{image:text}

Rintaliivien sovitus noudon yhteydessä

Sovituspalvelumme on avoinna arkisin ajanvarauksella. Tervetuloa!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Haluatko varata ajan rintaliivien sovitukseen?

Olemme avanneet kauan toivotun mahdollisuuden sovittaa verkkokaupastamme tilatut liivit noudon yhteydessä ja sitä varten on noutopisteellemme rakennettu tilava ja valoisa sovituskoppi. Jotta sovitustapahtuma sujuisi mahdollisimman jouhevasti, olisi tilaus hyvä olla tehtynä valmiiksi ja aika sovitukseen varattuna jo ennen noutoa, jotta voimme kerätä sovitettavat tuotteet sinulle valmiiksi.

1) Tee tilaus verkkokaupassamme

Valitse tilaukselle pari-kolme sellaista tuotetta, joita haluat sovittaa, ja millaista liiviä etsit, esimerkiksi pari erilaista t-paitaliiviä, jos se on ensisijaisesti mielessäsi. Valitse se koko, jota tavallisesti käytät tai mitä kokoa ajattelet olevasi. Sovitukseen tullessa koon ei tarvitse olla oikea, katsomme ja haemme sinulle jokatapauksessa oikeat koot sovituksen aikana.

Valitse kassalla toimitustavaksi "Nouto ja sovitus ajanvarauksella". Voit maksaa tilauksesi sovituksen yhteydessä (pankki- tai luottokortilla) tai etukäteen verkkokaupassamme. Jos haluat maksaa tilauksesi paikanpäällä, valitse maksutavaksi "Maksu noudettaessa pankki- tai luottokortilla".

Jos tarvitset apua koon tai liivimallin valinnassa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme jo ennen tilauksen tekemistä, niin katsomme yhdessä sinulle tuotteita sovitettavaksi toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

2) Varaa aika sovituskalenterista

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, olemme yhteydessä sinuun vielä sähköpostitse. Sähköposti sisältää linkin ajanvaraussivulle, josta voit varata sinulle parhaimman ajan sovitukseen. Tarjoamme sovitusaikoja arkisin klo 10-15. Varauksen tehtyäsi saat vielä sähköpostiisi vahvistuksen varauksesta.

3) Tervetuloa sovittamaan

Tulethan sovitukseen sinulle varattuna ajankohtana, hyvä aika saapua paikalle on muutamaa minuuttia ennen sovittua aikaa. Osoitteemme on Kiertorata 16, Kempele. Noutopisteemme löytyy suoraan Kiertoradan puoleisesta päädystä, josta löydät myös parkkipaikan kulkuvälineellesi. Ulko-ovi ei välttämättä ole auki, joten soita ovikelloa, tulemme avaamaan oven sinulle. Tervetuloa!

Siirry ostoksille >>


: 06.06.2024 12:36

Julkaistu: 30.03.2023 13:15