Pesupussi iso

Julimex Accessories JX-BA-06

5,00 €

Osta useammat ja säästä:

Kpl Hinta Yhteensä
2 4,50 € 9,00 €
3 4,00 € 12,00 €
Valitse koko alla olevasta taulukosta.
L 30 cm x 40 cm (33)
= Varastossa (kpl) = Väliaikaisesti loppuunmyyty, jätä tuotepyyntö
Määrä: kpl

Tätä tuotetta on saatavana toistaiseksi. Jos tuote tai kokosi on väliaikaisesti loppu, voit jättää tuotepyynnön haluamastasi koosta, niin ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun tuotetta on taas saatavana.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
  • Perustoimitus Economy 4-15 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
  • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 2,90€
  • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 4,90€
  • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 6,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
  • Suorakaiteenmuotoinen, vetoketjullinen pyykkipussi pikkupyykille.
  • L 30 cm x 40 cm
  • Pussi 100% polyesteriä, valkoiseksi maalattu vetoketju metallia
  • Valkoinen
  • Osta useampi samaa kokoa, säästät!
Julimex-pesupussit ovat kätevät kaikessa pyykinpesussa, erityisesti pikkupyykille, kuten alusvaatteille, sukkahousuille ja sukille. Pesupussit auttavat pitämään rintaliivit erillään muista alusvaatteista ja estävät auenneita hakasia tarttumasta muuhun pyykkiin. Verkkopusseissa on näppärät vetoketjut ja tiheäsilmäinen verkkokangas, joka päästää hyvin pesuveden pussin sisään.

Jos peset rintaliivejä pesukoneessa, muistathan, ettet täytä konetta liian täyteen, käytä nestemäistä hienopesuun tarkoitettua pesuainetta (ei valkopesuainetta edes valkoisille!) ja valitse alhainen linkousnopeus. Älä myöskään täytä pesupusseja aivan täyteen, vaan 1-3 rintaliivit samaan pussiin, jolloin paino rummussa jakautuu tasaisemmin.


.
Kirjoita arvostelu

MH - 25.07.2021

Pussit aukeavat pesun aikana. Huono ostos.

Lumingerie vastaa: Kurjaa, että sinulle on sattunut viallinen kappale. Vetoketjun tulisi kyllä pysyä normaalisti kiinni pesun aikana. Harmi, että et reklamoinut tästä meille asiakaspalveluun, jolloin olisimme voineet hyvittää tuotteen.

Lennu 105 K - 01.09.2018

Laadukas ja riittävän iso pesupussi.

Jli 75H - 24.07.2018

Toimii hyvin. Pussiin mahtuu liivien lisäksi kaikki sukat mitä likapyykistä löytyy. Ei vedä vertoja kaupan liivipusseille.

Kirsikka 95D - 27.05.2018

Kiva ylläri pesupussi toimii täydellisesti. Kaupasta ostetut pussit ovat jollain tapaa lentäneet roskiin niiden mentyä joko vetoketjun takia rikki ym

Mirkka, 85I - 01.11.2017

Toimiva pesupussi ja hyvää kokoa. Joskus olen kaupasta ostanut pesupusseja, mutta niissä on ollut ongelmana mm. etteivät ole pysyneet kiinni pesussa. Tämä pussi on ainakin vielä toiminut hyvin :)