{image:text}

Rintaliivien sovitus noudon yhteydessä

Meiltä on kovasti toivottu mahdollisuutta sovittaa rintaliivejä jo paikanpäällä, ja nyt se on mahdollista!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Haluatko sovittaa rintaliivit tilauksesi noudon yhteydessä?

Olemme avanneet kauan toivotun mahdollisuuden sovittaa verkkokaupastamme tilatut liivit noudon yhteydessä ja sitä varten on noutopisteellemme rakennettu tilava ja valoisa sovituskoppi. Jotta sovitustapahtuma sujuisi mahdollisimman jouhevasti, on tilauksen oltava tehtynä valmiiksi ja aika sovitukseen varattuna jo ennen noutoa, jotta voimme kerätä sovitettavat tuotteet sinulle valmiiksi.

Tee tilaus verkkokaupassamme

Tee ensin tilaus verkkokaupassa. Valitse tilaukselle tuote/tuotteet (2-3 kpl), joita haluat sovittaa. Koon valinnalla ei ole suurta merkitystä, valitse taulukosta vaikka se koko, jota liiveissä yleisimmin käytät. Sovitukseen tullessa koon ei tarvitse olla oikea, katsomme sinulle liiv(e)istä oikean koon sovituksen aikana. Valitse kassalla toimitustavaksi "Nouto ja sovitus ajanvarauksella".

Voit maksaa tilauksesi sovituksen yhteydessä (pankki- tai luottokortilla) tai etukäteen verkkokaupassamme. Jos haluat maksaa tilauksesi sovituksen yhteydessä, valitse maksutavaksi "Maksu noudettaessa pankki- tai luottokortilla".

Mikäli haluat apua koon tai liivimallin valinnassa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme jo ennen tilauksen tekemistä, niin katsomme yhdessä sinulle tuotteita sovitettavaksi toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Odota Lumingerien yhteydenottoa

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse. Sähköposti sisältää linkin ajanvaraussivulle, josta voit varata sinulle parhaimman ajan sovitukseen. Tarjoamme sovitusaikoja arkisin klo 10-15. Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuksen varauksesta. Mikäli viestimme ei tule perille vuorokauden kuluessa (viikonlopun tilauksista viestit lähetetään maanantaina), ole meihin yhteydessä ajan varaamiseksi.

Saavu sovitukseen ajallasi

Tulethan sovitukseen sinulle varattuna ajankohtana, hyvä aika saapua paikalle on muutamaa minuuttia ennen sovittua aikaa. Osoitteemme on Kiertorata 16, Kempele. Noutopisteemme löytyy suoraan Kiertoradan puoleisesta päädystä, josta löydät myös parkkipaikan kulkuvälineellesi. Ulko-ovi ei välttämättä ole auki, joten soita ovikelloa, tulemme avaamaan oven sinulle. Tervetuloa!

Siirry ostoksille >>


: 18.12.2023 13:58

Julkaistu: 30.03.2023 13:15