{image:text}

Miksi tilata Lumingeriesta?

Meiltä saat asiantuntevaa, henkilökohtaista asiakaspalvelua ja neuvontaa rintaliivikysymyksissäsi. Meillä on myös Suomen paras merkki-, malli- ja kokovalikoima rintaliivejä isorintaisille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lumingerie on palveleva alusvaateverkkokauppasi

Henkilökohtainen kokoneuvonta

Sinä olet meille tärkeä! Siksi saat meiltä aina henkilökohtaista asiakaspalvelua. Tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään uudet, istuvat rintaliivit ja alusvaatteet, ja rintaliivikuiskaajamme ovat erityisen hyviä neuvomaan sinua etänä oikeaan kokoon ja istuvuuteen liittyvissä kysymyksissä. Ota meihin yhteyttä sähköpostilla tai lomakkeemme kautta, niin autamme sinuakin löytämään oikean liivikokosi ja ihanat, istuvat rintaliivit!

Asiantunteva ja nopea asiakaspalvelu

Meillä on jo pitkä kokemus alusvaatekaupasta verkossa ja sen haasteista. Asiakaspalvelumme onkin saanut paljon kiitosta ja olemme ylpeitä osaamisestamme. Asiakaspalvelijamme tuntevat tuotteemme, ja meidän on helppo neuvoa sinua, koska tiedämme, mitä tarjoamme. Pyrimme myös vastaamaan meille saapuneisiin yhteydenottoihin aina mahdollisimman ripeästi, viimeistään seuraavana arkipäivänä, jotta sinun ei tarvitse odotella.

Suomen laajin kokovalikoima D-kupista alkaen

Meiltä löydät Suomen laajimman merkki-, malli- ja kokovalikoiman rintaliivejä ja alusvaatteita isorintaisille. Valikoimastamme löytyvät liivikoot 60-130 D-kupista alkaen jopa P-kuppikokoon asti. Meiltä löydät kokoja, joita monetkaan alusvaatekaupat eivät pysty tarjoamaan.

Laadukkaat, hyvät tuotteet

Edustamme useita Eurooppalaisia ja maailmanlaajuisesti tunnettuja laatumerkkejä, jotka ovat erikoistuneet isoihin kuppikokoihin. Isojen kuppikokojen kaavoitus ja valmistus vaativat erityisosaamista, johon vain harvat pystyvät. Pystymme myös rehellisesti suosittelemaan kaikkia tuotteitamme, sillä otamme valikoimaamme vain tuotteita, jotka kelpaavat meille itsellemme ja joiden laadun ja istuvuuden takana voimme seistä ylpeinä yhdessä valmistajien kanssa. Voit tutustua merkkivalikoimaamme täällä >

Tuotekuvaukset sekä tuotekuvat

Pyrimme kuvailemaan tuotteet aina yksityiskohtaisesti ja tarjoamaan sivuillamme muutakin tietoa kuin tuotekatalogien valmiit rimpsut tuotteen teknisistä ominaisuuksista. Vaikka tekniset tiedot ovatkin tärkeitä, oman henkilökuntamme tuotearviot, asiakkaidemme itse kirjoittamat tuotearvostelut sekä muut tuotteiden lisätiedot tarjoavat lisäarvoa sinulle, joka tiedät tarkkaan, mitä olet etsimässä. Tuotekuvissa ja niiden sanallisissa kuvailuissa pyrimme tuomaan aina esille tuotteen pienimmätkin yksityiskohdat, jotta mikään ei jäisi kertomatta tai arvailujen varaan.

Ilmainen palautus ja vaihto

Verkkokaupasta tilaamista ei tarvitse pelätä, sillä tuotteillamme on (muutamia poikkeuksia lukuunottamatta) lainmukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Voit aina palauttaa epäsopivat tuotteet meille ja tarvittaessa vaihdamme ne sopivampiin. Asiakaspalvelumme auttaa myös vaihtokokojen kanssa.

Nopeat toimitukset omasta Oulun varastostamme

99,9% myymistämme tuotteista on meillä omassa varastossamme Oulussa, mikä mahdollistaa sen, että voimme toimittaa tuotteet sinulle jopa seuraavaksi päiväksi. Palvelulupauksemme mukaan arkisin klo 14 mennessä tehdyt tilaukset toimitetaan vielä saman päivän aikana Postille ja nopeimmat paketit ovat perillä jo heti seuraavana arkipäivänä.

Tuet suomalaista työtä ja työpaikkoja

Sinä asiakkaamme, olet meille tärkeä. Ilman sinua, meitä ei ole olemassa. Lumingerie on suomalainen perheomistuksessa oleva pienyritys ja ostamalla meiltä, autat meitä tarjoamaan työpaikkoja alueellemme.


: 24.02.2023 15:16

Julkaistu: 20.12.2020 15:04