Modibodi

Modibodi

Modibodi on australialainen, vuonna 2011 perustettu alusasuvalmistaja, joka on tunnettu imukykyisistä alushousuistaan eli kuukautisalushousuistaan. Modibodi-tuotteet ovat Öko-Tex-sertifioituja ja yritys on sitoutunut olemaan johtava vastuullisten vaatteiden alalla.

Kuukautisalushousut eli ns. "menkkapikkarit" sopivat niin kuukautisten aikana käytettäväksi kuin satunnaiseen tiputteluun tai valkovuotoon, myös raskausaikana sekä jälkivuotoon. Nimestään huolimatta niitä voi käyttää myös pieneen virtsankarkailuun ja nivus- ja haara-alueen hikoiluun. Ne sopivat niin nuorille kuin aikuisille ja kokovalikoimaa on reilusti!

Kuukautisalushousut ovat kuin tavalliset alushousut, mutta niiden haaraosassa on imukykyinen kerros tai useampi, jotka imevät nesteen sisäänsä, mutta housut tuntuvat silti kuivilta jalassa. Imuosan paksuus on vain muutaman millimetrin, joten housut eivät näy tai pullota muiden vaatteiden alta. Kuukautisten aikana voit käyttää niitä joko pelkästään tai yhdessä tamponin tai kuukupin kanssa. Modibodi-alushousut ovat pestävät ja ekologiset ja kestävät käytössä jopa sata käyttö- ja pesukertaa.
Järjestys: