Bra Balancer™ 1-2 -silikonitäyte 1 kpl

Ei arvosteluita | Kirjoita arvostelu
61,90 €
301302303304305306307
Valitse koko yllä olevasta taulukosta.

Tulossa pian! Anna sähköpostiosoitteesi, niin kerromme sinulle, kun tuote on tilattavissa.

Jätä tuotepyyntö, niin tilaamme tarvitsemasi koon!

Jos tilaus sisältää sekä varasto- että tilaustuotteita, toimitetaan tuotteet yhdessä lähetyksessä, kun kaikki tilauksen tuotteet ovat saatavilla.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
  • Perustoimitus Economy 4-15 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
  • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 4,90€
  • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 6,90€
  • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 9,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
  • Tuotemerkki / valmistaja: Evenly
  • Mallisto / kausi: Jätä tuotepyyntö, niin tilaamme tarvitsemasi koon!
  • Tuote: BB2 Bra Balancer™ 1-2 -silikonitäyte 1 kpl
  • 1-2 kuppikoon eron tasoittamiseen
  • 100% silikoni
Kehomme puoliskot eivät ole symmetrisiä, eivät myöskään rinnat. Evenly Bra Balancer™ -liivintäytteet on suunniteltu eri syistä johtuvien rintojen kokoerojen tasoittamiseen ja ovatkin parhaimillaan pienten luonnollisten kokoerojen häivyttämiseen. Bra Balancer-liivintäyte sopii mainiosti myös osaproteesiksi rintojen kokoeroa tasoittamaan esimerkiksi osittaisen rinnanpoiston jälkeen, kun rinnat leikkauksen vuoksi jäävät epäsymmetrisiksi. Älä käytä kuitenkaan vasta leikatulle iholle tai jos iho on vielä paranemassa leikkauksen jäljiltä. Silikoniset liivintäytteet käyvät jokapäiväiseen käyttöön, myös uintiin ja liikuntaan.

Muotoilun ja ohennettujen reunojen ansiosta Bra Balancer on huomaamaton. Symmetrisen muotoilun ansiosta sopii kummalle rinnalle tahansa ja lisäksi sen voi asetella haluttuun kohtaan rinnan alle tai sivuun.

Pehmeä silikoni jäljittelee luonnollisen rintakudoksen painoa ja tuntumaa, jolloin rintojen paino myös jakautuu tasaisemmin hartioille. Erikokoisten Bra Balancer-silikonitäytteiden painot näet kokotaulukkokuvasta.

Bra Balancer asetetaan rintaliivin kuppiin pienemmän rinnan puolelle. Evenly-tuotteita on sekä erikokoisten kokoerojen tasoittamiseen sekä erikokoisille rinnoille. Tämä Evenly Bra Balancer™ 1-2 on tarkoitettu 1-2 kuppikoon kokoeron tasoittamiseen.

Huomioithan, että Evenly Bra Balancer™ -liivintäytteet myydään yksittäin!

Lue ohjeet Evenly Bra Balancer -koon valintaan >Hoito-ohjeet: Oikein käytettynä ja huolehdittuna Evenly-liivintäytteet kestävät käytössä jopa 12-18 kk! Pese tarpeen mukaan kädenlämpöisellä vedellä, huuhtele hyvin ja taputtele enimmät vedet pyyhkeeseen. Anna kuivua ilmavasti. Jos käytät liivintäytettä suola- tai kloorivedessä, huuhtele aina puhtaalla vedellä käytön jälkeen. Säilytä mukana tulevassa Evenly-säilytyspussissa, kun liivintäyte ei ole käytössä. Älä jätä auringonpaisteeseen tai kuumaan. Varo teräviä esineitä, koruja ja kynsiä ja vältä kovia otteita..
Kirjoita arvostelu

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.