Tiedätkö jo rintaliivikokosi? Voit tarkistaa mittojesi pohjalta rintaliivikoon kokolaskurillamme
Sukat ja sukkahousut
Elomi Molly imetysliivi
Gorsenia Paradise
Tutustu mahtavaan imetysliivivalikoimaamme
Mitä tarkoittaa rinnakkaiskoko?
Kaipaatko henkilökohtaista kokoneuvontaa? - Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Rintaliivit kurvikkaille D-kupista alkaen

Olemme isoihin kuppikokoihin erikoistunut suomalainen verkkokauppa, jossa on Suomen paras koko- ja mallivalikoima kaarituettuja ja kaarituettomia rintaliivejä, imetysliivejä, urheiluliivejä sekä muita alusvaatteita, toppeja, paitoja ja mekkoja kurvikkaille ja isorintaisille. Rintaliivien ostaminen netistä on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin.

Meiltä löydät liivikoot 60-130 ja kuppikokoja D-kupista alkaen jopa O-kuppiin saakka! Rintaliivitasiantuntijamme auttavat aina sopivan rintaliivikoon ja -mallin löytämisessä. Saat aina henkilökohtaista ja varmasti asiantuntevaa palvelua.

Laajassa merkkivalikoimassamme mm. Ava, Cake Lingerie, Cleo, Curvy Kate, Elila, Enell, Elomi, Fantasie, Freya, Gaia Lingerie, Gorsenia, Goddess, Kostar, Nessa, Panache, Parfait, PrimaDonna, Royce lingerie, Sculptresse, sekä monia muita laadukkaita tuotemerkkejä.

Lumingerie.fi

Verkkokaupastamme tilaat helposti ja luotettavasti, ja tuotteet voit sovittaa rauhassa kotona. Ei enää pienessä kivijalkaliikkeen sovituskopissa sovittelua. Voit sovittaa tuotteet oman kodin rauhasssa ja vertailla mallivaihtoehtoja omien vaatteiden kanssa.

Rintaliiviasiantuntijamme auttavat ja neuvovat sinua aina löytämään juuri sinulle oikean kokoiset ja sopivat rintaliivit. Lähetä meille viestiä sähköpostilla tai chatin kautta. Vastaamme viesteihin arkipäivän kuluessa.

Ei toimituskuluja! Voit tilata tuotteet kotiin aina ilmaisena kirjetoimituksena tai nopeampana postipakettina. Tilauksilla on normaali 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus.

Käytössäsi maksuja varten kotimaisten pankkien verkkopankkipainikkeet, yleisimmät luottokortit sekä PayPal-tili.