Rintaliivit

Hae kokoasi

Järjestys:
Hyvin istuvat, oikean kokoiset rintaliivit tukevat ja muotoilevat rintoja, ja tarvittaessa myös korostavat tai häivyttävät niitä. Erityisesti isorintaiselle kunnollinen tuki on tärkeää. Oikean kokoiset ja malliset rintaliivit ehkäisevät niska-hartiaseudun kipuja ja jumiutuneista hartioista johtuvaa pääkipua. Sopivat rintaliivit eivät hierrä, paina, purista tai valu, vaan niissä on mukava ja helppo olla ja liikkua. Kun ylläsi on oikean kokoiset ja hyvin istuvat rintaliivit, niitä ei tarvitse päivän mittaan korjailla tai asetella, vaan voit unohtaa, että ne ovat päälläsi.

Hyvin istuvia rintaliivejä olisi hyvä omistaa ainakin kolmet: yhdet päällä, yhdet pesussa ja yhdet palautumassa käytöstä. Kaikki liivit eivät myöskään sovi joka tilanteeseen, vaan juhlamekon alle ja lenkkipolulle tarvitaan erilaiset rintaliivit. Meiltä löydätkin reilun valikoiman eri tarkoituksiin sopivia rintaliivejä D-kupista alkaen. Olipa etsinnässä sitten t-paitaliivit, pitsirintaliivit, urheiluliivit, olkaimettomat rintaliivit, imetysliivit, kaarituelliset tai kaarituettomat, toppaamattomat tai topatut, meiltä todennäköisesti löytyy tarpeisiisi sopivat rintaliivit.

Mikäli yli kahdensadan erilaisen rintaliivin valikoima tuntuu liian valtavalta, tai olet epävarma oikeasta rintaliivikoosta tai sinulle sopivasta mallista, ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa kysymyksiisi. Meillä on maksuton toimitus, palautus ja vaihto, ja tuotteet toimitetaan viikon kuluessa suoraan postilaatikkoosi.