{image:text}

Monikäyttöinen Soak-pesuaine pyykin käsinpesuun

Soak-pesuaine on helppokäyttöinen ja se sopii monenlaiseen pesutarkoitukseen. Lue artikkelista lisää, mihin kaikkeen kaikkeen Soakia voi käyttää.

Rintaliiviasiaa

Olemme täällä Lumingeriella hyödyntäneet Soak-käsinpesuainetta hyvin monipuolisesti. Osa meistä on pienten lasten vanhempia, joten pikaisesti käsinpestäviä vaatteita saattaa ilmestyä pyykkikoriin hyvinkin yllättäen.

Asiakaspalvelustamme Marjut käyttää pesuainetta hyvin moneen pesukohteeseen. Hän pesee lähes kaikki vaatteet, joihin ei halua mekaanista hankausta Soak-käsinpesuaineella. Neuletakit, sukkahousut, fleecevaatteet sekä ohuet paitapuserot ovat päässeet Soak -pesuun alusvaatteiden lisäksi. Soak on kätevä myös lasten vaatteiden pesuun. Tarhasta jos on noutanut mudassa kierineen lapsen, on kotona välikausihaalari kätevä pestä nopeasti Soak-pesuaineella. Haalaria saa toki hieman huuhtoa hieman ennenkuin sen laittaa likoamaan pesuaineeseen, mutta tätä nestemmäistä pesuainetta ei tarvitse huuhdella lukemattomia kertoja vaatteesta enää pesun jälkeen. Soak-pesuaineen kanssa on ollut varma, että kun hakee lapsen seuraavana päivänä tarhasta, ei vastaan juokse pesuaineesta yhä vaahtoavaa lasta.

Avuksi uima- ja urheiluasujen kätevään pesuun

Soak-pesuaineella hoituvat myös helposti uima-asujen ja urheiluasujen pesu. Nämä on helppo käytön jälkeen hoitaa Soak-pesulla, jolloin kloori tai hiki ei pääse pinttymään vaatteisiin.

Soak toimii myös tahranpoistossa

Tahranpoisto Soak-pesuaineella on helppoa. Asut, joita ei saa kastella, voi puhdistaa puuvillaliinan avulla. Pistä hieman Soak-pesuainetta puuvillaliinalle ja hankaa varovasti liinalla tahraa. Tämän jälkeen kostuta hieman puuvillaliinaa eri kohdasta ja poista loput tahrasta kostutetulla liinalla taputtelemalla.

Soak on mainio matkakumppani

Soak-pesuainetta saa pienissä annospusseissa sekä matkakoon pulloissa (90ml), josta riittää useampaankin pesuun. Matkan aikana vaatteen pesu tai tahranpoisto käy kätevästi.

Miten Soak-pesu tehdään?

  1. Lisää pussillinen / 5 ml pesuainetta 3-4 litraan kädenlämpöistä vettä
  2. Liota vaatteita vedessä noin 15 minuuttia
  3. Puristele vesi pois vaatteista joko käsin tai varovasti painelemalla froteepyyhkeen välissä
  4. Laita vaatteet kuivumaan. Neuleet on hyvä tasokuivata.

Huomaa, että Soak-pesuainetta ei tarvitse huuhdella pois.


: 22.09.2023 12:10

Julkaistu: 17.03.2020 11:17