{image:text}

Pidä huolta alusvaatteistasi

Alusvaatteiden käyttöikää voi pidentää huoltamalla ja pesemällä ne oikein. Lue vinkkimme alusvaatteiden pesuun.

Rintaliiviasiaa

Muistathan pitää hyvää huolta alusvaatteistasi pesemällä niitä säännöllisesti ja oikein. Jos hikoilet paljon, kannattaa alusvaatteet pestä päivittäin. Erityisesti urheiluliiveille suosittelemme pesua aina käytön jälkeen. Kevyemmässä käytössä olevat rintaliivit voi pestä muutaman käyttökerran jälkeen. Pesuun suosittelemme käsinpesuaine Soakia, jota herkkäihoisimmat ja hajusteyliherkät voivat käyttää, ja jota saa myös hajusteettomana.

Alusvaatteet eivät kaipaa valkaisevaa pesuainetta, vaan hellävaraista, esimerkiksi villalle ja herkille materiaaleille tarkoitettua, ja mieluiten nestemäistä pesuainetta, joka liukenee helposti pesuveteen ja huuhtoutuu pois. Älä käytä huuhteluainetta!

Vältä hankaamista ja vanuttamista. Jos peset koneessa, täytä kone hyvin väljästi ja valitse ohjelma, jossa on hyvin vähän pyöritystä. Linkoa alhaisilla kierroksilla tai jos mahdollista, jätä linkous kokonaan pois. Muistathan kuitenkin, että valmistajat eivät suosittele konepesua kaarituetuille rintaliiveille ja niiden pesu koneessa on aina omalla vastuulla!

Kuivata ilmavasti, mutta ei kuumassa, kuivaajassa tai suorassa auringonpaisteessa. Älä ripusta kuivumaan olkaimista, koska se venyttää olkaimia ja huonontaa liivien istuvuutta, vaan mieluummin narulle keskiosastaan taitettuina tai tasolla.


: 11.11.2022 15:12

Julkaistu: 12.10.2018 11:11