{image:text}

Miksi rintaliivien olkaimet hankaavat käsivarsiin tai kainalon etupuolelle?

Nousevatko rintaliivisi liian ylös kainalosta ja käsivarren ja kainalon seutu kipeytyy rintaliivien hiertäessä?

Ratkaisuja rintaliiviongelmiin

On hyvin yksilöllistä, minkälainen liivimalli sopii ja itselle istuvimman mallin löytämiseksi voi joutua sovittamaan eri merkkejä ja liivimalleja. Esimerkiksi Curvy Katen rintaliivit ovat usein kaarituiltaan matalia ja sopivat hyvin heille, joilla rinnat ovat korkealla rintakehällä tai joilla on lyhyt keskivartalo. Myös mallit, joissa kuppi on kapea ja suunta on enemmän eteenpäin kuin sivuille, sopivat usein heille, joille olkainten hankaaminen on ongelmana. Kannattaa siis tutustua esimerkiksi Avan, Gaian ja Nessan liivimallien valikoimaan.

Myös liivimallilla on merkitystä. Usein balconette- ja balcony-mallisissa liiveissä olkaimet ovat kauempana sivuilla kuin esimerkiksi kokokuppisissa liivimalleissa.

Kannattaa myös muistaa, että liian löysä rintaliivien ympärys voi myös aiheuttaa hankaumia, jos liivi ei ole kunnolla ankkuroituna kehon ympäri ja se pääsee nousemaan selästä. Kun selkäosa kiipeää liian ylös, liivi ei asetu kohdalleen myöskään etupuolelta ja voi siksi alkaa hiertää käytössä.

Ratkaisuna rintaliivien hiertämiseen on siis sopivamman liivimallin etsintä.


: 09.04.2019 13:39

Julkaistu: 09.10.2018 23:01