{image:text}

Evenly Bra Balancer koon valinta

Evenly Bra Balancer silikoniset liivintäytteet on suunniteltu rintojen kokoeron tasoittamiseen. Liivintäytteen koon valintaan vaikuttaa sekä kuppikokosi että rintojen kokoeron suuruus. Lue lisää koon valinnasta.

Ratkaisuja rintaliiviongelmiin
Evenly Subtle Shaper ja Bra Balancer silikoniset liivintäytteet on suunniteltu rintojen kokoerojen tasoittamiseen.

Rintaliiviasiaa

Tiedätkö jo kuppikokosi?

Evenly-rintaliivitäytteiden koko valitaan sekä rintojen kokoeron että isomman rinnan koon perusteella. Ensiksi täytyy siis löytää isommalle rinnalle istuva, oikea liivikoko. Liivien koko tulisi valita isomman rinnan mukaan, jotta rinta ei pullistu tai puristu yli kupista. Sen jälkeen voidaan päätellä rintojen kokoero joko jo sovitettujen liivien tai mittanauhalla saadun mittaustuloksen perusteella ja liivintäytteellä tasoitetaan puoliero vastaamaan isomman rinnan kokoa.

Miten selvitän, miten paljon rinnoissani on kokoeroa ja mikä malli sopii minulle?

Jos olet vasta sovittanut erikokoisia rintaliivejä ja kuppikokosi on juuri tarkistettu ja liivisi ovat nyt hyvin istuvat isommalle rinnalle, on sinulla ehkä mielessä, mikä kuppikoko istui paremmin isommalle rinnalle ja mikä pienemmälle.

Jos taas kokosi on hieman hukassa, etkä ole varma, mikä olisi sopiva koko, anna asiakaspalvelumme auttaa sinua oikean kuppikoon etsinnässä. Sovittaessasi eri kokoja saat samalla selville, minkä verran rinnoissasi on kokoeroa.

Kun kokoeroa on vain hieman, korkeintaan yhden kuppikoon verran, on oikea valinta Evenly Subtle Shaper (ei vielä valikoimassamme). Kun kokoeroa on 1-2 tai 2-3 kuppikokoa, voit valita Evenly Bra Balancerin.

Voit käyttää apunasi myös mittaa ja kokolaskuria rintojen puolieron selvittämiseen

Rintojen kokoeron selvittämiseen voit käyttää apunasi mittaa ja rintaliivilaskuriamme. Pue sopivimmat mahdollliset rintaliivit päällesi ja mittaa molemmat puolet erikseen. Tässä voi olla hyvä käyttää apuna kaveria, sillä mitan ottaminen on yksin hankalaa. Pyri mahdollisimman tarkkaan mittaustulokseen, sillä senttikin vaikuttaa lopputulokseen.

Aseta mitta keskelle taakse ja mittaa rintaliivit päälläsi ensin toinen puoli rintaliivien keskelle asti ja sitten toinen puoli. Ota mittaustulokset talteen molemmilta puolilta.Kerro sitten saamasi luvut kahdella ja käytä näitä lukuja laskurissa rinnanympärysmittana.

Voit myös vähentää kahdella kertomasi mittaustulokset toisistaan. Yhden tuuman (eli 2,5 cm) erotus vastaa yhtä kuppikokoa.

Vinkki: Käyttämällä molempia tapoja - kuppikokolaskuria ja vähennyslaskua - saat tarkemman lopputuloksen.

Avaa tästä kuppikokolaskurimme >

Esimerkiksi rinnanalusmitalla 82, vasemman rinnan puolen mitalla 53,5 (x2 = 107) ja oikean rinnan puolen mitalla 52 (x2 = 104) antaa kokolaskurimme vasemmalle puolelle kuppikooksi 75K ja oikealle puolelle 75I. Näin kuppikokojen erotus olisi kahden kupin verran.
Vähennyslaskutekniikka puolestaan antaa tuloksesi 107 cm - 104 cm = 3 cm, mikä kertoo, että kokoa on 1-2 kupin verran (eli yli tuuma, mutta ei kuitenkaan kahta tuumaa).
Oikea valinta tässä tapauksessa olisi siis 1-2 kuppikoon Bra Balancer.

Oikean koon valinta Evenly Bra Balancerista

Kun tiedät, mikä Evenly-tuote on sinulle sopiva, valitaan vielä koko. Valitse kokotaulukosta ympärysmittasi sekä isomman rinnan mukainen kuppikoosi. Esimerkkitapauksessa koko 75K antaa Evenly-kooksi 7, joten oikea tuote olisi Evenly 1-2 kupin Bra Balancer koossa 7 eli 207. Evenly-kokotaulukon löydät tuotesivulta tuotekuvista.


: 10.04.2024 10:36

Julkaistu: 10.04.2024 09:46