{image:text}

Monikäyttöinen Soak-pesuaine pyykin käsinpesuun

Hellävarainen Soak-pesuaine on helppokäyttöinen ja se sopii monenlaiseen pesutarkoitukseen. Lue artikkelista lisää, mihin kaikkeen Soakia voi käyttää.

Rintaliiviasiaa

Parhaiten Soak-pyykinpesuaine sopii pyykin käsinpesuun. Soak on hellävarainen ja ympäristöystävällinen pesuaine, joka sopii kaikenlaiseen käsinpesuun tahroista ja lenkkareista aina herkimpiin silkkeihin. Parasta Soakissa on sen helppokäyttöisyys - Soakia ei ole välttämätöntä huuhdella pois!

Soak on ympäristöystävällinen pesuaine

Soakin kaikki ainesosat ovat biohajoavia sekä kasvipohjaisia eikä niitä ole testattu eläimillä. Pakkaus on kokonaan kierrätettävä, ja valmistettu kierrätysmateriaaleista. Käytetyt painomusteet ovat vesipohjaisia. Vaatteiden käsinpesu Soakilla säästää myös vettä, koska pesuainetta ei ole välttämätöntä huuhdella pois. Käsinpesu kuluttaa materiaaleja myös vähemmän, mikä lisää vaatteen tai asusteen käyttöikää roimasti. 375 ml:n pullo on myös varsin riittoisa - oikealla annostelulla pullollinen riittää 75 pesukertaan!

Pesuaineessa käytetyt ainesosat: aqua, coco-glucoside, sodium cocamphoacetate, lauryl glucoside, glycerin, sodium cocoyl glutamate, sodium lauryl glucose carboxylate, glyceryl oleate, PEG-7 glyceryl cocoate, parfum, propanediol, ethylhexyl glyercin, potassium sorbate, tetrasodium EDTA, benzophenone-4, citric acid (huom. Scentless ei sisällä hajusteita).

Soakilla peset helposti alusvaatteet ja uima-asut sekä urheiluvaatteet

Soak on suunniteltu kaikenlaiseen käsinpesuun ja se on erittäinen hellävarainen niin vaatteille kuin ihollekin ja tämän vuoksi se sopiikin mitä parhaiten alusvaatteiden puhdistamiseen. Yksi pesukerta vaatii vain teelusikallisen pesuainetta muutamaan litraan vettä: osittain tämän ja tarkoin valikoitujen ainesosien vuoksi Soak ei myöskään vaahtoa. Suosittelemme kuitenkin suoraan ihoa vasten tulevien vaatteiden huuhtelua, mikäli saat helposti yliherkkyysoireita pesuaineista.

Soak on helppo ja kätevä pesuaine myös urheilu- ja uima-asujen pesuun. Kun peset asusteet heti käytön jälkeen, ei kloori tai hiki pääse pinttymään vaatteisiin. Herkistä materiaaleista myös villa ja silkki ovat Soakin hyviä ystäviä.

Soakista apu tahranpoistoon ja lastenvaatteiden pesuun

Tahranpoisto Soak-pesuaineella on helppoa. Asut tai asusteet, joita ei saa kastella, voi puhdistaa puuvillaliinan tai pehmeän mikrokuituliinan avulla. Laita hieman Soak-pesuainetta liinalle ja hankaa varovasti liinalla tahraa. Tämän jälkeen kostuta liinaa eri kohdasta ja poista loput tahrasta kostutetulla liinalla taputtelemalla.

Soak sopii myös herkälle iholle, joten kaikki vauvojen ruokalaput, peitot, harsot yms. voi hyvin pestä Soakilla - myös koneessa! Tarkista vain koneestasi vedentarve ja annostele Soakia sen mukaan (1 teelusikka per 3-4 litraa vettä). Voit jättää huuhteluohjelman väliin, mikäli tahdot. Myös lasten kuraiset välikausivaatteet sekä aikuisten ulkoiluvaatteet ja parkatakit puhdistuvat näppärästi Soakilla joko käsin tai pesukoneessa pesten.

Soak on mainio matkakumppani

Soak on näppärä kumppani myös matkoilla ja olosuhteissa, joissa juoksevaa vettä ei helposti ole saatavilla. Reissussa uikkarit ja pikapesua kaipaavat vaatteet pesaisee nopeasti eikä kesämökillä tai vaelluksellakaan pikkupyykin pesu ole suuren vaivan takana.

Miten Soak-pesu tehdään?

  1. Lisää 5 ml (teelusikallinen) pesuainetta 3-4 litraan kädenlämpöistä vettä
  2. Liota vaatteita vedessä noin 15 minuuttia (voit halutessasi liottaa vaatteita pidempäänkin)
  3. Puristele vesi pois vaatteista joko käsin tai varovasti painelemalla froteepyyhkeen välissä
  4. Kuivaa vaatteet joko tasossa tai pyykkinarulla vaatteen pesuohjeen mukaisesti

: 10.10.2023 11:06

Julkaistu: 17.03.2020 11:17