Kokemuksia Lumingerie verkkokaupasta

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen saamaasi palveluun. Anna siis palautetta, olipa luvassa risuja tai ruusuja, jotta voimme kehittää ja parantaa palveluamme. Ongelmatapauksissa pyydämme olemaan suoraan yhteydessä meihin, jotta voimme korjata tapahtuneen, ja toivottavasti kerrot meistä eteenpäin, kun olemme onnistuneet.

Kirjoita arvostelu

Heini - 14.06.2024

Nyt tein toisen kerran ostoksia. Aletuote kiinnosti ja vastasi odotuksia.

Paula - 31.05.2024

Useampaan kertaan nyt ostoksia tehnyt ja aina ohjeiden ja taulukoiden avulla löytynyt sopivat liivit! Hyvä valikoima ja nopea toimitus!
Tilaan jatkossakin.

Anne - 30.05.2024

Erittäin hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Toimitus nopea. Saitte vakiasiakkaan.

anne - 21.05.2024

On ihanaa kun löytää helposti sopivat liivit, olen todella tyytyväinen ostoksiini. Kokemukseni mukaan kivijalkaliikkeiden valikoima on olematon suuremman kuppikoon omaaville.

Sirpa - 09.05.2024

Minulla jo kolmannet Enell merkkiset liivit. Todella huiput isorintaiselle. Suosittelen!

Merja - 21.04.2024

Olen todella tyytyväinen. Laadukkaat tuotteet ja nopea toimitus omaan postilaatikkoon. Olen tilannut useat liivit teiltä. Gorsenian liiveissä valikoima on hyvä ja ovat suosikkini.

Tyytyväinen - 13.04.2024

Olen tilannut useammat liivit Lumingerielta ja olen joka kerta ollut tyytyväinen. Kävin viime ostoskerralla ensi kertaa sovituksessa, enkä voisi olla tyytyväisempi! Palvelu oli ystävällistä, sensitiivistä ja hyvin ammattimaista. Töissä ollut henkilö osasi kohdata asiakkaan ihanasti, osasi auttaa kokojen kanssa ja oli kaikin puolin ihana

Seppo Oulusta - 10.04.2024

Todella istuvia ja laadukkaita alkkareita ja uikkareita! Nopea toimitus ja helppo palautus tarvittaessa.

Miina - 08.04.2024

Nopea ja asiantunteva palvelu, hyvä valikoima ja nopeat toimitukset. Suosittelen lämpimästi.

Hellu - 06.04.2024

Aivan mielettömän hyvää sekä asiantuntevaa palvelua. Nopea toimitus, hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdillaan. Tästä tuli mun vaki alusvaatekauppa jo ensimmäisellä ostokerralla.

Nina - 07.03.2024

Löysin oman merkkini Lumingerien valikoimista ja nämä liivit ja alushousut eivät petä. Miten ihanaa, että isorintaisille, mutta normaalipyllyisille on mahdollisuus tilata omat koot molemmista eikä tarvitse ostaa settinä. Ja liivit ovat hinta-laatu-suhteeltaan erinomaisia ja sen lisäksi vielä uskomattoman kauniita. Nyt olen jo muutaman vuoden seurannut kyseisen merkin uutuuksia ja tilailen sitä mukaa kun silmää miellyttäviä saapuu. Nopea toimitus ja hyvä asiakaspalvelu.

Helmikki - 02.03.2024

Olen aiemmin tilannut liivit verkkokaupasta, mutta nyt
Varasin sovitusajan haluamilleni liiveille. Ajan varaaminen oli helppoa ja vaivatonta. Varaamani liivit olivat kupiltaan liian kapeat, jonka ammattimainen myyjä huomasi. Hän haki minulle useammat liivit sovitettavaksi, joista löytyi kahdet todella hyvin istuvat liivit, jotka päädyin ostamaan. Mukana olleet lapset otettiin kivasti huomioon. Tulen jatkossakin ostamaan liivit Lumingerieltä! Kiitos palvelusta

mies -66 - 27.02.2024

Tuotteet on helppo tilata netistä ja ne toimitetaan todella nopeasti! Materiaali todella hengittävää ja nopeasti kuivuvaa, ei hikoiluta samalla tavalla kuin tavan boksereissa. Miehisyydelle erillinen pussi > kohottaa sopivasti ja pysyy hyvin reippaassakin menossa:) Löytyy sekä alus- että uima-asut! Joissakin hyvissä malleissa puuttuu M-koko usein!

Ellie 6.2.2024 - 06.02.2024

Hyvä liivikauppa, jossa monipuolinen valikoima.
Olen ollut tyytyväinen tilaamaani tuotteisiin. Toimitus kirjepostina on helppoa. Liivien koko valinta on pitänyt paikkansa.

Elina - 27.12.2023

Paras liivikauppa! Toimitus on kirjeenäkin ollut ihan riittävän nopea, palautus ja vaihto toimii hyvin. Hyvä valikoima ja ystävällinen asiakaspalvelu.

S - 21.12.2023

Vihdoinkin löysin monen vuoden jälkeen parhaimmat liivit ylleni mitä olen koskaan omistanut. Istuvat todella hyvin, toimitus super nopea! Tänne tulen jatkossakin!

Juhis - 18.10.2023

Hyvä ja nopea palvelu. Hyviä ja laadukkaita alushousuja. Addictedin pitkiä alushousuja kaipaisin vielä valikoimaan, ulkomailta tilaaminen kun ei innosta.

Soikku - 20.09.2023

Monta vuotta pitkitin, eikä sopivia liivejä ikinä löytänyt tavan marketeista, nyt kuitenki rohkaistuin ja otin asiakaspalveluun yhteyttä. Sieltä sain neuvot ja ehdotukset useaan liivimalliin, muutaman vaihdon jälkeen lopulta sopivat liivit löytyivät. Tykkään!

Ihanaa kun on kunnon liivit - 12.09.2023

Aivan uskomattoman ihana palvelu. Ennen liivi ostokset olivat tuskaa ja yritin pitkittää asiaa aina viimeiseen asti. Nyt muutaman mitan annettua saa ison kasan vaihtoehtoja mistä valita. Parasta on kun liivit saa suoraan kotiin ja niitä pääsee rauhassa sovittamaan ja tarvittaessa vaihto ja palautuskin on ollut niin helppoa että sekään ei tuota tuskaa.

Kirsi - 25.08.2023

Hienoa asiakaspalvelua ja tuote-ehdotuksia. Kerrankin löytyi oikean kokoisia ja mallisia liivejä. Huippuhelpot ja nopeat vaihdot. Laadukkaita liivejä.

Pirjo - 10.08.2023

Upeaa palvelua! Tein tilausta ja yhteyteni katkesi juuri kun olin viimeistelemässä tilausta. Palatessani sivustolle näytti ettei omaa kokoani ollutkaan enää haluamassani tuotteessa. Poistuin sivustolta. Lumingerien asiakaspalvelu kuitenkin huomasi että ostoskorissani oli tuotteita ja otti minuun yhteyttä sähköpostitse. Haluamaani tuotetta olikin saatavilla ja sain sen, vaikka olin jo luopunut toivosta. Erinomaista palvelua! Kiitos ❤️

Pamela - 02.08.2023

Ekalla yrittämällä täydellisen kokoiset liivit ❤️ Pieni miinus siitä, että molemmissa valitsemissani malleissa saisi olkahihnan säätö olla hieman pidempi. On sen verran napakkaa kuminauhaa, ettei ainakaan heti olkahihnat lörpähdä.

Marja - 28.07.2023

Tilasin vahingossa väärän kokoiset liivit. Viesti asiakaspalveluun ja asia hoitui. Posti toi oikeankokoiset liivit. Näin hyvin istuvia liivejä minulla ei ole ollut pitkään aikaan

Masa - 15.07.2023

Tuotteet erinomaisia olen tilannut useamman kerran alkkarei.
Ainoa negatiivinen asia on toimitus, joku muu kuljetus kuin Posti olisi nopeampi nyt toimitukset kestävät yli viikon, nytkin odotan 07.07. postitettua lähetystä.

Lumingerie vastaa: Postin pakettipalvelut ovat yhtä nopeat kuin muutkin kuljetusliikkeet. Postipaketti tulee perille keskimäärin 1-2 arkipäivässä ja isoilla paikkakunnilla jopa viikonloppuna. Tilaukseen valittu kirjetoimitus on toki hidas, mutta toki ilmainen vaihtoehto.

Sami - 04.07.2023

Obviously kalsareita olen ostanut 4 erässä. Enkä enää suostu käyttämään muita boksereita, tai edes slippejä. Hyvin istuvat, ja ehdottoman mukavat!

Noora - 04.07.2023

Mieletön palvelu.
Nopeaa ja luotettavaa, sunnuntaina tilasin, maanantaina jo postissa.

Koot pitävät paikkansa ja jos epäröi koon suhteen, saa asiakaspalvelusta apua.

Olisipa eteläsuomessa kivijalka liike!

Tyytyväinen - 13.06.2023

Hyvä asiakaspalvelu, viestittely onnistuu esim sähköpostin välityksellä ja apua saa niin oman koon mittaamiseen, kuin itselle sopivan liivimerkin etsimiseen. Valikoima on runsas.
Reklamaatio onnistui myös hienosti, liivien kanssa joissa valmistus virhe, sain uudet tilalle.
En osta liivejäni enään muualta.

Marjo - 06.06.2023

Hyvät tuotetiedot, laaja valikoima ja nopeat toimitukset. Arvostan ❤️

Pimatsu - 31.05.2023

Hyvä valikoima urheiluliivejä ja myös muita laadukkaita rintaliivejä. Suosikkejani ovat mm. Miss Mary ja Goshenia liivit. Kauniita ja kohtuuhintaisia. Koon opas on selkeä ja helppo. Sain ihania liivejä, oikea koko! Tuntunut siltä, että ei olisi päälläni liivejä vaikka olleet koko ajan. Plussaa on: nopea toimitus.

Pirita Susi - 24.05.2023

Erinomaista asiakaspalvelua etänä! Parin sovituskierroksen jälkeen löytyi juuri passelit liivit, vaikka en uskonut sen olevan mahdollista. Ehdottomasti luottoputiikki jatkossa. :)

Karblo - 12.05.2023

Todella hyvä valikoima ja huippulaatuiset tuotteet!

Tinderi - 27.04.2023

Aina tilaamani tuotteet ovat olleet erittäin hyviä. Vaihto oikeaan kokoon vaivatonta. Erityisesti panache sportliiveille vahva suositus

Maritta 75H - 14.03.2023

Nopea toimitus. Hyvä valikoima urheiluliivejä ja myös muita laadukkaita liivejä. Suosikkejani ovat mm. Panachen urheiluliivit ja Primadonnan liivit. Kauniita ja kohtuuhintaisia.

Reeta - 08.03.2023

Aivan ihanaa asiakaspalvelua. Ja tuotteet saapu tosi nopeasti. Löysin itelle juuri oikean kokoiset rintaliivit. Aijon jatkossakin hankkia rintaliivini Lumongerian kautta.

Marjatta - 10.02.2023

Aivan ihana, auttavainen ja asiansa osaava Eveliina. Kiitos kärsivällisyydestä ja näin isorintainenkin sai ihan oikeat ja oikeakokoiset liivit jotka vieläpä tuntuvat mukavilta päällä.
Mukavaa kevättä ja kiitos. Palaan varmasti asiaan .

80M - 30.01.2023

Monet hyvät ja kohtuuhintaiset liivit olen löytänyt. Palautuskin toimii vaikka suurimmassa osassa koko pitää paikkansa ja harvoin meni palautuksiksi. Vaihtotilauksiin sopisi paremmin laskulle mitä ei saa. Olen ollut hinta-laatusuhteeseen tyytyväinen. Ja kauniita ovat!

Hanna H. - 29.01.2023

Tilasin eka kertaa marraskuussa ja sain hyvin apua ja tukea koon valintaan ja vaihtoon. Kiitos kärsivällisyydestä, minusta tuli kanta-asiakkaanne!

Tintti - 23.01.2023

Mieheni oli tilannut minulle täytenä yllätyksenä kolmet rintaliivit ja kolmet pikkarit. Tässä on mallia miehille

- 13.12.2022

Pitkään jo tilannut täältä liivejä ja aina ollut hyvät. Ohje oikean kokoisiin liiveihin hyvä, tilasin näillä ohjeilla kahdet uudet ja oli sopivat. Iso tissisenä muualta edes tilaa.

Jepulis - 03.12.2022

Tukevat, ihanat joulunpunaiset liivit tulivat nopeasti. Voin luottaa aina Lumingerieen kun tilaan sieltä saman koon. Suosittelen.

Maarit - 02.12.2022

Ihan parhaita rintsikoita ja biksuja isorintaiselle ja niin hottiksia

Esa - 09.11.2022

Tuotteet löytyi helposti, sivusto selkeä ja kuvat yksityiskohtaisia. Tuotteet laadukkaita ja siihen nähden kohtuu hintaisia. Palvelu nopeaa, jätin ilmoituspyynnön tuotteesta, minulle ilmoitettiin heti saatavuudesta.Hyvä ostospaikka. Jos olet mies ja haluat kokeilla hieman rohkeampia alusasuja, on tämä oikea paikka.

Arttu - 16.10.2022

Hyvä valikoima. Alushousuja joka lähtöön. Toimitus nopea ja toimiva.

Iloinen asiakas - 14.10.2022

Minulla on ollut vaikeuksia löytää itselleni oikean kokoisia rintaliivejä jo vuosia. Uskaltauduin siis sokkona tilata itselleni rintaliivit. Ensimmäisellä kerralla ei mennyt nappiin oman epähuomion vuoksi mutta, onnistuneen asiakaspalvelun sainkin oikeankokoiset rintaliivit nopeasti itselleni. Nyt tiedän mistä ostan jatkossa rintaliivit.

Valpuri - 30.09.2022

Olen povekas ja tyytyväinen asiakas.
Vuosikaudet olen ollut erittäinen tyytyväinen asiakas. Oikea koko on löytynyt aina helposti vaikka painoni on vaihdellut. Suosittelen tätä kauppaa jokaisessa kahvipöytäkeskustelussa, missä vain on mahdollisuus.

Sirpa - 13.09.2022

Loistavaa palvelua, jonka seurauksena vihdoin, ensimmäistä kertaa elämässäni, oikean kokoiset ja hyvin istuvat liivit päällä! Tilasin aluksi väärän koon, mutta nyt oikea koko tiedossa, kiitos asiantuntevien neuvojen. Vaihto sujui vaivattomasti. Kiitos! ❤️

Sipuliina - 13.09.2022

Palvelu nopeaa verkkokaupassa. Tuotteet vastanneet odotuksiani.

Tyytyväinen K85 kokoinen - 10.08.2022

Nopeaa ja sujuvaa palvelua, paketti tulee tosi nopeasti. Vaihto sujuu mutkattomasti ja apua saa sujuvasti! Sain aivan mielettömän ihanan mekon, kerrankin on mammalla kurvit kohillaan!

Jenni - 05.08.2022

Kiitos❤️ Löysin itselleni taas kahdet ihanat liivit teidän ystävällisen asiakaspalvelun avulla. Kokoneuvot osuivat nappiin ensi sovittamalla ja liivit istuivat kauniisti päälle.
Kysymyksiin saa pian vastauksen ja toimituskin oli nopeaa.
Kauniita liivejä, hinta/laatusuhde loistava.

Salla - 02.08.2022

Täydellisen istuvat rintaliivit! En olisi koskaan uskonut tilaavani uuden mallisia liivejä nettikaupasta.
En ole löytänyt hyviä ja sopivia edes kivijalkakaupoista.
Hyvä asiakaspalvelu ja nettisivut. Kiitos❤️

Leena - 07.07.2022

Sen jälkeen kun löysin Lumingerien en ole muualta edes etsinyt liivejä. Valikoima on hyvä, löytyy joka kukkarolle sopivia liivejä ja ennen kaikkea oikean kokoisia liivejä! Asiakaspalvelu on ollut aina hyvää ja liivit saa todella nopeasti kotiin.

Eeva - 23.06.2022

Hinta-laatusuhde hyvä. Olen tilannut jo useammat liivit, myöskin alushousuja. Koko täsmää ja istuvuus hyvä. Hyvä valikoima. Tällä hetkellä en muualta ole ostanut kuin täältä. Nopea palvelu vielä plussaa.

iita - 13.06.2022

"Hyvät rintaliivit eivät tunnu" tavataan sanoa. Aina ne on painanut ja olkaimet tippuu, ahdistaa ja itkettää. Miksi minua rankaistaan isokokoisista rinnoista?
Löysin Lumingerien ja koin valaistumisen. Liivit olivat niin mukavat, että unohdin niiden olemassaolon!

Jvpl - 13.06.2022

Suuri plus oli että oikeat ensimmäiset uima-stringit oli tullut kauppaan.
Värikkäämpiä housuja kyllä saisi olla valikoimassa.

Kuura - 24.03.2022

Kahdesti olen tilannut kahdet liivit ja käyttänyt hyväkseni hyvät kampanjat. Miss Marystä on tullut uusi suosikki, kun koot sattuvat omiin mittoihini. Kuvaston kuviin toivoisin muitakin kuin pienikokoisia normivartaloita, enkä ymmärrä miksi rintaliivejä yhä edelleen myydään naisen eroottisella hymyllä, meikatulla naamalla ja kammatulla päällä.

Lettu - 25.02.2022

45 vuotta tullut kokeiltua jos jonkinlaisia liivejä, kauppja ja palveluita, mutta nyt kun löysin Lumingerien, niin tuskin tarvitsen muita palveluja muualta. Kiitos ystäväni Tuijan , joka suositteli minulle Lumingerien valikoimaa.
Vielä kun bikineihin löytyisi kivoja, raikkaita ja vähän villejäkin kuoseja ja riittävästi kokoja aina sinne O/95 asti, niin se olis huippua. Samoin noissa urheiluliiveissä voisi olla O/95 tarjolla.
Palvelu saa täyden kympin ja noi sydämet päälle.

Johanna - 29.01.2022

Valikoima on parempi kuin missään muualla, toimitus nopea ja hinnat kohtuullisia. Eri merkeillä koot hieman vaihtelevat, ja jos kyseessä ei ole tuttu malli ja merkki, kokolaskurin antama koko ei aina ole paras mahdollinen. Ehdottomasti kannattaa lukea jokaisen tuotteen kohdalla käyttäjien arvostelut, se auttaa koon valinnassa. Hutiostoksen vaihtaminen toiseen kokoon onnistuu aina helposti ja nopeasti, tosin itselläni tällä kertaa uusikaan koko ei ollut hyvä mutta en enää jaksanut kolmatta kertaa alkaa sumplia ja säätää. Se olisi kyllä kaupan puolelta varmasti onnistunut jos olisin itse jaksanut siihen ryhtyä, tämä on valitettavasti nettishoppailun huono puoli. Toivottavasti joskus pääsisin ihan paikan päälle sovittelemaan niin löytyisi kerralla hyvät.

Oikeastaan ainoa miinus on se että pesukoneen hellävaraisimmalla pesuohjelmalla liiveistä tuli kaarituet ulos jo heti ensimmäisessä pesussa. Monen kympin liivien kohdalla tämä on aika harmillista, kun halvat markettiliivit ovat kestäneet pesukonepesua rankemmilla ohjelmilla vuoden tai pari ennen kuin kaarituet irtoavat. En saanut liiveistä hyvitystä ja vastaukseksi tuli että pitäisi pestä käsin - ymmärrän tämän enkä herkempiä pitsiviritelmiä koneeseen laitakaan, mutta tavallisten perusliivien kohdalla käsinpesusta voisi olla selkeämpi maininta heti tilatessa, kun yleensä perusrintaliivit pesukonepesua kuitenkin kestävät. Olen siirtynyt käsinpesuun joten aion kyllä tilata jatkossakin täältä.

Lumingerie vastaa: Meillä ei ole myymälää, jonne voisi tulla sovittelemaan, joten toivottavasti käytät jatkossakin asiakaspalvelumme asiantuntijoita apuna vaihtotapauksissa, autamme niissä mielellämme. Eikä tosiaan haittaa, vaikka joutuisit vaihtamaan toisen tai kolmannekin kerran. Joskus näin käy ja on tarpeen, kun kyseessä on itselle uusi merkki tai malli. Myös käsinpesusta on maininta tuotesivuillamme, sillä käytännössä kaikki kaarituettujen liivien valmistajat suosittelevat vain käsinpesua. Kiva kuulla kuitenkin, että näistä harmituksista huolimatta olet ollut tyytyväinen meihin ja toivottavasti kuulemme sinusta jatkossakin.

Tuubi 95 E - 19.01.2022

Tilasin puoli vuotta sitten ensimmäiset liivini täältä ja hämmästyin, kun täydellisen sopivat liivit tipahtivat jo seuraavana päivänä postiluukusta. Ja nyt taas uusin tämän kokemukseni: eilen tilasin ja nyt on huippuhyvät ja sopivat liivit jo yllä. Mahtavaa! Kiitoksia paljon!

Piia - 17.01.2022

Hyvä palvelu ja nopea toimitus.

Maritta-63 - 08.01.2022

Oli helppo tehdä tilaus ja liivit saapuivat parissa päivässä. Mukavaa, että kuppikokoja löytyy runsaasti ja valinnanvaraa on.
Kiitos!

Kari - 26.12.2021

Jälleen kohdilleen vaimon joululahja! Taisi olla vuonna 2014, kun ensimmäisen kerran tilasin lahjaksi liivit ja pikkarit vaimolle. Sen jälkeen monet kerrat tilannut. Aina sujunut hyvin, nopea toimitus ja laadukkaat tuotteet. Ja mikä parasta valinnat osuneet kohdalleen, eli tykätty on. :)

Henriikka - 19.12.2021

Piritta - 09.12.2021

Aivan mahtavaa palvelua ja viesteihin vastataan nopeasti. Kokoasioissa erittäin asiansaosaavia palvelijoita. Nopea toimitus ja helppo palautus.

Katja - 07.12.2021

Olen tilannut liivini vuosia täältä ja on kyllä ollut hyvää palvelua. Helppo tilata netin kautta ja palauttaminen/vaihtokin sujunut, vaikka ihan hirveästi ei ole em. kokemusta. Yleensä sama koko sopii aina, joten tilaaminen on tosi helppoa ja nopeaa. En edes ajattele ostamista muualta, kun saan kauniit ja hyvin istuvat liivit täältä. Iso kiitos ja suosittelelut päälle : )

Seija Jaatinen - 30.11.2021

Ritu - 28.10.2021

Koon kanssa oli epävarmuutta, mutta chat/sposti auttoi oikean koon kanssa.
Nopeaa ja asiantuntevaa palvelua ja vaihto onnistui sujuvasti.
Ihania, kauniita ja hyvinistuvia alusvaatteita. ♥️

Rinksis - 22.10.2021

Helppoa, nopeaa ja hyvää palvelua.
Palautus ja vaihto toimii myös.

Kiia - 07.10.2021

Kiitos taas! Virtuaalinen sovitus oikean rintaliivikoon valintaan toimi tosi hyvin. Tilasin useammat liivit uudessa koossa ja kaikki sopivat täydellisesti. Olen niin tyytyväinen tilaukseen ja uusiin rintaliiveihin❤️

Piia - 14.09.2021

Tuotteiden mitoitustiedot (kaaritukien leveys, kaaritukien korkeus, rinnanympäryksen koko, kupin koko) ovat todella hyvät, kun ostaa netin kautta tuotteita! Helpottaa sopivan tuotteen löytämistä sekä tilattavan koon valintaa. Kokoja löytyy runsaasti niin rinnanympäryksen kuin kupinkin suhteen.

Nettisivulla on helppoa hakea tuotetta koon ja kategorian mukaan. Nettisivu muutenkin siisti, selkeä ja mukava käyttää!

Asiakaspalvelu on hyvää, ja vastaa nopeasti! Tuotteet myös lähteneet todella pian toimitukseen!

R - 12.09.2021

Olin hukassa liivikokoni kanssa laihduttuani runsaasti, joten pyysin apua chat-toiminnon kautta. Annoin pyydetyt tiedot ja samalla kerroin, mitkä muut ominaisuudet liiveissä ovat itselleni tärkeää. Seuraavana arkipäivänä sain sähköpostiini kokosuosituksen sekä listauksen siitä, millaisissa liiveissä minulle mieluisia ominaisuuksia löytyisi (sekä linkkejä liivivalikoimaan). Löysin vaihtoehdoista mieluisat ja tilaamani liivit tulivat nopeasti, mutta harmi kyllä koko oli selvästi liian pieni. Olin yhteydessä aspaan ja sain hyvät ohjeet liivien kuvaamiseksi päälläni. Näiden kuvien perusteella sain uuden kokosuosituksen (2 kuppikokoa isommat) ja tilaamastani liivimallista laitettiin oikea koko varaukseen. Palautin liian pienet liivit ja kun uudet liivit saapuivat, ne sopivat aivan täydellisesti. Vaikka siis ei mennyt kohdallani ihan "kerralla putkeen", niin palvelu pelasi koko ajan loistavasti ja lopulta saamani liivit olivat juuri sellaiset kuin toivoin. (Ensimmäisten liivien väärä kokokin oli ihan ymmärrettävää, koska joudun ottamaan mitat totaalisen vääränkokoiset liivit päälläni.)

R - 30.08.2021

Toimitus on ollut nopeaa, valikoima hyvä ja tuotteiden hyvät kuvaukset ovat helpottaneet ostopäätösten tekemistä. Ehdottomasti tulen tilaamaan täältä taas tarpeen tullen:)

Sipe - 25.08.2021

Hyvänen aika sentään, just tilasin ja nyt jo posti kolautti pienen paketin eteiseen. On täydellisen sopivat ja kauniit rintsikat! Kaunis kiitos! Suosittelen kyllä lämpimästi!

Kati - 23.08.2021

Nopea toimitus ja todella hyvät tuotteet. Helppo asioida verkkokaupassanne.

Marianne - 14.08.2021

Nopea toimitus ja vaivaton, perusteellinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Helppo ja miellyttävä asioida suoraan kotoa käsin. Todella laadukkaat ja kauniit liivit. Uusi vakipaikkani.

Tiina - 11.08.2021

Aivan huippu palvelu ja nopea toimitus! Ei löydy moitittavaa!

Teemam - 10.08.2021

Erinomaisia liivejä nopealla toimituksella. Erityiskiitos siitä että kuvailette liivit sanallisesti ja myös koot,,esim.onko kuppi niukka,normaali,iso jne. Se helpottaa valintaa.

Katri - 10.08.2021

Palvelu toimi moitteettomasti. Ikävä kyllä tilaamani tuote ei vastannut odotuksiani tai sitten olen niin vannoutunut primadonna käyttäjä, jouduin palauttamaan.

Jeppu - 10.08.2021

Täältä löytää tosi ihania liivejä/alusvaatteita ja ovat vielä hyvin päälle istuvia. Aina kun olen tarvinnut neuvoja niin asiakaspalvelu on ystävällisesti vastannut niihin ja sen avulla löydetty oikea koko. Tuotteiden vaihtokin on sujunut hyvin jos on tarvinnut vaihtaa.

Satu - 27.07.2021

Olen ostanut kahdet todella kauniit liivit. Ensimmäisellä kerralla ostin liian pienet ja vaihto meni todella sujuvasti ja nopeasti. Olen enemmän kuin tyytyväinen koska kaupoista en ole löytänyt kauniita ja iso poviselle seksikkäitä liivejä. Miehenikin tykkää.

IsoT - 26.07.2021

Löysin jo toistamiseen hyvät, kauniit liivit. Verkkokauppa on selkeä ja tiedot luotettavia, plussana nopeat toimitukset. Nyt vain 1 tuote oli tilattu väärää kokoa, koitan palauttaa sen.

Tyytyväinen, 70K - 23.07.2021

Todella hyvää asiakaspalvelua, osaavaa ja nopeaa!

Tyytyväinen asiakas - 23.07.2021

En ole aikaisemmin uskaltanut tilata rintaliivejä nettikaupasta, tämä kokemus muuutti mieltäni. Sain ammattitaitosta ja hyvää neuvoa, tämän ansioista täydellisesti sopivat rintaliivit. Isot kiitokset! Tulen tulevaisuudessakin tilaamaan :)

XXL - 19.07.2021

Nopea ja luotettava toimitus! Tuotteet kuvausten mukaiset.

Minna - 14.07.2021

Olen aikaisemmin kuvitellut, että isojen kuppikokojen liivit täytyy ostaa ulkomailta, varsinkin jos haluaa ajoittain hieman kauniinpaa ja sensuellimpaa, mutta olen nyt ostanut viimeisen muutaman vuoden aikana kaikki liivini Lumingeriesta ja ollut ihan mielettömän tyytyväinen sekä valikoimaan, sivujen kuvauksiin, laatuun ja tilauksen helppouteen sekä toimituksen nopeuteen.

Jenni - 14.07.2021

Asiakaspalvelun tuntemus tuotteista auttoi vaihtamaan tuotteet helposti oikean kokoisiksi!
Asiakaspalvelulle täydet pisteet!

Verkkokaupan tuotteet on hyvin kuvattu ja verkkokaupassa on helppo asioida.

Laura - 16.06.2021

Mahtava valikoima (mallit ja koot), hyvät kuvaukset tuotteista, toimiva vaihto- ja palautus, ystävällinen asiakaspalvelu. Ostan livini jatkossa täältä!

Martsu - 11.06.2021

Ihanat ja kestävät liivit. Vihdoinkin löysin paikan mistä saa isommille rinnoille tukevat liivit suht edullisesti. Ystävällinen asiakaspalvelu plussaa.

Essi - 03.06.2021

Minttu - 29.05.2021

Nyt löytyi verkkokauppa, josta oli helppo ostaa itselle sopivia alusvaatteita sovittamatta. Kokovalikoima on mahtava ja hinnat kohtuulliset. Valikoimassa on myös isorintaisille tarkoitettuja vaatteita, joita ei tahdo löytyä mistään. Aion ostaa kaupasta myöhemminkin.

Soave - 19.05.2021

Upea valikoima ja erittäin hyvä palvelu.

sylvi - 15.05.2021

Tyytyväinen asiakas - 14.05.2021

Hyvä alusvaatteiden kauppa. Kauniit ja viehättävät tuotteet. Voi ihastella pelkästään surfailemalla sivulla. Palvelu on nopea ja ystävällistä.

Kirsi - 08.05.2021

Nopea toimitus ja sopivan kokoiset sekä upeannäköiset bikinit runsaammillekin muodoille. Tuotteet ovat myös laadukkaita ja tilaaminen helppoa

TiiaMaria - 29.04.2021

Nopea toimitus ja liivit ovat olleet joka kerta oikeaa kokoa ja mukavat päällä

Elisa - 19.04.2021

Katsoin juuri tilaushistoriaani, 8 tilausta ja 8 priimaa toimitusta. Asiakaspalvelu on ensiluokkaista ja olen saanut neuvoja mm. sopivan koon löytämiseksi. Palautus/vaihto toimii myös moitteetta, monipuolisista postitusvaihtoehdoista iso plussa. Suosittelen lämpimästi!

Kata - 08.04.2021

On vaikea kuvailla Lumingeriea kuulostamatta yliampuvalta :D

Mutta ei mahda mitään: valikoima, verkkokaupan toimivuus, toimituksen nopeus, asiakaspalvelu, tarvittaessa vaihdot ja rahojen palautukset ovat yksinkertaisesti parhaat mihin olen törmännyt. Yhteydenpito on ystävällistä. Sähköposteista on helppo huomata, että henkilökunnalle on oikeasti tärkeää löytää asiakkaalle sopivat liivit vaivaa säästämättä. Ehdin nelikymppiseksi, ennen kuin ymmärsin millaiset kunnon liivien kuuluu olla, ja päänsäryt väheni huomattavasti - siitäkin kiitos Lumingerielle.

Huolimatta siitä että joudun pärjäilemään vähillä rahoilla, pidän myös hintatasoa kohtuullisena - on hieno juttu, että hintahaitari on niin laaja.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan :)

Sonja - 16.03.2021

Luulin ettei mistään saa kohtuuhintaisia rintaliivejä povekkaille mutta Lumingerie on pelastanut minut. Tilasin kahdet liivit kokolaskuria apuna käyttäen ja pian postissa tuli hyvin istuvat ja kauniit liivit. Tilasin vielä kolmannetkin ja nyt on liivit joka asun kanssa. Jos on jotakin kysyttävää niin ystävällinen asiakaspalvelu vastaa nopeasti ja auttaa kaikissa ongelmissa. Suosittelen!

Marjorie - 12.03.2021

Asioin toista kertaa verkkokaupassa ja jälleen huikean hyvä asiakaspalvelu. Koon suhteen tuli selkeät ja hyödylliset neuvot sähköpostiin ja kerralla löytyi sopiva koko. Liivien ostaminen on ollut aiemmin todella aikaa vievää ja haasteellista, mutta nyt ei tarvitse enää muualta liivejä etsiäkään. Kiitos!

Sinituulia - 09.03.2021

Pelkästään hyvää sanottavaa, suosittelen lämpimästi! Lumingeriellä on todella hyvä kokovalikoima ja kokolaskurin avulla olen aina saanut juuri oikean kokoiset liivit. Toimituskin tapahtuu nopeasti niin uudet liivit saa nopeasti käyttöön :)

Kristiina - 23.02.2021

Ainoastaan positiivista sanottavaa. Juuri sain kauniit, monikäyttöiset liivit ystävänpäiväalesta. Liivikohtaiset kokoarvioinnit ja hyvät kuvaukset auttavat paljon valintaa. Tietenkään ei aina osu kun on eri merkkisistä liiveistä ja uikkareista ollut kyse mutta asiakaspalvelu on toiminut aina erinomaisesti.
Eilen kun liivipaketti tuli oli ollut tosi huono päivä. Nätit liivit jotka ostin itselleni ystävänpäivälahjaksi ja mukana ollut pikku nalkekarkkimaistiainen käänsi kuitenkin päivän parempaan -kiitos ❤

Anu - 16.02.2021

Toimitus supernopeaa ja tuotteet laadukkaita. Olen ollut todella tyytyväinen kaikkiin tilaamiini tuotteisiin, kauniita alusvaatteita ja tuntuvat hyvältä myös päällä. Kiitos!❤️

Nainen41 - 12.02.2021

Onneksi löysin Lumingerien!! Olen nyt tilannut kolmet erilaiset liivit ja kaikki ovat olleet aivan ihania, istuvat hyvin ja näyttää todella upeilta päällä! Myöskin laadukkaan tuntuiset, eli hintalaatusuhde on täys kymppi! Tilaaminen on helppoa ja tuotteet tulee todella nopeasti postilaatikkoon! En muualta enää edes tilaa, täältä löysin juuri sellaiset mistä olin aina haaveillut, kiitos!

Jaana - 09.02.2021

Todella hyvä asiantunteva palvelu. Vaihto ja palautukset toimivat hyvin. Suosittelen.

Tuikku-59 - 24.01.2021

Kiva että löytyy isorintaisillekin todella kauniita liivejä , nopea toimitus !

Mummeli - 22.01.2021

Hyvä asiantunteva palvelu ja nopea toimitus. Olen todella tyytyväinen ja on mukava katsella teidän sivuja, kuvat ovat hyviä ja avullanne löytyy oikea koko! Kiitos!

Minna - 16.01.2021

Jo ensimmäisen ostoskerran perusteella tulen tilaamaan liivit jatkossa täältä. Löytyi ammattitaitoisella avulla oikea malli ja koko kun itse tiennyt edes oikeaa kokoa aiemmin. Nyt helppo pistää netissä tilaus kun haluaa uudet ostaa. Kiitos!

Sannam - 14.01.2021

Aivan parasta ja nopeaa palvelua. Tuhannet kiitokset jälleen ♥️

Äitiliini - 09.01.2021

Tilasimme pienikokoiselle mutta isohkorintaiselle teinityttärelle ensimmäistä kertaa liivejä netistä.
Kaikki tilatut liivit istuivat hyvin ja olivat kauniit päällä. Oli mukava huomata, että malleja löytyi pienelläkin ympärysmitalla useampaa sorttia.
Tilaus tuli todella nopeasti, kaksi päivää tilauksesta.

Saara - 07.01.2021

Jo toinen ostos puodilta ja molemmilla kerroilla tilasin kahdet liivit. On mahtavaa, että voin nykyään ostaa tarvitsemani tuotteen suomalaisesta verkkokaupasta. Ihanaa kun tuotteet tulevat nopeasti ja suoraan postilaatikkoon.

S. U - 20.12.2020

Selailin jo pidemmän ajan lumingerien sivua ostanut jo jo noin 4 rintaliivit. Odotin että oikean väriset malliset tulee myyntiin ostin taas liivit. Suosittelen nopea toimitus.

Minna - 17.12.2020

Täyden kympin talo! Laaja tuotevalikoima ja aina löytyy uutta ihanaa ostettavaa. Myös kokovalikoima on kunnioitettava. Tilasin eilen iltapäivällä ja tänään paketti oli jo perillä. Käsittämättömän nopea toimitus, ei voi kun suositella :)

MK - 13.12.2020

Hyvä valikoima, erinomainen palvelu, nopea toimitus. Erityinen kiitos neuvoista joiden avulla oikean koon tilaaminen helpottuu.

Veera - 08.12.2020

Nopea palvelu, hyvä ja vaihtuva valikoima ja hyvä hinta-laatusuhde saavat minut palaamaan yhä uudelleen ostoksille! Rintaliivien koot ja tarkennukset (kupin koko/ korkeus, rinnanleveys) pitävät hyvin paikkaansa, joten ne voi huomioida jo ostaessa. Paketit saapuvat muutamassa päivässä ja omaan postilaatikkoon, parasta! Kiitos!

Birgitta - 05.12.2020

Hyvä valikoima kauniita alusasuja, hyvä hinta - laatusuhde, palvelu asiakasystävällistä ja toimitus nopeaa. Helppoa ja vaivatonta.

Sirpa - 01.12.2020

Varsin hyvä valikoima ja hyvät tuotteet hinta/laatu-suhteeltaan, samoin ohjeet ja erittäin nopea palvelu.
Olen verkkokauppavastainen, mutta käytän tämän yrityksen tuotteita ja palveluita jatkossakin!

Emmi - 27.10.2020

Nopea toimitus, ihanat tuotteet ja äärimmäisen kärsivällinen ja ystävällinen asiakaspalvelu. Vaikka oikeaa kokoa pitää hakea niin apua saa.

Katariina - 22.10.2020

Nopeaa ja sujuvaa. Hintataso hyvä.

Eila - 16.10.2020

Nopea palvelu.

80F - 16.09.2020

Hyvin toimiva verkkokauppa ja asiointi sujuvaa !

Martsu - 10.09.2020

Hieno valikoima urheiluliivejä ja varsinkin, kun löytyy isoja kuppikokoja, tyttärelle tilasin ratsastukseen tukevat liivit. Liivit eivät varmasti veny ja kestävät käytössä pitkään.

Tuula - 04.09.2020

Täyden kympin verkkokauppa! Hyvät tuotteet, ystävällinen ja avulias asiakaspalvelu, nopea ja jopa ilmainen toimitus.

JT - 03.09.2020

Laaja valikoima imetysliivejä myös suuremmassa koossa. Nopea palvelu, helpot palautukset ja vaihdot. Ystävällinen ja avulias asiakaspalvelu.

Arja - 02.09.2020

Kärsivällinen aspalvelu. Tosin liivin löytyminen ja oikea koko haastavaa. Mutta toivottavasti palautus ja vaihto vielä kerran onnistuu..

Ansku - 31.08.2020

Löytyi ja palvelu hyvä ja nopea!

Jeppu - 25.08.2020

Iso valikoima ihania liivejä. Kokoarvioiden ja toisten kommenttien perusteella helppo löytää itselleen sopivat liivit. Tulee varmasti tilattua useammatkin. Nopea toimitus plussaa.

Kaisa - 23.08.2020

toimitus oli nopea, tuote oli tuttu. Leveitä olkaimia kaipaisin useampaan malliin.

Sari - 22.08.2020

Täältä voisi moni verkkokauppa ottaa mallia. Kaikki toimii, viesteihin vastataan nopeasti. Vaihdot ja rahan palautukset onnistuu nopeasti, palvelu on aina ystävällistä. Tuotteista on hyvät kuvat ja tiedot. Postitusvaihtoehdoista plussaa ja tuotteet hyvin pakattuja.

Monika - 21.08.2020

Helppo tilata, hyvä ja nopea palvelu. Ihanasti kokoja löytyy. Olen ollut tyytyväinen.

Mari - 16.08.2020

Helppo tilata, nopea ja luotettava toimitus! Suosittelen ja olen suositellutkin monelle.

Ertsu - 08.08.2020

Tilaaminen helppoa ja toimitus suoraan postilaatikkoon. Tilaamani tuotteet ovat olleet laadukkaita ja odotusteni mukaisia

Turun mies - 04.08.2020

tilaaminen on helppoa ja tuotteet tulevat nopeasti ja aina saanut neuvoja koon kanssa. tilaan kaikki liivini täältä :)

Arja - 27.07.2020

Oikean koon valitseminen ja tilaminen netistä oli todella helppoa. Laajasta valikoimasta löytyi paljon sopivia ja miellyttäviä vaihtoehtoja. Tuotteet saapuivat nopeasti suoraan postilaatikkoon.

Kristiina - 23.07.2020

Nopea toimitus ja tilaaminen helppoa. Palautusta ei ole vielä tarvinnut tehdä, mutta sekin on tehty helpoksi.

Tinttu - 12.07.2020

Oikean koon löytyminen tehty helpoksi. Tilaaminen helppoa ja todella nopea toimitus. Tuotteet ovat olleet mieluisia, juuri sitä mitä on luvattu.

Nenna - 08.07.2020

Aina kun olen tilannut, tilaus on saapunut nopeasti ja liivit sekä alushousut olleet kuin mittatilaustyötä. Olen todella tyytyväinen ja aion jatkossakin tilata aina liivini täältä.

E.T. - 01.07.2020

Nopea toimitus ja just sopivan kokoiset liivit. Olen tyytyväinen.

Satu - 30.06.2020

Oikeat koot ja mallit löytyivät helposti ja toimitus oli tosi nopeaa.

Tiina - 28.06.2020

Nettitilaaminen helppoa ja mukavaa. Kaikki onnistui hyvin.

Parsa - 23.06.2020

Sähköpostilla saa asiantuntevaa henkilökohtaista kokoneuvontaa!

Miööa - 22.06.2020

En voi kuin suositella tilaamaan täältä! Ihania tuotteita, oikeasti riittävän isoja kuppikokoja sekä todella nopea toimitus. Jos on tarvinnut olla yhteydessä asiakaspalveluun, on vastaus tullut nopeasti.

Olga - 21.06.2020

Aivan uskomattoman hyvä verkkokauppa!! Olen tilannut jo kaksi kertaa ja kummallakin kerralla kun meni parit palautukseen sain hyvät neuvot minulle paremmin sopivien mallien löytämiseksi. Toimitus käsittämättömän nopea ja todella hyvä ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu!!

J-K - 18.06.2020

Asiakaspalveluun saa yhteyden vaivattomasti ja vastaus tuli nopeasti. Pari kertaa on nyt kuitenkin mennyt valitettavasti niin, ettei sopivia liivejä ole löytynyt.

80G - 17.06.2020

Tämä oli toinen kerta, kun tilasin liivejä Lumingerielta. Koot osuivat nappiin ja liivit olivat todella hyvät. Toimitus oli nopea. Tällä kertaa en tarvinnut asiakaspalvelua, mutta edellisellä kerralla se oli todella ystävällistä!

Jenni - 16.06.2020

Tilaaminen helppoa, sivuilla hyvät ohjeet oikean koon selvittämiseksi. Asiakaspalvelu huippua ja ilahduttavan nopea toimitus. Lämmin suositus!

CBL-85F - 15.06.2020

Kuppikoko on kasvanut joka vuosi, eikä kaupasta löydy enää liivejä. Erikoisliikkeessä hikoiluttaa ja ahdistaa.
Ihanat mallikuvaukset ja kokotaulukot auttoivat löytämään oikean koon, kiitos!
Mukava ostaa liivejä keskellä yötä kotisohvalta.

Helena - 14.06.2020

Ystävällinen palvelu

Rikke - 10.06.2020

Henna - 08.06.2020

Todella laaja valikoima mitä ihanimpia tuotteita.
Asiakaspalvelu on mutkatonta ja erittäin ystävällistä.
Lempikauppani mistä löytyy varmasti mieluisat rintaliivit.

Minna K - 05.06.2020

Kokolaskuri on oivallinen apu, laaja valikoima kauniita liivejä ja ihanan herkullisia värejä! Toimitus on erittäin nopea. Liivit olivat luonnossa vielä kauniimmat ja istuvat. Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen lämpimästi.

Ritva - 05.06.2020

Tilaaminen helppoa ja toimitus nopeaa.

Mari Huttunen - 05.06.2020

Olen tyytyväinen tuotteisiin ja palveluun.
Nopea toimitus ja kokolaskurin avulla olen saanut sopivat tuotteet. Hinta/laatu kohdillaan.

Irma - 03.06.2020

Palvelu ja toimitus toimi hyvin ja nopeasti...

Laura - 28.05.2020

Vihdoinkin sain ensimmäistä kertaa elämässäni rintaliivit jotka istuvat täydellisesti! Kokolaskuri toimi kohdallani erittäin hyvin, ja sen hakutoiminto oli tosi kätevä. Koossani 80L ei vaihtoehtoja esim. bikineille ollut kovin montaa, mutta löysin kuitenkin hyvin istuvat ja tukevat bikinit!
Myös toimitus oli nopea, suosittelen ehdottomasti!

Marja - 25.05.2020

Olen todella tyytyväinen tuotteisiin ja palveluun.
Nopea toimitus ja kokolaskuri plussaa.

Ani 90K - 22.05.2020

Toimitus on ollut nopeaa ja kokolaskurin avulla olen nyt löytänyt juuri sopivan kokoisia rintaliivejä. Ilahduttavaa löytää hyvät liivit melko edullisesti. Isokokoisista liiveistä on saanut maksaa maltaita usein ja se on tuntunut epäreilulta, kun on normaalia rintavampi nainen.

Armi Kaihlanen - 21.05.2020

Minusta tuli teidän vakioasiakas !!! Nopea toimitus ja suoraan omaan Postilaatikkoon! Ainoa miinus on, että joissakin malleissa ei löydy minun kokoani. Sääli. Mutta muuten aivan loistavaa palvelua.

Henna - 18.05.2020

Siis paras paikka tilata rintaliivit, useammat tilannut ja yhtään kertaa en ole pettynyt. Verkkokauppa toimii hyvin, kuvat ovat hyvät ja toimitus tosi nopeaa. Eipä paljon kannata kauppaan lähteä etsii ja sovittelee kun saa täältä upeat liivit helposti.

AnnaA - 17.05.2020

Olen tyytyväinen saamaani palveluun. Tilatut tuotteet saapuivat nopeasti. Tuotteet olivat kuvauksen mukaiset ja olen niihin tyytyväinen. Nettikaupassa on hyvät kuvat ja kuvaukset liiveistä ja niiden avulla voi tutustua tuotteisiin. Tilaan toisenkin kerran.

Tarja - 16.05.2020

Tilasin nyt ensimmäistä ja toista kertaa heti perään. Ensimmäisen tilauksen tuotteet niin mieluisia, että päätin tilata heti lisää. Toimitus erittäin nopea. Varmasti tilaan teiltä jatkossakin!

Katja - 16.05.2020

Olen tyytyväinen Panachen täyden tuen antaviin urheiluliiveihin, ne ovat laadukkaat ja kestävät kovaa kulutusta! Asiakaspalvelu on ystävällistä, verkkokauppa toimii ja toimitus nopeaa!

Pirtsi - 15.05.2020

Olen tyytyväinen tuotteisiin ja toimitukseen! Koko oli sopiva ja vastasi hyvin taulukkoa!

Tanja - 07.05.2020

Tilasin jo toisen kerran. Toimitus oli nopea, tuotteet sitä mitä luvattiinkin ja asiakaspalvelu 10+.

Sanni - 06.05.2020

Tuotteet tulivat todella nopeasti ja alushousujen materiaali ihana ja koot oikeat. Suosittelen :)

Kerttu - 24.04.2020

Nopea ja mukava palvelu, tarvittaessa myös palautukset aina hoituneet helposti!

Riitta Hiltunen - 20.04.2020

Hyvin on pelannut. Ainut missä voisi hieman fiilata on pakkauksen koko. Asun kerrostalossa ja joka kerta postinjakaja soittaa ovikelloa. Onneksi olen sattunut olemaan kotona. Siinä kyllä auttaa se seuranta numero. Ja olen mä enemmän kuin 2 kertaa tilannut teiltä. Jatkossakin jos esim tämä malli on valikoimassanne. Palautus/vaihto toimii myös kitkatta. Kiitos. T. Riitta

Lumingerie vastaa: Pakkaamme tilauksen aina pienimpään mahdolliseen postituskoteloon tai -laatikkoon. Käyttämme ainoastaan postin ohjeiden mukaisia kirjepostituslaatikoita kirje- ja pikkupakettitoimituksissa.

Heli - 10.04.2020

Mummi Mustikka - 06.04.2020

Ainut kauppa, josta olen löytänyt todella kauniita ja itselleni hyvin istuvia liivejä (koko 85H). Toimitus on nopeaa eikä postimaksukaan maksa maltaita.

Janzku - 04.04.2020

Oli hyvä ja nopea toimitus, kiitos.

PS - 26.03.2020

Nopea, luotettava palvelu ja kattava valikoima isorintaisillekin kauniita liivejä. Monta vuotta ostanut jo täältä! Myös bikineitä, mutta niissä saisi olla vieläkin parempi valikoima myös isorintaiselle.

Sofia - 22.03.2020

Aina nopea toimitus!

VL - 15.03.2020

Tyytyväinen Hentunliisa - 15.03.2020

Ostaminen on sujuvaa, sillä sivustolla on hyvä kokolaskuri ja sen kautta kun löytää oikean koon, on helppo haun kautta hakea juuri ne liivit joista löytyy omaa kokoa. Liivit on myös kuvattu oikeasti isorintaisten naisten päällä jolloin näkee miltä se iso koko näyttää livenä. Malleja on reilusti, moneen makuun ja tarkoitukseen. Olen nyt tilannut 4:t liivit jo, ja jatkossakin aion käyttää tätä palvelua ja unohtaa kauppojen ahtaat sovituskopit ja sopivan koon etsimisen tiiviistä esillepanoista. Nettisivulla pystyy kätevästi myös etsimään tietyn valmistajan malleja.

TL - 14.03.2020

Helppo, nopea ja luotettava kauppa. Olen tilannut muutaman kerran ja aina on kaikki sujunut hyvin. Myös palautukset ja tuotevaihdot.

TH-73 - 14.03.2020

Aivan mahtavaa! Ainoa harmistus on, että löysin tämän kaupan vasta nyt! Vaikeinta ostotilanteessa on kyetä valitsemaan kaikista ihanista vaihtoehdoista, muuten kaupanteko on tehty erittäin helpoksi ja sujuvaksi. Nopea toimitus.

85 K - 13.03.2020

Tein jo toisen tilauksen täältä ja olen todella tyytyväinen tuotteisiin, kaikki liivit ovat kestäneet hyvin jokapäiväistä käyttöä. Täältä myös löytää helposti omaa kokoa useissa malleissa ja aika hyvään hintaan.

Tuija - 11.03.2020

Todella helppo ja vaivaton tapa tehdä ostoksia. Nopea toimitus. Laadukkaat tuotteet.
Uimapuvun tilauksessa sain apua liiviasiantuntijalta, todella hyvin istuva ja kaunis puku. Kiitos!
Tulen tilaamaan jatkossakin.

Margit - 03.03.2020

Löysin tuotteen hyvin, tosin koko ei mulle käynyt mutta palautus mutkatonta, toimitus nopeaa, asiakaspalv. sähköpostitse sekin nopeaa toimintaa, tykkäidon kyllä että voisin puhua myös palvelijan kanssa, nyt innolla odotan josko palautuksen tilalle tulevat liivit hyvät

Hanna - 29.02.2020

P - 21.02.2020

Laaja valikoima ja nopea toimitus!

Elena - 21.02.2020

Taas jälleen kerran onnistunut liivivalinta! Kiitos ystävälliselle ja asiantuntevalle asiakaspalvelullenne.

Jenni - 17.02.2020

Tämä kauppa on pelastus - isoja kokoja pienellä ympäryksellä löytyy myös kauniissa malleissa. Kokomitoitus vastaa ilmoitettua. Toimitus on nopeaa. Ja mukana tuli tällä kertaa Ystävänpäivän toivotus ja hieman makeisia. Tätä kauppaa voi suositella lämpimästi.

Sepi - 14.02.2020

Ei ole varmaankaan olemasssa muuta sellasista kauppaa josta saa sitä mitä tilaa.

S - 03.02.2020

Tilaan nykyään vain täältä rintaliivini, laaja valikoima, tarpeeksi isot koot!

M. - 27.01.2020

Kiitos kärsivällisestä asiakaspalvelusta! Päätellen mm. Lumingerien saamasta palautteesta minulla on ollut enemmän haasteita löytää itselleni sopivia liivejä kuin tilaajilla keskimäärin. Palvelu on kuitenkin ollut hyvää ja pitkämielistä, ja lopulta ne oikeat merkit, mallit ja koot ovat myös löytyneet, vaikkakin se on vaatinut monia sovituksia ja palautuksia.

Sini - 25.01.2020

Alusvaatteita on aivan ihana valikoima hyvään hintaan ja useasta tuotteesta löytyy oma koko. Tilaaminen on helppoa ja toimitus nopea. Tuotteen vaihtaminen/palautus toimii hyvin ja apua rintaliivien koon valintaan saa halutessaan. Kokolaskurikin antaa oikean koon. Mahtava verkkokauppa!

Elina - 21.01.2020

Ihanat tuotteet ja loistava palvelu. Vaikka tilasin tuotteita kotiin niin asiakaspalvelusta neuvoivat oikea koon valinnassa jne. Ja sain myös ehdotuksia pyytämäni tyylisistä liiveistä. Ehdottomasti aion tilata jatkossakin.

Johanna - 18.01.2020

Tuotteet on ihania ja isorintaisellekin löytyy kauniita liivejä. Isot koot myös isolle povelle. Tuotteet tuli ilmaiseksi suoraan postilaatikkoon ja nopeasti.
Kiitos myös kivasta henkilökohtaisesta viestistä oston jälkeen ja alekuponki sai tilaamaan heti lisää tuotteita

Tyytyväinen asiakas - 17.01.2020

Todella hyvä palvelu nopeat toimitukset.. Liivit laadukkaita ja koot pitävät paikkansa.. Ostan kaikki liivini täältä ei tarvitse sovitella... Helppo tilata ja posti tuo kotiin..

PaveX - 12.01.2020

Hyvä valikoima. Tuotteista löytyy aina myös yleisimpiä kokoja. Verkkokauppaan on panostettu ja se on asiakasystävällinen. Tilaaminen helppoa ja toimitukset nopeita (ellei Posti sössi ;) )

Ninni - 11.01.2020

Virtuaalinen kokolaskuri antoi melko hyvin oikean koon, ja toinen tilaus osui nappiin kokojen puolesta.
Noutomahdollisuus on jees.

Kaija - 10.01.2020

Arja - 08.01.2020

Helppo asioida. Liivin kokoa kysyin sähköpostitse ollessani hieman epävarma vaikka taulukko olikin juuri oikeanlaisella mitoituksella. Tuote tuli muutamassa päivässä. Yhden palautuksen tehneenä voin sanoa, että sekin oli helppoa ja tilille palautui raha myös muutamassa päivässä. Kaikesta toiminnan vaiheista tiedotetaan hyvin. Lisäksi sokerina kaupan päälle liiveistä tuli lempparit. Tilasin myös aivan ihanan bodyn. Kiitos Lumingerien "tytöt".

Anne - 09.12.2019

Hyvää ja ammattitaitoista palvelua; oikea koko löytyi valokuvien avulla.
Nopea toimitus postitse kahdella aikaisemmalla tilauskerralla, tämä viimeisin tilaus on nyt kestänyt postissa yli viikon. Jännityksellä odotan saapuuko lainkaan. Taitaa tosin olka postilakon jälkimaininkeja tai sitten viime viikon itsenäisyyspäivä vaikuttaa.

Imettäjä - 06.12.2019

TerhiT - 06.12.2019

Ollut nopea toimitus. Vaikka on ottanut hitaimman version lähetykseen. Ollut tyytyväinen tuotteisiin. Kerran ollut liian iso kuppinen rinssikka, mutta sen on voinut vaivattomasti lähettää palautukseen.

Hanski - 24.11.2019

Hyvä valikoima sekä hyvä valikoima väreissä. Edulliset hinnat. Erittäin nopea toimitus.

Heli - 17.11.2019

Erittäin hyvä valikoima ja nopea toimitus.

85L - 15.11.2019

Mahtavaa asiakaspalvelua, ja osaavaa, vastaukset tulevat aina melko nopeasti. Myös toimitus sekä vaihto ja palautus onnistuu erinomaisesti. Lisäksi, laatu erinomaista, olen saanut näin hyviä liivejä ainoastaan vähintään tuplasti kalliimmasta liiviliikkeestä

Eikku - 29.10.2019

Nopea toimitus ja hyvät liivit olen saanut täältä. Myös vaihto onnistui mutkitta.

Lena74 - 22.10.2019

Olen ostanut monet liivit täältä ja kaikki olleet sopivia, istuvia ja kestäviä. Ostan kaikki liivini nykyään täältä. Olen ollut tosi tyytyväinen. Toimitus ollut nopea. En ole muistaakseni joutunut palauttamaan yksiäkään.

Mira - 15.10.2019

Haluan kiittää teitä suuresti hyvästä verkkokaupasta.

Olen tilannut Lumingerieltä useasti, ja varsinkin se, että teiltä saa myös muitakin vaatteita kuin alusvaatteita, on hieno asia meille muodokkaille naisille.

Myös postitus on onnistunut ongelmitta.

Anuelina - 08.10.2019

Olen niin onnellinen elämäni ensimmäisistä,todella istuvista liiveistä .

Kisu - 04.10.2019

Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu sekä nopea toimitus. Muualta en liivejä ole enää aikoihin ostanutkaan.

Katja - 03.10.2019

Olen jo vuosia ollut Lumingerien asiakas. Erinomainen palvelu, nopeat toimitukset, hyvä valikoima, laadukkaat tuotteet.

heleka - 23.09.2019

Tykkäsin siitä ensimmäisestä tunikasta niin paljon että tilasimpa toisen..se on aivan ihana juuri lavikseen sopiva tanssiasu ja mikä parasta nopea toimitus...ihanaa löysin aivan ihanan nettikaupan terkuin heleka

Hertta - 02.09.2019

Sattuman kautta löysin tämän satumaisen ihanan kaupan, josta jo olen hankkinut useat rintaliivit ja housut. Ja joka kerta olen ollut erittäin tyytyväinen ja innoissani odottelen tulevaa lähetystä. Kiitos erinomaisen hurmaavasta putiikista, josta löytyy isommallekin istuvat ja ihanat alusasut!

Sadelius - 02.09.2019

Sattuman kautta päädyin sivuillenne ja voi pojat, mihin satumaahan päädyin!

Anna - 16.08.2019

Ihastuin Lumingerien nettisivuihin, sillä ne ovat asiakaslähtöisesti tehdyt ja liiveistä on tarjolla paljon tietoa! Erityisesti pidän videoista, joissa liivit näkee joka suunnasta, sekä liikkeen omistajan omasta kommentista. Liivien ostaminen verkosta epäilytti, mutta kotona rauhassa sovittaminen on ihanaa! Tilaaminen sekä tuotteiden palauttaminen ja vaihtaminen on helppoa. Asiakaspalvelu on ystävällistä, yksilöllistä ja nopeaa. Tilaan täältä jatkossakin.

Annu - 30.07.2019

Todella ystävällistä ja yksilöllistä palvelua. Miinusta ainoastaan hieman kankaasta vaihdosta, kun vaihto kalliimpaan tuotteeseen ei onnistunut suoraan, vaan edellinen tilaus piti palauttaa ja vaihdosta tehdä uusi tilaus. Palvelu on kuitenkin niin ystävällistä, että ehdottomasti asioin uudestaan!

Anna - 30.07.2019

Erittäin nopea toimitus. Palautus helppoa.

Kirsi - 25.07.2019

Nopea palvelu, paketti tulee parissa päivässä ja paljon tietoa tuotteesta nettisivuilla, joten helppo valita oikea koko.

Eija - 08.07.2019

Olen erittäin tyytyväinen. Kokolaskuri toimi hyvin ja toimitus oli nopea. Vaihto onnistui helposti.

Airuska - 03.07.2019

Olen tilannut monta kertaa liivejä, joskus ei ole malli sopinut ja on pitänyt palauttaa. Yleisesti ottaen olen tosi tyytyväinen ja aion jatkossakin tilata täältä.

Birgitta - 02.07.2019

Tilasin kahdet liivit eri kerroilla ja asiointi sujui molemmilla kerroilla toimivasti ja nopeasti. Liivit ovat juuri sellaiset kuin ajattelinkin, ja tulen varmasti ostamaan jatkossakin täältä.

Tyytyväinen asiakas - 23.06.2019

Tosi helppo oli asioida verkkokaupassanne.Tuotteet löytyivät sujuvasti. Tuotteiden vaihto onnistui hyvin ja palautus oli helppoa kun oli valmiit tarrat mukana.Aion asioida jatkossakin verkkokaupastamme

Mirva - 18.06.2019

Osaava ja aina ystävällinen palvelu. Jos tilatessa koko menee pieleen (itse sähelsin viimeksi UK-mitoituksella liivejä tilatessani), niin kertoessa mistä puristaa tai mihin jää liikaa tilaa, saa (omalla kohdallani tismalleen paikkaansa pitäneitä) neuvoja ja suosituksia sopimman koon valinnassa. Suositteluni, täyden kympin liike ja palvelu.

Tartsu - 14.06.2019

Kyllä on hyvä ja nopea palvelu .netti kaupassa . tästä minä tykkään .. ja ihanat myyjät ja avuliaat .. kiitos

Kipsu - 14.06.2019

Täyden 10 pisteen palvelu. Palautin ensimmäiset liivit koska kuppikoko oli väärä. Sain sähköpostitse tarkkoja neuvoja ja nyt sain vaihdossa itselleni täysin oikeankokoiset liivit. Tämänkaltaista palvelua toivoisi muuallekin.

Giulietta - 04.06.2019

Viiden tähden verkkokauppa! Erinomainen palvelu, todella hyvät tuotteet, nopea toimitus ja miellyttävä käyttäjäkokemus. ❤️

Stina - 03.06.2019

Katsoin juuri tilaushistorian ja 2013 olen tehnyt ensimmäisen tilauksen. Gorsenia on ehdoton suosikkimerkkini, myös muita merkkejä olen ostanut. Ihastuttava värivalikoima ja upeita sekä istuvia malleja. En osta enää mistään muualta liivejä - parhaimmat saan Lumingerien nettimyymälästä!

Mirva - 21.05.2019

Ihania tuotteita jälleen kerran!
Ihan paras verkkokauppa ikinä. Mahtavaa, kun löytyy valikoimaa, jota ei paikallisissa kaupoissa ole. Apua kokojen valintaan saa aina ja toimitukset ovat todella nopeita. Helppoa ja luotettavaa ostamista kerta toisensa jälkeen!

Janu - 19.05.2019

Soave 90I - 15.05.2019

Olen aina saanut Lumingeriesta erinomaista asiakaspalvelua. Jos tilaamani koko on ollut väärä, on kokomuutos onnistunut asiakaspalvelun avustuksella aina ja uusi koko ollut sopiva. Nopea toimitus ja erinomaiset tuotteet. Tämä verkkokauppa on isorintaisen pelastus, koska isolla osalla kivijalassa olevista erikoismyymälöistäkään ei välttämättä löydy sopivia kokoja, ainakaan hyllystä. Suosittelen verkkokauppaa lämpimästi!

Saija - 10.05.2019

Todella ystävällinen ja osaava palvelu -puhumattakaan laadukkaista ja upeista liiveistä myös suuremmissa koissa! Toimitus oli supernopeaa. Suosittelen lämpimästi ☺️

Tiina - 28.04.2019

Loistava asiakaspalvelu ja ihanat tuotteet! Kerrankin sopivat liivit, jotka myös näyttävät kauniilta.

Arja - 11.04.2019

Toimitus on todella nopeaa. Laadukkaat tuotteet.
Vaihdot ja palautukset toimivat hyvin ja oikean koon valinnassa sain heti apua.
Hyvää asiakaspalvelua!

Minna - 11.04.2019

Oikea koko löytyi kokolaskurin avulla ihmeen hyvin, otin kyllä sovitettavaksi kaksi kokoa joista toinen oli hyvä. Toimitus oli nopea.

M - 09.04.2019

Lumingerielta löytää ihania uutuuksia ja laadukkaita klassikoita myös isolle povelle. Asioiminen on helppoa ja ystävällinen henkilökunta auttaa ongelmassa kuin ongelmassa. Suosittelen!

Sanna - 08.04.2019

Tilaamani tuotteet oli täydellisen kokoiset, kiitos kokolaskurin. Tilaus saapui myös todella nopeasti perille.

Ansku - 29.03.2019

Erittäin nopea toimitus (2pv). Hyvät mittausohjeet, ainoa miinus siitä että Enell-urheilurintaliivien kokotaulukkoa ei löytynyt.

Lumingerie vastaa: Enell-kokotaulukko löytyy jokaiselta Enell-tuotesivulta.

Hanna - 27.03.2019

Tilasin ensin yhdet liivit kokeeksi. Olivat ihanat ja koot pitää hyvin paikkansa. Tilasin lisää, nyt myös alushousuja. Täyttivät taas odotuksen!! Tankinin palautin kun ei sopinutkaan minulle ja palautus oli helppoa koska pakkauslaatikot on käteviä käyttää uudelleen. Vielä en ole rahoja saanut takaisin mutta nekin varmasti tulevat kunhan paketti on palautunut. Viesteihin vastaillaan nopeasti ja asiakkaasta pidetään huolta tilauksen jälkeen tiedustelemalla onko kaikki mennyt hyvin. Kiitos! Loistavaa palvelua, loistavat tuotteet!

Tiina - 26.03.2019

On hienoa, että isorintaisille on tarjolla kauniita liivejä ja uima-asuja. Lumingerien asiakaspalvelu on huippuluokkaa.Vaihdot ja palautukset sujuvat ja oikean koon valintaan saa paljon apua.

Tiida - 21.03.2019

Mahtavaa, kun löysin tämän verkkokaupan!
Tuotteet ovat laadukkaita, palvelu on ammattitaitoista ja toimitus salamannopeaa;)
Suosittelen!

Elvi - 18.03.2019

Erittäin korkeatasoinen verkkokauppa, jossa osataan palvella hyvin. Kiitos!

Oneliini - 04.03.2019

Sain kahdet ihanat liivit ostettua

Terttu Hurme - 27.02.2019

Ninna - 27.02.2019

Todella hyvää ja asianmukaista palvelua, aidosti välitetään asiakkaasta ja rintaliivit ovat ihanan tuntuiset päällä ja niin kauniit! ♡

Jonna - 26.02.2019

Hinta/laatu suhde hyvä ja palvelu nopea ja ammattitaitoinen, iso kiitos!

Jenny - 22.02.2019

Todella hyvä valikoima sekä istuvat koot ja ennenkaikkea kauniita alusvaatteita. En osta enää muualta rintaliivejäni. Olen suositellut monelle tutulle. Toimitus muutaman päivän sisällä tilauksesta.

Nainen,Pirkanmaa - 16.02.2019

Nopea toimitus,vaihto onnistui hyvin. Runsas valikoima kauniita liivejä ja asuja. Toivoisin enemmän vyötäromallisia kauniita pikkuhousuja kokoja 44-48,sekä rintaliivi-housusetit hyvin esille verkkokauppaanne.

Lumingerie vastaa: Kiitos palautteesta! Rintaliivien kanssa yhteensopivat alushousut ja muut saman sarjan tuotteet löytyvät helposti aina samalta tuotesivulta hieman alempaa varsinaisen tuotekuvauksen alta.

eija - 13.02.2019

Nopea toimitus. Paketti oli perillä heti tilauksen jälkeisenä päivänä.

Mari - 26.01.2019

Liivien kuvaukset ja eri malleille ominaiset koot ovat selkeästi esillä ja helpottavat liiviostoksia. Olen tyytyväinen saamaani palveluun. Tuotteet on toimitettu nopeasti ja palautus/vaihto toiseen kokoon on onnistunut hyvin. Liivit ovat olleet laadukkaat. Olen suositellut jo monelle!

-jh - 22.01.2019

Erinomainen palvelu, sain kokovalinnassa kaipaamani avun ja tismalleen sopivat liivit.

AV - 22.01.2019

Nopea toimitus ja hyvä palvelu.

Sailanda - 21.01.2019

Jo toisen kerran tilattu.Harvinaista että näin nopea toimitus. Seurantakoodia seuraten ja jakopäivänä innokkaasti menin postilaatikoille kun vielä jako oli kesken. Meinasin jäädä postiauton alle yllättäen kun hän halusikin vielä peruuttaa laittaen edelliseen lootaan jotain. Huh onneks huomasin ja ajattelin että ihan näin kiire ei saa olla paketin kanssa. :D
Tuotekuvaukset onnistuneita :)

Riitta - 10.01.2019

Todella laadukkaita liivejä ja edullinen hinta!

Niina - 28.12.2018

Muutaman tilauksen olen tehnyt ja aina saanut aivan huippuhyvää palvelua miljoonan kysymykseni kanssa :) kiitos asiakaspalvelun Reijalle, olet loistava!

Maria - 23.12.2018

Ihan älyttömän nopeaa sain tilaamani tuotteet! Ja olivat heti oikean kokoiset ja mulle sopivat! Ihan mahtava kauppa!

Jussi - 19.12.2018

Palvelu vain on niin hyvää. Special kiitos Reijalle, tiedät kyllä kuka!

Kata - 12.12.2018

Hyvä valikoima kauniita liivejä sopuhintaan, helppo ostaa ja mielettömän nopea toimitus.

Jaana - 26.10.2018

Hyvät tuotekuvaukset ja liivien koot kuvausten mukaiset. Nopea toimitus. Laaja ja kaunis valikoima.

Mievain - 24.10.2018

Tilasin koon 100H ja olen enemmänkuin tyytyväinen ostooni. Hinta oli edullinen, toimitus oli nopea ja liivit istuvat täydellisesti.

Anna - 23.10.2018

Todella nopea toimitus. Runsas valikoima. Koot täsmäävät. Kiva, kun on usein tarjouksia.

Viivi - 13.10.2018

Hyvät tiedot tuotteista. Koot pitävät paikkansa. Muodikkaat ihanat mallit, tyytyväinen ostoksiini.

Tiina - 30.09.2018

Olen vasta-alkaja Lumingerien asiakkaana.
Palvelu on erittäin ystävällistä, asiantuntevaa ja nopeaa.Tuotteet ovat laadukkaita mielen piristäjiä. :)

Tanja - 26.09.2018

Lähes 4v Lumingerien asiakkaana eikä tarvetta muualta ostaa. Postitus nopeaa, kokoja hyvin saatavilla, asiakaspalvelu aina nopeaa, ystävällistä ja asiantuntevaa :) Tuotteiden hinta-laatu suhde hyvä. Kokojen neuvomiset ja tarvittaessa vaihdot sujuvat aina helposti. Suosittelen todella :)

Raija Vänskä - 11.09.2018

Niina - 08.09.2018

Kiitos loistavasta palvelusta! Rintaliivien vaihto toiseen kokoon onnistui helposti ja arvostin, että asiakaspalvelu vastasi henkilökohtaisesti sähköpostiini, eikä tullut mitään automaattivastausta. Tuotteet ovat aina olleet hyviä hinta-laatusuhteeltaan ja omaa kokoa on aina ollut saatavilla.

Kristian - 01.09.2018

Upeita liivejä ja palvelu on aina toiminut hienosti, palautukset ja muut :) Yksi asia vain harmittaa, miksi Ava AV-1599 Diva Longline -liivit värinä musta-puuteri poistuu valikoimasta/on kausituote? Tuleeko sitä enää takaisin? Ostin naiselleni nämä liivit ja ovat ihan TÄYDELLISET, mutta olisimme halunneet tilata toiset eri koossa -koko ehti muuttua, mutta se ei enää onnistu :(

Lumingerie vastaa: Diva longline ei ole tulossa takaisin. Kyseessä on tosiaan kausituote, mikä tarkoittaa sitä, että valmistaja tekee sitä yhden erän tietylle kaudelle, eli valmistaja päättää saatavuuden. Mutta kausituotteita tulee uusia kokoajan, joten varmasti löydätte uuden ihanan tuttavuuden joltain tulevalta kaudelta!

Tuula, M - 21.08.2018

Verkkokaupan toimitus tulikin tällä kertaa postiin eikä postiluukusta niin kuin aiemmalla kerralla eli ylimääräinen koukkaus piti tehdä vaikka paketti sisältönsä puolesta olisi mahtunut myös kotiluukusta. Toimitus tuli perille alle viikossa.

Lumingerie vastaa: Valitettavasti emme pysty vaikuttamaan postinjakeluun. Pääsääntöisesti kirjeposti ja pikkupaketit jaetaan postilaatikkoon tai -luukkuun, mikäli ne vain mahtuvat, mutta joskus postinjakajalla voi olla niin paljon lähetyksiä kyseiselle päivälle, etteivät kaikki kirjettä suuremmat mahdu mukaan, jolloin ne menevät noudettavaksi lähiposteihin.

Oodi - 05.08.2018

Verkkokauppa toimii hienosti ja toimitukset tulivat todella nopeasti, olen tilannut kaksi kertaa. Kiitos! Harmittaa ainoastaan se, että liiveistä ei löydy omaa kokoa. Ympärysmitta on iso, mutta kuppikoko saisi olla B tai korkeintaan C. Ihania liivejä löytyisi, mutta olen väärän kokoinen! :)

Mirjami - 09.07.2018

Kaikki kokemukseni verkkokaupasta ovat olleet positiivisia. Jos ostos on mennyt koon puolesta hutiksi, asiakaspalvelu on osannut haarukoida mikä ongelma on ja mikä koko olisi sopiva. Loistavaa palvelua!

Sofia - 03.07.2018

Hyvä koko-opastus ja istuvat, kauniit liivit :) . Kaikki sujui muutenkin mallikkaasti - sujuva tilaus ja postitus.

Minttu - 28.06.2018

Ihania, laadukkaita ja tyylikkäitä alusvaatteita. Avulias henkilökunta ja nopea toimitus.

Mari-Anne - 11.06.2018

Mukavaa tehdä alusvaateostoksia sivuillanne, kun on selkeät koko-ohjeet ja jokaiseen tuotteeseen on tarkasti kerrottu tuotteesta. Myös kokolaskuri toimi hienosti. Laadukkaat tuotteet ja hyvä palvelu. Suosittelen!

Tarja - 08.06.2018

Verkkokaupassa helppo ja nopea asioida. Plussaa myös maksuton ja nopea toimitus. Tuotteet kuvauksen mukaiset ja tein samantien jo uuden tilauksen. Olen tyytyväinen tilaamiini tuotteisiin ja ovat juuri oikeaan kokoiset.

100G - 04.05.2018

Ihan loistava asiakaspalvelu! Epäröin tilata rintaliivejä netistä koska isokokoisena minun on vaikea löytää sopivia edes kaupasta. Asiakaspalvelijan suosittelema koko oli täysin sopiva, liivit istuvat täydellisesti, ei edes huomaa että on liivit päällä, niin mukavat ne ovat. Tein jo toisen tilauksen täältä enkä pettynyt tälläkään kertaa.

Tiia - 21.04.2018

Palvelu on ollut aivan upeaa sekä nopeaa, niin sähköpostitse kuin livenä. Vihdoin olen löytänyt alusvaateliikkeen, jossa oikeasti haluan asioida jatkossa!

Heidi - 15.04.2018

Tein tilauksen viikonloppuna ja tuotteet saapuivat torstaina, olin tyytyväinen maksuttoman toimituksen nopeuteen. Tuotteet olivat kuvatun mukaiset.

Milli - 10.04.2018

Nopea toimitus ja plussaa siitä että paketit mahtuu postilaatikkoon. Nettisivut ovat toimivat, tuotteista on hyvät kuvat, tuoteselostukset ja mitat. Olen tilannut kaksi kertaa, eikö ole tarvinnut palauttaa.

Anne - 02.04.2018

Hyvä asiakaspalvelu ja nopea ilmainen toimitus. Liivien koot just hyvät ja sopivat. Ei tarvi enää muualta ostaa :) Kiitos!

Marja - 02.04.2018

Tilaukset on toimitettu nopeasti ja koot ovat olleet sopivat. Hyvät valikoimat eri tuotteita. Helppo tilata ja kotona saa rauhassaan sovitella. Kokotaulukko myös plussaa.

Eija - 24.03.2018

Aivan uskomaton kauppa, asiakaspalvelu ❤️Tilaamani uimapuvun sain niin nopeasti, että se yllätti. Tuote oli upea, sopiva. Kiitos!

Ch - 11.03.2018

Täyden kympin kauppa

Mumsu - 11.03.2018

Olen ostanut nyt 8 liivit ja 1 bodyn. Kertaakaan ei ole tarvinnut palauttaa väärän koon takia. Hyvin on neuvottu ja nykyisin tosi iso plussa Sille, että kaaritukien koko , malli ja muut kokoon liittyvät taulukot ovat esillä. Toimitus nopeaa ja tykkään tarjouksista.

Anna - 28.02.2018

Kauniit tuotteet, nopea toimitus ja aivan ihana asiakaspalvelu.

Outi Tauriainen - 25.02.2018

Suuri rintainen mummo - 12.02.2018

Kokotaulukon mittojen mukaan tilatut rintaliivit sopivat hyvin, eikä minun normaalisti ole helppoa löytää varsinkaan kohtuu hintaisia liivejä. Tilaaminen helppoa ja toimitus nopeaa.

Aatami - 22.01.2018

Palvelu toimii - myös asiakaspalautteissa. Niin ei suinkaan aina ole. Järjestelmä toimii hyvin. Tilaaminen on helppoa. Tuotteet testauksessa vielä. Sanooko sitten 3. kerta toden?

Suski+ - 22.12.2017

Nopea toimitus ja helppo tilata. Monipuolinen valikoima!

Tommi - 20.12.2017

Aina on vaimolle löytynyt joululahjat, hyvä valikoima ja laadukkaat tuotteet + hinta/laatu on erittäin hyvä!

Pike 85G/F - 03.11.2017

Ihanaa kun on todella nättejä liivejä myös isossa koossa! Malleista löytyy sopivia myös erikokoisille rinnoille, siitä iso plussa. Hinta-laatusuhde on myös kohdillaan! Uutena asiakkaana meni hetki ennenkuin löysin kohdan mistä löytää haluamansa liivien värit selaamatta kaikkia sivuja läpi. Toivoisin myös että kokokenttään voisi syöttää kerralla useamman (ainakin kaksi) rinnakkaiskoon. Eli pientä hienosäätöä sivujen suhteen toivoisin, niin että kaikki tietynväriset/ -malliset liivit olisi samassa kategoriassa. Tilaan kyllä jatkossakin!

Sari - 30.10.2017

Hyvä palvelu, nopeat vastaukset kysymyksiin. Kauniit liivit.

Henna - 25.10.2017

Todella hyvä palvelu.Toimitus postilaatikkoon. Palautus myös näyttäisi olevan hyvin helppo mutta eipä tarvitse palauttaa.
Ei tarvitse enää kaupassa sovitella.

Elisa - 19.10.2017

Rintaliivien osto verkkokaupasta ilman etukäteissovittamista on ollut itselleni hyvin vierasta. Tuotteissa olevien tarkkojen mittatietojen sekä käyttäjäarvostelujen perusteella sain silti ensimmäisellä kerralla jo hyvät liivit käyttöön. Toisen tilauksen sotkin itse valitsemalla vahingossa väärän koon, mutta asiakaspalvelu ohjeisti sopivan koon ja palautusprosessi oli mutkatonta.

Iso plussa myös paketoinnista missä ainakin liivit tulevat. Paketti tulee suoraan postilaatikkoon, eikä tarvitse lähteä erikseen hakemaan mistään ja mikäli tarvitsee palauttaa, on tarvittavat osoitetarrat yms valmiina lähetyksen mukana. Asiakasystävällistä toimintaa, iso kiitos!

Piiku - 31.07.2017

Ensimmäisellä ostoskerralla oli vähän hankaluuksia oikean koon löytämisessä. Palautus ja vaihto oli kuitenkin helppoa ja henkilökunta osasi neuvoa sopivamman koon löytämisessä hyvin. Toisen kerran tilatessa liivit olivatkin kerralla sopivat, kun oikea koko oli löytynyt jo aikaisemmin. Toimitus on ollut nopeaa molemmilla kerroilla ja ostokset tulee suoraan omaan postilaatikkoon, siitä vielä plussaa!

JoJo - 30.07.2017

Hyvä palvelu, tarpeeksi nopea toimitus ja vaihtokin onnistuu hyvin. Erityisesti kiitos sivuston kokolaskurista ja sovitusoppaasta. Rintaliivien ostaminen ei ole enää traumaattista pakkopullaa.

Anne - 29.07.2017

Tilaaminen oli helppoa. Koko piti heti paikkaansa ja tuote valikoima on hyvin kattava. Tulen tilaamaan uudelleenkin.

Sissimummo - 29.07.2017

Hienoa..upeeta palvelua suomenmaassa 100v. Saapi olla ylpeä tällaisista yrityksistä

Sisko - 28.07.2017

Kyllä on hyvää palvelua ja jo vanhempikin ihminen saa tunteen että arvostetaa. Suosittelen lämpimästi, ruusun paikka.

mammamuuni - 22.07.2017

Aivan mahtava valikoima. Vaihdotkin menneet nappiin.10+++++

Tarja - 14.07.2017

Tilasin ensimmäisen kerran. Tein ensin kokolaskurin, että tietäisin oikeaan suuntaan koon. Laskuri ehdotti 100 O, tilasin 100 L, kun saatavilla ei ollut niin isoja ja oikeaksi kooksi muodostui 100K/L.

Kysymyksiini vastattiin sähköpostitse nopeasti ja ystävällisesti, vaihtoja tehtiin kärsivällisesti.

Plussaa ilmaisista toimituksesta ja palautuksesta. Käyttäjien arviot tuotteiden kohdalla ovat olleet suureksi avuksi valintaa tehdessä. Verkkosivut ja kuvat ovat selkeät. Vielä voisi toivoa enemmän sivukuvia kupin muodon selkiämiseksi.

Miinusta isojen kokojen puutteesta vaikka niitä erityisesti mainostetaan. Vaihtoehtoja ei lopulta ollut montaa ja niitä mitkä olivat parhaat, ei saanut toisia tai muita värejä. Valkoisia/vaaleita ei löytynyt ollenkaan.

Joidenkin tuotteiden hinnat ovat kipurajalla, mutta isokokoiselle ei halpavaihtoehtoja yleensäkään ole.

Olin venyttänyt kunnon liivien hankintaa vuosia, kun löytäminen on niin vaikeaa ja sovittaminen työlästä, mutta nyt siihen tuli muutos. Toivon, että sopivia väri ja kokovaihtoehtoja ilmestyy ja tilaan jatkossakin.

Teija - 10.07.2017

Hei,kiitos hyvästä palvelusta,kun kyselin mitkä liivit mahdollisesti olisi hyvät minulle,vastaus tuli nopeasti ja tilasin kahdet Nessa liivit,joista molemmat aivan täydelliset.

Natalia - 26.06.2017

Tämä kauppa oli löytö, niin hienoa että olette olemassa. Virtuaalisovittajan kautta mittasin kuppikoon ja ensimmäistä kertaa löysin itselleni täydellisesti istuvat liivit. Ja toisetkin liivit sopivat aivan täydellisesti. Tämmöistä liivitietoutta olin kaivannut toden teolla. Tilaus tuli nopeasti perille. Tulen jatkossakin asioimaan täällä.

Heidi - 18.06.2017

Mahtavaa palvelua ja nopeat toimitukset. Löysin helposti etsimäni tuotteet.

Saatavuuteen pettynyt - 10.06.2017

Pari kertaa olen tilannut ja tuotteet ovat olleet erittäin hyviä ja tulleet nopeasti.
Kuitenkin joka kerta kun katson sivuja, ainakin topattujen liivien kohdalla kaikki on aina loppu eikä mitään tietoa onko kyseessä viimeset yksittäiset kappaleet vai onko tavaraa tulossa lisää.
En siis voi tilata mitään kun kaikkia katsomiani liivejä on jäljellä yksittäisiä hajakokoja, yleensä kaikkein isoimmasta ja pienimmästä päästä.
Miksei varastoja pidetä enempää tai edes tietoa onko tuotetta kenties joskus vielä saatavilla vai tuhlaanko vaan aikaani katselemalla eioota.

Lumingerie vastaa: Jos katselemasi tuote on jatkuva, eli sitä on tulossa lisää, siitä lukee sekä tuotteen nimen alla, ja lisäksi tuotteesta on silloin mahdollista jättää tuotepyyntö, jolloin meiltä tulee automaattisesti sähköpostia, kun tuotetta on taas saapunut lisää. Suosittelemme käyttämään tätä tuotepyyntötoimintoa niistä tuotteista, jotka kiinnostavat. Emme kuitenkaan valitettavasti pysty satojen tuotteiden kohdalle lisäämään tietoa, milloin tuotetta on mahdollisesti tulossa, koska se riippuu mm. menekistä ja valmistajan varaston tilanteesta, ja molemmat vaihtelevat ennalta-arvaamattomasti. Pyrimme kuitenkin täydentämään varastoja muutaman viikon välein jatkuvien tuotteiden osalta. Jos taas tuotteen kohdalla lukee kausituote, sitä on saatavana pääsääntöisesti vain ne varastossamme olevat kappaleet. Ja jos tiedämme jo valmiiksi, ettei tuotetta ole enää mahdollista saada lisää kauden aikana, ei myöskään pyyntöjä voi jättää.

Enla 85F - 03.06.2017

Kaksi kertaa olen nyt tilannut, yhteensä kolmet liivit. Neljänsiä vielä odotan jälkitoimituksena.
Kaikki tuotteet ovat tähän mennessä olleet heti sopivat, laadukkaat, istuvuudeltaan ja tueltaan erinomaiset ja miellyttävät päällä - parhaita liivejä, joita olen ikinä käyttänyt. Hintaakin pidän edullisena. Plussaa ilmaisista toimituksesta ja tarvittaessa palautuksesta. Käyttäjien arviot tuotteiden kohdalla ovat olleet suureksi avuksi valintaa tehdessä. Verkkosivut ja kuvat ovat selkeät.
Voin lämpimästi suositella!

Anri - 18.05.2017

Laadukkaita tuotteita, ystävällinen ja sujuva palvelu:)

Sibe - 12.05.2017

Olen tyytyväinen asiakas. Jos voitte vaikuttaa malleihin, niin kaikista liiveistä myös takakuva. Leveämpiä olkaimia kaipaan ja että ne takana kiinnittyisivät niin ettei valu.

Mir - 28.04.2017

Palvelu sujui kuin rasvattu! Tuotteet olivat sopivia ja hinta kohdallaan.

Hannele - 27.04.2017

Erittäin nopea toimitus, erinomaisesti sopivat tuotteet ja ihana valikoima. Toiset tilaamistani rintaliiveistä eivät olleet sopivat, vaihto sujui näppärästi. En osta liivejäni enää muualta!

Tarja - 05.04.2017

Tilasin ensimmäisen kerran tuotteita noin vuosi sitten. Sen jälkeen en ole edes harkinnut tekeväni hankintoja muualta. Olen muutaman kerran kysynyt sähköpostilla apua esim kokovalintaan ja saanut avun nopeasti ja tehnyt erittäin onnistuneita ostoksia. Välillä koko tai istuvuus ei ole hyvä, mutta palautus/vaihto on helppoa ja nopeaa. En voi muuta kuin suositella lämpimästi kaikille,

Noora - 03.04.2017

Ostan kaikki liivini Lumingerielta. Hintalaatusuhde on kohdallaan, kauniissa liiveissä on paljon valikoimaa, tuotteen palautus ja vaihtosysteemi todella nopea ja asiakaspalvelu upeaa! Ja vihdoinkin löydän itselleni kauniita bikineitä!

Emma - 02.04.2017

Olette aivan mahtavia. Ennen inhosin rintaliivien ostamista, mutta nykyään rakastan sitä! Nykyään ostan rintaliivini vain ja ainoastaan teiltä. Todella erinomainen asiakaspalvelu.

Taina - 31.03.2017

Laaja valikoima, edulliset hinnat (varsinkin laatuun nähden!) mutta myös ihan paras asiakaspalvelu! Tilasin kokolaskurin mukaan ensin yhdet liivit ja kun ne istui täydellisesti, laitoin kyselyä mahdollisista muista malleista ja merkeistä. Sain kunnon listauksen, merkkikohtaisine kokoehdotuksineen ja sen listan perusteella olen jatkossa liivini ostanut - ja nappiin on osunut joka kerta. En enää muualta liivejä ostakaan :)

Eija - 31.03.2017

Apua on saanut aina kun olen tarvinnut. Tuotteet korkealaatuisia, toimitus nopeaa.

Outi - 31.03.2017

Erinomainen valikoima, loistavat tuotekuvaukset, supernopea (ja ilmainen) toimitus, hyviä alennuksia ja mukavasti yleistä tietoa liivien sopivuudesta ja kooista.

Mutta ennenkaikkea, se asiakaspalvelu. En itse sitä edes älynnyt, että voisin pyytää apua, ja tämä oli kyllä ensimmäinen kokemus verkkokaupasta, jossa henkilökohtainen tuki on tullut inboxiin asti. Apu oli aivan korvaamatonta, ja en todellakaan harkitse enää liivien ostamista mistään muualta. Maailman paras paikka ostaa isokuppisia rintaliivejä, onneksi se on Suomessa.

pipeli - 30.03.2017

Aivan mahtava juttu ,verkkokauppa joka toimii. Aivan ihanat tuotteet ,löytyy sopivat liivit ym .kaikille muodoille ,ihania ja mikä parasta ei tarvitse tuskailla sovituskopissa liivikasan kanssa, nopea toimitus postilaatikkoon. Olen suositellut kaikille työkavereillekin, kiitos!

Sini - 29.03.2017

Jäi sydämmet (pisteet) äskeisestä arvioviestistä pois... joten tässä! :)

Helin - 29.03.2017

Palvelu on ollut hyvää ja tuotteet tulevat nopeasti kotiin.

Tuula - 28.03.2017

Tilaaminen, maksaminen ja vaihtaminen on helppoa ja vaivatonta. Olen tilannut vajaan vuoden sisällä yhdeksät liivit ja seitsemät alushousut ja liivit on tarvinnut vaihtaa vain kerran, kokoneuvonta toimii. Nopea toimitus ja todella toimiva asiakaspalvelu. Enää ei tarvitse ostaa alusasuja muualta. Hintakin on kohtuullinen ja alusasut ovat kauniita. Olen todella tyytyväinen Lumingerieen!

Satu 85L - 28.03.2017

Lumingerie on ainoa kauppa, josta löydän sopivia liivejä kookkaalle rintavarustukselleni. Siitä valtavan iso kiitos kauppiaalle! Hinta-laatusuhde on todella kohdillaan. Värejä ja malleja on laaja kirjo, asiakaspalveusta saa aina nopeasti vastaukset ja neuvot ongelmatapauksessa. Erittäin paljon plussaa siitä, että ette peri toimitus- tai palautuskuluja. Kaipaisin valikoimaan joitakin puuvillaliivejä ja lahkeellisia uimapukuja/bikinihousuja. Vaatteita olen toistaiseksi tilannut vain Urkyen mekon, joka onkin sitten erinomainen, kun povelle on riittävästi tilaa ja kangasta. Alekampanjoita on usein, toimitukset nopeita. Risuja ei kerta kaikkiaan tule mieleen. Paitsi ehkä sellainen, että minun povikoolleni on suht vähän uima-asuja tarjolla. Lämpimät kiitokset koko henkilökunnalle!

Tatjana - 27.03.2017

Suomen paras alusasukauppa löydetty. Palvelu on loistavaa, nopeaa ja asiantuntevaa. Tuotteilla tosi hyvä hinta-laatusuhde.
En kertakaikkiaan keksi mitään pahaa sanottavaa. Iso plussa ilmaisesta toimituksesta!

Eija - 27.03.2017

Palvelu on ollut hyvää ja tuotteet tulevat nopeasti kotiin.
Uimapukuihin toivoisin enemmän valikoimaa, varsinkin nyt, kun rantakausi lähestyy. Olen muuten ollut tyytyväinen kaikkeen teidän toimintaanne, kiitos.

Suvi82 - 27.03.2017

Nopea toimitus! Tarvittaessa palautukset ja vaihdot onnistuvat aina helposti. Mukavaa, kun on kapealle mutta povekkaalle naiselle kauniita liivejä ja uima-asuja tarjolla!

Tarja - 27.03.2017

Olen ollut tyytyväinen Apua saanut tarvittaessa. Osaavat työnsä . Ei moittimista Tuotte merkkejä kiitettävästi. Suosittelen ystävilleni

Ninna - 27.03.2017

Lyhyesti 10/10 Aivan ihana ja lositava palvelu! Tosin jos saa toivoa niin enemmän isoja kuppikokoja 85-ympäryksessä.

EnnaH75 - 27.03.2017

Lumingerie on mahtava löytö isopovisille naisille. Kauniita ja sopuhintaisia liivejä. Olen tilannut lukuisat rintaliivit, parit bikinit ja sporttiliivit. Asiakaspalvelu on huippuluokkaa, kun tarvitsee apua oikean koon löytymiseen. Toimitus on nopea, arkitilaus on melkeinpä vuorokauden päästä postilaatikossa. Ei kyllä löydy mitään moitittavaa, olette parhaat

Taina - 27.03.2017

Lumingerie on hyvän palvelun verkkokauppa, jossa on järkevä hintalaatusuhde. Jos kysyn lisätietoa tuotteista, viesteihin vastataan aina pikaisesti. Jos joskus satun tilaamaan väärän kokoisen tuotteen, vaihto on vaivatonta ja nopeaa.
Erinomaista palvelua. Kiitos!

Saara - 27.03.2017

Parempaa palvelua ei ole mahdollista varmaan edes saada. Aina, jos kysyy koko tai malliapua, niin vastaus tulee nopeasti ja pirteästi ja useimmiten osuu oikeaankin koko heti kerralla. Vaihto ja palautus on nopeaa ja tieto kulkee hyvin asiakkaan ja kaupan välillä. Ikinä ei ole ongelmia ollut. Lisäksi valikoima on laaja ja laadukas.

Toivoisin vain tarkempia tuotekuvauksia, esimerkiksi kupin mallista ja mitoituksesta, ja enemmän isoja kuppikokoja 85-ympäryksessä. Esimerkiksi enemmän malleja curvy katelta ja elomilta.

Masu 90G - 27.03.2017

Olette onnistuneet erittäin hyvin liivien verkkokauppana. Palvelu on erinomaista. En muualta liivejäni ostakkaan. Teiltä se käy niin kätsysti ja vaihto sujuu aina ongelmitta ja ripeästi, jos on tarvetta. Olkaimettomat liivit on edelleen hakusessa. Niihin ja uimapukuihin toivoisin vielä lisää valikoimaa ja uikkareihin nuorekkaampia malleja.