{image:text}

Kauppiaan vinkit lahjanostajalle

Oletko ostamassa lahjaa? Katso kauppiaan vinkit lahjanostajalle!

Rintaliiviasiaa

Mietitkö pehmoista joululahjaa, ilahduttavaa synttärimuistamista tai romanttista ystävänpäiväpakettia? Pehmeät paketit ovat aina mieleisiä. Tässä kauppiaamme vinkit lahjan ostajalle.

Yöpaita tai pyjama

Erilaiset paitulit ja pyjamasetit ovat erityisesti joulun lahjahittejä. Ja onhan se mukava aattona joulusaunan jälkeen pujahtaa uuteen oloasuun ja laittaa pehmoiset sukat jalkaan ja nauttia jouluyön rauhallisesta tunnelmasta. Yöasut ovat myös helppoja lahjoja, sillä vaatekoon kanssa lahjanostajan on helpompi osua oikeaan kuin vaikkapa rintaliivien kanssa. Jos et tiedä kokoa, kurkkaa parin arkivaatteen kokolaput ja tee kokovalinta näiden perusteella. Valitessasi lahjaa, mieti, onko lahjansaaja antanut jotain vinkkejä, millaista hän kaipaisi, tai millainen yleensä on hänen tyylinsä? Jos hän käyttää aina yöpaitaa, ei kaksiosainen pyjamasetti välttämättä tule kovin ahkeraan käyttöön. Tai jos hän on kovin viluinen ja pitää pitkälahkeisista ja -hihaisista yöasuista, kovin pieni paitulimekko ei välttämättä ole onnistunein valinta. Varma vinkki on valita jotain samantyylistä, jota hänellä on yleensäkin päällään - silloin lahja todennäköisimmin päätyy ahkeraan käyttöön ja ilahduttaa pitkään.
Tutustu yöpaitojen, pyjamien ja aamutakkien valikoimaamme >

Rintaliivit tai alusasusetti

Alusasusettejä ostetaan lahjaksi erityisesti ystävänpäivän aikaan sekä vuosipäivä- ja syntymäpäivälahjoiksi, kun halutaan antaa henkilökohtaisempia ja romanttisempia lahjoja. Rintaliivien ostaminen on pyjamalahjaa rohkeampi valinta, sillä erityisesti rintaliiveissä tärkeintä on oikea koko, ja kun rintaliivikokoja on kymmenittäin, ei arvaamalla todennäköisesti osu oikeaan. Jos päätät ostaa rintaliivit tai alusasusetin lahjaksi, tarkista vaikkapa pyykkinarulta tai vaatekaapista lahjansaajan lempiliiveistä tai useammasta kokolaput ja pyydä tarvittaessa apua asiakaspalvelustamme. Voit lähettää meille sähköpostin liitteenä kuvan kokolapun merkinnöistä, mistä selviää meille oleelliset tiedot, niin neuvomme sinua eteenpäin lahjavalinnoissa. Rintaliivien ostamisessa on myös tärkeää pitää mielessä lahjansaajan tyyli: jos hän käyttää aina mustaa, pitäydy samassa värissä, ja jos hän taas on värien ja kuvioiden ystävä, voit myös valita lahjan rohkeammin. Myös alushousumalleja löytyy monenlaisia ja yleensä alushousumieltymykset ovat aika tarkkoja, joten kannattaa valita jotain samantyylistä, mitä lahjansaaja yleisimmin käyttää. Rintaliivien kanssa yhteensopivat alushousut ovat tyylikäs valinta.

Lahjakortti

Lahjakortti lahjansaajan lempiliikkeeseen on helppo ja varma valinta. Yllätystä se ei tokikaan tarjoa yhtä paljon kuin valmiiksi valittu alusasulahja, mutta toisaalta lahjakortilla lahjansaaja saa valittua juuri itselleen mieleiset ja tarpeelliset tuotteet. Lahjakortti käy joko osamaksuna isompaan ostokseen tai sillä voi maksaa useamman pienen ostoksen. Meiltä saat paperiset lahjakortit, jotka voit tilata verkkokaupan kautta tai käydä noutamassa meiltä paikanpäältä Kempeleestä sekä sähköiset pdf-lahjakortit, jotka voit lähettää lahjansaajalle sähköpostiin tai tulostaa itse.
Meiltä voit ostaa lahjakortit 25-150 euron summalle.

Bonusvinkki: Sukat

Sukat yksinään voivat tuntua tylsältä lahjalta, mutta meiltä löytyy mielenkiintoinen valikoima arkeen ja juhlaan sopivia sukkatuotteita. Sukat voivat olla kiva täydennys muun lahjan lisänä, esimerkiksi stay up -sukat tai saumasukkahousut ovat oiva alusvaatesetin täydentäjä. Sukille löytyy yleensä käyttöä myös myöhemmin, joten sukkalahja on lisäksi käytännöllinen!
Katso kaikki sukkatuotteemme >

Bonusvinkki 2: Soak-pesuaineet

Soak-pesuaineet tekevät alusvaatepyykin pesusta hitusen verran mukavampaa! Soak-pesuaineet ovat helppokäyttöisiä ja hellävaraisia. Esimerkiksi rintaliivien annetaan liota Soak-pesuainevedessä 15 minuuttia ja se on siinä! Ei hankausta, liotusta eikä toistuvia huuhtelukertoja, sillä Soak-pesuainetta ei tarvitse välttämättä edes huuhdella. Tilaa Soak täydentämään alusvaatelahjaostosta ja arkinen pesuhetki on aavistuksen helpompi ja mukavampi. Soak on myös reissaajan, kesämökkeilijän sekä neulojan tai virkkaajan valinta, sillä se sopii erinomaisesti myös villavaatteiden pesuun ja on lisäksi myös biohajoava!
Tutustu Soak-valikoimaamme >


: 01.12.2023 14:28

Julkaistu: 05.11.2019 13:54

Lahjavinkkejä