Silikoniset olkainpehmusteet

9,90 €
S = small 15 mm (48)L = classic 30 mm (35)
= Varastossa (kpl) = Väliaikaisesti loppuunmyyty, jätä tuotepyyntö
Valitse koko yllä olevasta taulukosta.
Valittu koko: Valitse koko taulukosta
Määrä: kpl

Tätä tuotetta on saatavana toistaiseksi. Jos tuote tai kokosi on väliaikaisesti loppu, voit jättää tuotepyynnön haluamastasi koosta, niin ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun tuotetta on taas saatavana.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
 • Perustoimitus Economy 4-15 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
 • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 4,90€
 • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 6,90€
 • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 9,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
 • Tuotemerkki / valmistaja: Julimex Accessories
 • Tuote: BA-04 Silikoniset olkainpehmusteet
 • Värikoodi: Puuterinvärinen
 • Olkainpehmuste rintaliivien olkaimille.
 • 2 kokoa
 • Pieni 35 mm x 90 mm - maksimi olkainleveys 15 mm. Iso 50 mm x 90 mm - maksimi olkainleveys 30 mm.
 • 100% silikoni
Silikoniset olkainpehmusteet estävät olkaimia valumasta sekä painamasta hartioita. Valittavana kaksi kokoa: pieni max 15mm olkaimille ja iso max 30mm olkaimille. Paketissa on yksi pari valitsemaasi kokoa.

Hoito-ohjeet: Vältä voiteita ja rasvoja ihoalueella, johon silikonipehmuste tulee, jotta pehmusteen pinta säilyttää "tarrautuvuutensa". Pese kädenlämpöisellä vedellä ja tarvittaessa esim. pienellä tipalla käsisaippuaa käytön jälkeen irrottaaksesi ihosta tarttuneen hien ja rasvan. Anna kuivua ilmavasti. Älä säilytä auringossa tai kuumassa..

Tuotteita ei löytynyt.

Kirjoita arvostelu

Marleena - 26.05.2019

Jos tarvitsee pelkkää pehmustetta, niin tämä tuote ei mielestäni ole sopiva, mutta jos kärsii olkaimien valumisesta, niin siihen tarkoitukseen tämä sopii hyvin. Olkapääni ovat luisut ja lähes kaikkien normaalien liivien olkaimet valuvat käytössäni, mutta näiden avulla voin käyttää myös tavallisia liivejä.

MaaritK - 28.09.2018

Päivän aikana hiostaa mutta muuten tosi hyvät. Olkaimet ei paina joten liivit tuntuu paremmilta.

Marutsella 75 F - 05.02.2018

Hieman hankalaa saada paikoilleen, mutta sen jälkeen pysyvät hyvin kohdillaan koko päivän!Ihanan pehmeät!Käytän joka päivä.

80J - 28.01.2018

Hiostavat mutta muuten loistava keksintö! Jakavat rintojen painoa eikä olkaimet uppoa päivää myöten ihoon. Tilasin leveämmät, jotta voin käyttää kaikkien liivien kanssa :)

Sunflower , 100g - 09.07.2017

Vihdoinkin sain pehmusteet olkapäälle.
Jyväskylästä en ole kaupoista niitä löytänyt.
Kiitos:)

Mintturiina 95F - 03.07.2017

Ihan parhaat kun omistaa tällaiset pullohartiat.

Outi, 85G - 14.01.2017

Olkaimet eivät enää uppoa olkapäihin, mikä helpottaa hartiasärkyä (ja vähentää päänsärkyä). Hieman hiostavat, mutta mikään ei elämässä ole täydellistä. Hyvä tuote!

Mari - 05.08.2016

Hyvät pehmusteet. Ripottelen alapinnalle talkkia ennen jokaista käyttökertaa, niin tuntuvat vieläkin paremmilta.

Ansku, koko 75 B - C - 30.06.2016

Olkaimet valuivat "paremmissa" liiveissä vaikka olin kokeillut monia malleja. Olkainpehmusteista olen saanut avun ongelmaan. Tilasin kapeammalle ja leveämmälle olkainmallille ja kiitettävästi ovat toimineet.

Maarit - 10.03.2016

Näitä tuli käytettyä aiemmin paljonkin, kun käytin liian löysää ympärystä liiveissä, jolloin rintojen paino jäi olkainten varaan. Pehmusteet ovat sittemmin jääneet käyttämättömäksi, kun aloin käyttämään sopivaa ympärystä. :)

T 75G - 30.06.2015

Tasoittavat olkapäille tulevaa painoa, kapeammat olkaimet eivät paina niin ikävästi. Silikoni ei juuri hengitä, ja ainakin minulla pysyivät huonosti paikoillaan: toinen pehmuste tipahti juuri jonnekkin töiden tiimellyksessä. Ehkä kokeilen sueraavaksi jotain muuta.

Reetta UK J85 - 21.11.2014

Idea oikein hyvä ja luulin että tässä on ratkaisu siihen kun olkaimet valuvat koko ajan pieniltä olkapäiltäni pois. Innoissani testasin ja hetken päästä kiinnitin huomiota että olkaimet valuivat taas. Nämä pehmusteet olivat liukuneet olkaimia pitkin säätösysteemien läpi selkääni. Eivät nämä myöskään ole hyvin "kiinni" liivien olkaimissa.