimät kiitokset koko henkilökunnalle!

Tatjana - 27.03.2017

Suomen paras alusasukauppa löydetty. Palvelu on loistavaa, nopeaa ja asiantuntevaa. Tuotteilla tosi hyvä hinta-laatusuhde.
En kertakaikkiaan keksi mitään pahaa sanottavaa. Iso plussa ilmaisesta toimituksesta!

Eija - 27.03.2017

Palvelu on ollut hyvää ja tuotteet tulevat nopeasti kotiin.
Uimapukuihin toivoisin enemmän valikoimaa, varsinkin nyt, kun rantakausi lähestyy. Olen muuten ollut tyytyväinen kaikkeen teidän toimintaanne, kiitos.

Suvi82 - 27.03.2017

Nopea toimitus! Tarvittaessa palautukset ja vaihdot onnistuvat aina helposti. Mukavaa, kun on kapealle mutta povekkaalle naiselle kauniita liivejä ja uima-asuja tarjolla!

Tarja - 27.03.2017

Olen ollut tyytyväinen Apua saanut tarvittaessa. Osaavat työnsä . Ei moittimista Tuotte merkkejä kiitettävästi. Suosittelen ystävilleni

jakke - 27.03.2017

Tutustuin noin vuosi sitten tähän verkkopalveluun ja olen ollut todella tyytyväinen käyttäjä,täältä löydän jatkossakin itselleni alushousut.lisäksi plussaa siitä että alennuksia on usein ja usemmat jos ostaa samaa mallia säästää siinäkin.

Ninna - 27.03.2017

Lyhyesti 10/10 Aivan ihana ja lositava palvelu! Tosin jos saa toivoa niin enemmän isoja kuppikokoja 85-ympäryksessä.

EnnaH75 - 27.03.2017

Lumingerie on mahtava löytö isopovisille naisille. Kauniita ja sopuhintaisia liivejä. Olen tilannut lukuisat rintaliivit, parit bikinit ja sporttiliivit. Asiakaspalvelu on huippuluokkaa, kun tarvitsee apua oikean koon löytymiseen. Toimitus on nopea, arkitilaus on melkeinpä vuorokauden päästä postilaatikossa. Ei kyllä löydy mitään moitittavaa, olette parhaat

Taina - 27.03.2017

Lumingerie on hyvän palvelun verkkokauppa, jossa on järkevä hintalaatusuhde. Jos kysyn lisätietoa tuotteista, viesteihin vastataan aina pikaisesti. Jos joskus satun tilaamaan väärän kokoisen tuotteen, vaihto on vaivatonta ja nopeaa.
Erinomaista palvelua. Kiitos!

Saara - 27.03.2017

Parempaa palvelua ei ole mahdollista varmaan edes saada. Aina, jos kysyy koko tai malliapua, niin vastaus tulee nopeasti ja pirteästi ja useimmiten osuu oikeaankin koko heti kerralla. Vaihto ja palautus on nopeaa ja tieto kulkee hyvin asiakkaan ja kaupan välillä. Ikinä ei ole ongelmia ollut. Lisäksi valikoima on laaja ja laadukas.

Toivoisin vain tarkempia tuotekuvauksia, esimerkiksi kupin mallista ja mitoituksesta, ja enemmän isoja kuppikokoja 85-ympäryksessä. Esimerkiksi enemmän malleja curvy katelta ja elomilta.

Masu 90G - 27.03.2017

Olette onnistuneet erittäin hyvin liivien verkkokauppana. Palvelu on erinomaista. En muualta liivejäni ostakkaan. Teiltä se käy niin kätsysti ja vaihto sujuu aina ongelmitta ja ripeästi, jos on tarvetta. Olkaimettomat liivit on edelleen hakusessa. Niihin ja uimapukuihin toivoisin vielä lisää valikoimaa ja uikkareihin nuorekkaampia malleja.