{image:text}

Rintaliivien sovitus noudon yhteydessä

Meiltä on kovasti toivottu mahdollisuutta sovittaa rintaliivejä jo paikanpäällä, ja nyt se on mahdollista!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Haluatko sovittaa rintaliivit tilauksesi noudon yhteydessä?

Olemme avanneet kauan toivotun mahdollisuuden sovittaa verkkokaupastamme tilatut liivit noudon yhteydessä ja sitä varten on noutopisteellemme rakennettu tilava ja valoisa sovituskoppi. Jotta sovitustapahtuma sujuisi mahdollisimman jouhevasti, on tilauksen oltava tehtynä valmiiksi ja aika sovitukseen varattuna jo ennen noutoa, jotta voimme kerätä sovitettavat tuotteet sinulle valmiiksi.

Tee tilaus verkkokaupassamme

Tee siis ensin tilaus verkkokaupassa ja valitse tilaukselle toimitustavaksi "Nouto ja sovitus ajanvarauksella". Mikäli tarvitset apua koon tai liivimallin valinnassa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme jo ennen tilauksen tekemistä, niin katsomme yhdessä sinulle tuotteita sovitettavaksi toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Odota Lumingerien yhteydenottoa

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse. Sähköposti sisältää linkin ajanvaraussivulle, josta voit varata sinulle parhaimman ajan sovitukseen. Tarjoamme sovitusaikoja arkisin klo 10-15. Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuksen varauksesta.

Saavu sovitukseen ajallasi

Tulethan sovitukseen sinulle varattuna ajankohtana. Osoitteemme on Kiertorata 16, Kempele. Noutopisteemme löytyy suoraan Kiertoradan puoleisesta päädystä, josta löydät myös parkkipaikan kulkuvälineellesi. Ulko-ovi ei välttämättä ole auki, joten soita ovikelloa, tulemme avaamaan oven sinulle. Tervetuloa!


: 21.09.2023 09:38

Julkaistu: 30.03.2023 13:15