{image:text}

Panachen ja Sculptressen uudet kokomerkinnät

Panachen ja Sculptressen rintaliivien kokomerkinnät vaihtuvat keväästä 2024 alkaen! Tuotteiden mitoitus ei muutu, ainoastaan kokojen merkintätapa vaihtuu, mikä helpottaa koon valintaa, sillä jatkossa tuotteista löytyy myös meille tutumpi EU-kokomerkintä.

Rintaliiviasiaa

Aiemmin Panachen ja Sculptressen rintaliiveissä kuppikoko on ilmoitettu ainoastaan UK-mitoituksella. Panache ja sen sisarmerkki Sculptresse käyttävät UK-mitoitusta, sillä Panache on englantilainen yritys. Kokolapussa on aiemmin ollut yksi ainoa (UK-mitoituksen mukainen) kirjainmerkintä ja sen lisäksi ympärysmitta eri mitoituksilla ilmoitettuna. Esimerkkinä alapuolella olevassa kuvassa on ylempänä Panachen Allure-liivin kokolappu, jossa kuppikoko on merkitty H ja ympärysmitat ilmoitettu erikseen UK/USA 38, AU/NZ 16, EU 85 ja FR 100.

Keväästä 2024 alkaen Panachen ja Sculptressen tuotteisiin tulee uudet kokolaput, joissa on merkitty myös vastaava EU-koko. Uusissa lapuissa kuppikoko on ilmoitettu heti ympärysmitan perässä ja esimerkiksi EU-kohdassa on UK-kuppikokoa H vastaava kuppikoko K. Esimerkin uudesta kokolapusta ja kokomerkinnöistä näet alapuolella olevassa kuvassa.

Kuva: Esimerkki Panachen Allure-rintaliivien kokolapuista. Kuvassa ylempänä vanhemman mallinen kokolappu, jossa ainoastaan UK-mitoituksen mukainen kuppikokomerkintä. Kuvassa alempana uudempi kokolappu, jossa ilmoitettu eri mitoitusten mukaiset vastaavat kuppikoot.

Uudet kokolaput tulevat keväästä 2024 alkaen uusiin sarjoihin sekä jatkuviin sarjoihin sitä mukaa, kun uusia tuotantoeriä valmistuu. Meillä voi siis olla varastossa tuotteita molemmilla uusilla ja vanhoilla kokolapuilla, joten älä hätäänny, jos saapuvassa tuotteessa on koko merkitty eri tavalla kuin tilauksellasi: katsomme aina, että tuote vastaa tilaamaasi kokoa.

Eri mitoitusten mukaisten kokojen ilmoittaminen uusilla kokolapuilla selkeyttää ja yhtenäistää kokomerkintöjä, sillä suurin osa valmistajista on jo siirtynyt käyttämään eri markkina-alueiden kokomerkintöjä, ja esimerkiksi Elomi, Fantasie ja Freya siirtyivät UK-kokojen lisäksi käyttämään EU-merkintöihin jo 2014 ja Curvy Kate 2018 ja Playful Promises parisen vuotta sitten. Jatkossa, kun myös Panache ja Sculptresse ovat EU-mitoituksella, on kokoja helpompi vertailla ja kokovalintoja tehdä muiden liivimerkkien koon perusteella.

Siirtymäaikana meillä voi olla myös valikoimassamme tuotteita molemmilla mitoituksilla. Päivitämme tuotteita EU-mitoituksen mukaiselle kokomerkinnöille sitä mukaa, kun kokomerkinnät päivittyvät myös Panachen varastolta saapuviin tuotteisiin. Tarkista siis aina tilatessasi, kumpaa mitoitusta liivi on, ja valitse kokosi sen mukaan.

Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme!


: 23.02.2024 19:00

Julkaistu: 23.02.2024 18:21