Kokemuksia Lumingerie verkkokaupasta

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen saamaasi palveluun. Anna siis palautetta, olipa luvassa risuja tai ruusuja, jotta voimme kehittää ja parantaa palveluamme. Ongelmatapauksissa pyydämme olemaan suoraan yhteydessä meihin, jotta voimme korjata tapahtuneen, ja toivottavasti kerrot meistä eteenpäin, kun olemme onnistuneet.

Kirjoita arvostelu

Johanna - 18.01.2020

Tuotteet on ihania ja isorintaisellekin löytyy kauniita liivejä. Isot koot myös isolle povelle. Tuotteet tuli ilmaiseksi suoraan postilaatikkoon ja nopeasti.
Kiitos myös kivasta henkilökohtaisesta viestistä oston jälkeen ja alekuponki sai tilaamaan heti lisää tuotteita

Tyytyväinen asiakas - 17.01.2020

Todella hyvä palvelu nopeat toimitukset.. Liivit laadukkaita ja koot pitävät paikkansa.. Ostan kaikki liivini täältä ei tarvitse sovitella... Helppo tilata ja posti tuo kotiin..

PaveX - 12.01.2020

Hyvä valikoima. Tuotteista löytyy aina myös yleisimpiä kokoja. Verkkokauppaan on panostettu ja se on asiakasystävällinen. Tilaaminen helppoa ja toimitukset nopeita (ellei Posti sössi ;) )

Ninni - 11.01.2020

Virtuaalinen kokolaskuri antoi melko hyvin oikean koon, ja toinen tilaus osui nappiin kokojen puolesta.
Noutomahdollisuus on jees.

Arja - 08.01.2020

Helppo asioida. Liivin kokoa kysyin sähköpostitse ollessani hieman epävarma vaikka taulukko olikin juuri oikeanlaisella mitoituksella. Tuote tuli muutamassa päivässä. Yhden palautuksen tehneenä voin sanoa, että sekin oli helppoa ja tilille palautui raha myös muutamassa päivässä. Kaikesta toiminnan vaiheista tiedotetaan hyvin. Lisäksi sokerina kaupan päälle liiveistä tuli lempparit. Tilasin myös aivan ihanan bodyn. Kiitos Lumingerien "tytöt".

Anne - 09.12.2019

Hyvää ja ammattitaitoista palvelua; oikea koko löytyi valokuvien avulla.
Nopea toimitus postitse kahdella aikaisemmalla tilauskerralla, tämä viimeisin tilaus on nyt kestänyt postissa yli viikon. Jännityksellä odotan saapuuko lainkaan. Taitaa tosin olka postilakon jälkimaininkeja tai sitten viime viikon itsenäisyyspäivä vaikuttaa.

Imettäjä - 06.12.2019

TerhiT - 06.12.2019

Ollut nopea toimitus. Vaikka on ottanut hitaimman version lähetykseen. Ollut tyytyväinen tuotteisiin. Kerran ollut liian iso kuppinen rinssikka, mutta sen on voinut vaivattomasti lähettää palautukseen.

Hanski - 24.11.2019

Hyvä valikoima sekä hyvä valikoima väreissä. Edulliset hinnat. Erittäin nopea toimitus.

Heli - 17.11.2019

Erittäin hyvä valikoima ja nopea toimitus.

85L - 15.11.2019

Mahtavaa asiakaspalvelua, ja osaavaa, vastaukset tulevat aina melko nopeasti. Myös toimitus sekä vaihto ja palautus onnistuu erinomaisesti. Lisäksi, laatu erinomaista, olen saanut näin hyviä liivejä ainoastaan vähintään tuplasti kalliimmasta liiviliikkeestä

Eikku - 29.10.2019

Nopea toimitus ja hyvät liivit olen saanut täältä. Myös vaihto onnistui mutkitta.

Lena74 - 22.10.2019

Olen ostanut monet liivit täältä ja kaikki olleet sopivia, istuvia ja kestäviä. Ostan kaikki liivini nykyään täältä. Olen ollut tosi tyytyväinen. Toimitus ollut nopea. En ole muistaakseni joutunut palauttamaan yksiäkään.

Mira - 15.10.2019

Haluan kiittää teitä suuresti hyvästä verkkokaupasta.

Olen tilannut Lumingerieltä useasti, ja varsinkin se, että teiltä saa myös muitakin vaatteita kuin alusvaatteita, on hieno asia meille muodokkaille naisille.

Myös postitus on onnistunut ongelmitta.

Anuelina - 08.10.2019

Olen niin onnellinen elämäni ensimmäisistä,todella istuvista liiveistä .

Kisu - 04.10.2019

Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu sekä nopea toimitus. Muualta en liivejä ole enää aikoihin ostanutkaan.

Katja - 03.10.2019

Olen jo vuosia ollut Lumingerien asiakas. Erinomainen palvelu, nopeat toimitukset, hyvä valikoima, laadukkaat tuotteet.

heleka - 23.09.2019

Tykkäsin siitä ensimmäisestä tunikasta niin paljon että tilasimpa toisen..se on aivan ihana juuri lavikseen sopiva tanssiasu ja mikä parasta nopea toimitus...ihanaa löysin aivan ihanan nettikaupan terkuin heleka

Hertta - 02.09.2019

Sattuman kautta löysin tämän satumaisen ihanan kaupan, josta jo olen hankkinut useat rintaliivit ja housut. Ja joka kerta olen ollut erittäin tyytyväinen ja innoissani odottelen tulevaa lähetystä. Kiitos erinomaisen hurmaavasta putiikista, josta löytyy isommallekin istuvat ja ihanat alusasut!

Sadelius - 02.09.2019

Sattuman kautta päädyin sivuillenne ja voi pojat, mihin satumaahan päädyin!

Anna - 16.08.2019

Ihastuin Lumingerien nettisivuihin, sillä ne ovat asiakaslähtöisesti tehdyt ja liiveistä on tarjolla paljon tietoa! Erityisesti pidän videoista, joissa liivit näkee joka suunnasta, sekä liikkeen omistajan omasta kommentista. Liivien ostaminen verkosta epäilytti, mutta kotona rauhassa sovittaminen on ihanaa! Tilaaminen sekä tuotteiden palauttaminen ja vaihtaminen on helppoa. Asiakaspalvelu on ystävällistä, yksilöllistä ja nopeaa. Tilaan täältä jatkossakin.

Annu - 30.07.2019

Todella ystävällistä ja yksilöllistä palvelua. Miinusta ainoastaan hieman kankaasta vaihdosta, kun vaihto kalliimpaan tuotteeseen ei onnistunut suoraan, vaan edellinen tilaus piti palauttaa ja vaihdosta tehdä uusi tilaus. Palvelu on kuitenkin niin ystävällistä, että ehdottomasti asioin uudestaan!

Anna - 30.07.2019

Erittäin nopea toimitus. Palautus helppoa.

Kirsi - 25.07.2019

Nopea palvelu, paketti tulee parissa päivässä ja paljon tietoa tuotteesta nettisivuilla, joten helppo valita oikea koko.

Eija - 08.07.2019

Olen erittäin tyytyväinen. Kokolaskuri toimi hyvin ja toimitus oli nopea. Vaihto onnistui helposti.

Airuska - 03.07.2019

Olen tilannut monta kertaa liivejä, joskus ei ole malli sopinut ja on pitänyt palauttaa. Yleisesti ottaen olen tosi tyytyväinen ja aion jatkossakin tilata täältä.

Birgitta - 02.07.2019

Tilasin kahdet liivit eri kerroilla ja asiointi sujui molemmilla kerroilla toimivasti ja nopeasti. Liivit ovat juuri sellaiset kuin ajattelinkin, ja tulen varmasti ostamaan jatkossakin täältä.

Tyytyväinen asiakas - 23.06.2019

Tosi helppo oli asioida verkkokaupassanne.Tuotteet löytyivät sujuvasti. Tuotteiden vaihto onnistui hyvin ja palautus oli helppoa kun oli valmiit tarrat mukana.Aion asioida jatkossakin verkkokaupastamme

Mirva - 18.06.2019

Osaava ja aina ystävällinen palvelu. Jos tilatessa koko menee pieleen (itse sähelsin viimeksi UK-mitoituksella liivejä tilatessani), niin kertoessa mistä puristaa tai mihin jää liikaa tilaa, saa (omalla kohdallani tismalleen paikkaansa pitäneitä) neuvoja ja suosituksia sopimman koon valinnassa. Suositteluni, täyden kympin liike ja palvelu.

Tartsu - 14.06.2019

Kyllä on hyvä ja nopea palvelu .netti kaupassa . tästä minä tykkään .. ja ihanat myyjät ja avuliaat .. kiitos

Kipsu - 14.06.2019

Täyden 10 pisteen palvelu. Palautin ensimmäiset liivit koska kuppikoko oli väärä. Sain sähköpostitse tarkkoja neuvoja ja nyt sain vaihdossa itselleni täysin oikeankokoiset liivit. Tämänkaltaista palvelua toivoisi muuallekin.

Giulietta - 04.06.2019

Viiden tähden verkkokauppa! Erinomainen palvelu, todella hyvät tuotteet, nopea toimitus ja miellyttävä käyttäjäkokemus. ❤️

Stina - 03.06.2019

Katsoin juuri tilaushistorian ja 2013 olen tehnyt ensimmäisen tilauksen. Gorsenia on ehdoton suosikkimerkkini, myös muita merkkejä olen ostanut. Ihastuttava värivalikoima ja upeita sekä istuvia malleja. En osta enää mistään muualta liivejä - parhaimmat saan Lumingerien nettimyymälästä!

Mirva - 21.05.2019

Ihania tuotteita jälleen kerran!
Ihan paras verkkokauppa ikinä. Mahtavaa, kun löytyy valikoimaa, jota ei paikallisissa kaupoissa ole. Apua kokojen valintaan saa aina ja toimitukset ovat todella nopeita. Helppoa ja luotettavaa ostamista kerta toisensa jälkeen!

Janu - 19.05.2019

Soave 90I - 15.05.2019

Olen aina saanut Lumingeriesta erinomaista asiakaspalvelua. Jos tilaamani koko on ollut väärä, on kokomuutos onnistunut asiakaspalvelun avustuksella aina ja uusi koko ollut sopiva. Nopea toimitus ja erinomaiset tuotteet. Tämä verkkokauppa on isorintaisen pelastus, koska isolla osalla kivijalassa olevista erikoismyymälöistäkään ei välttämättä löydy sopivia kokoja, ainakaan hyllystä. Suosittelen verkkokauppaa lämpimästi!

Saija - 10.05.2019

Todella ystävällinen ja osaava palvelu -puhumattakaan laadukkaista ja upeista liiveistä myös suuremmissa koissa! Toimitus oli supernopeaa. Suosittelen lämpimästi ☺️

Tiina - 28.04.2019

Loistava asiakaspalvelu ja ihanat tuotteet! Kerrankin sopivat liivit, jotka myös näyttävät kauniilta.

Arja - 11.04.2019

Toimitus on todella nopeaa. Laadukkaat tuotteet.
Vaihdot ja palautukset toimivat hyvin ja oikean koon valinnassa sain heti apua.
Hyvää asiakaspalvelua!

Minna - 11.04.2019

Oikea koko löytyi kokolaskurin avulla ihmeen hyvin, otin kyllä sovitettavaksi kaksi kokoa joista toinen oli hyvä. Toimitus oli nopea.

M - 09.04.2019

Lumingerielta löytää ihania uutuuksia ja laadukkaita klassikoita myös isolle povelle. Asioiminen on helppoa ja ystävällinen henkilökunta auttaa ongelmassa kuin ongelmassa. Suosittelen!

Sanna - 08.04.2019

Tilaamani tuotteet oli täydellisen kokoiset, kiitos kokolaskurin. Tilaus saapui myös todella nopeasti perille.

Ansku - 29.03.2019

Erittäin nopea toimitus (2pv). Hyvät mittausohjeet, ainoa miinus siitä että Enell-urheilurintaliivien kokotaulukkoa ei löytynyt.

Lumingerie vastaa: Enell-kokotaulukko löytyy jokaiselta Enell-tuotesivulta.

Hanna - 27.03.2019

Tilasin ensin yhdet liivit kokeeksi. Olivat ihanat ja koot pitää hyvin paikkansa. Tilasin lisää, nyt myös alushousuja. Täyttivät taas odotuksen!! Tankinin palautin kun ei sopinutkaan minulle ja palautus oli helppoa koska pakkauslaatikot on käteviä käyttää uudelleen. Vielä en ole rahoja saanut takaisin mutta nekin varmasti tulevat kunhan paketti on palautunut. Viesteihin vastaillaan nopeasti ja asiakkaasta pidetään huolta tilauksen jälkeen tiedustelemalla onko kaikki mennyt hyvin. Kiitos! Loistavaa palvelua, loistavat tuotteet!

Tiina - 26.03.2019

On hienoa, että isorintaisille on tarjolla kauniita liivejä ja uima-asuja. Lumingerien asiakaspalvelu on huippuluokkaa.Vaihdot ja palautukset sujuvat ja oikean koon valintaan saa paljon apua.

Tiida - 21.03.2019

Mahtavaa, kun löysin tämän verkkokaupan!
Tuotteet ovat laadukkaita, palvelu on ammattitaitoista ja toimitus salamannopeaa;)
Suosittelen!

Elvi - 18.03.2019

Erittäin korkeatasoinen verkkokauppa, jossa osataan palvella hyvin. Kiitos!

Oneliini - 04.03.2019

Sain kahdet ihanat liivit ostettua

Terttu Hurme - 27.02.2019

Ninna - 27.02.2019

Todella hyvää ja asianmukaista palvelua, aidosti välitetään asiakkaasta ja rintaliivit ovat ihanan tuntuiset päällä ja niin kauniit! ♡