{image:text}

Rintaliivien sovitus noudon yhteydessä

Rintaliivien sovitusmahdollisuutta on toivottu meiltä kovasti ja nyt se on mahdollista!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Haluatko sovittaa rintaliivit tilauksesi noudon yhteydessä?

Lumingerie on avannut kauan toivotun mahdollisuuden sovittaa verkkokaupastamme tilatut liivit noudon yhteydessä. Jotta sovitustapahtuma sujuisi mahdollisimman jouhevasti, on tilauksen oltava tehtynä valmiiksi ja aika sovitukseen varattuna jo ennen noutoa.

Tee tilaus verkkokaupassamme

Tee ensin tilaus verkkokaupassa ja valitse tilaukselle toimitustavaksi "Nouto ja sovitus ajanvarauksella". Mikäli tarvitset apua koon tai liivimallin valinnassa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme jo ennen tilauksen tekemistä. Tilauksen lisätietokenttään voit halutessasi ilmoittaa toiveen sovituksen ajankohdasta.

Odota Lumingerien yhteydenottoa

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse. Tässä sovimme ajan, jolloin voit tulla sovittamaan tilaamasi liivit ja katsomme mahdolliset muut koot sovitukseen mikäli tarpeen on. Noutovarastomme on auki arkisin (ma-pe) klo 10-15.

Saavu sovitukseen ajallasi

Tule sovitukseen sinulle varattuna ajankohtana. Osoitteemme on Kiertorata 16, Kempele. Noutomyymälä löytyy suoraan Kiertoradan puoleisesta päädystä, josta löydät myös parkkipaikan kulkuvälineellesi. Ulko-ovi ei välttämättä ole auki, joten soita ovikelloa, tulemme avaamaan oven sinulle.


: 31.03.2023 07:46

Julkaistu: 30.03.2023 13:15