Silikoniset vaihto-olkaimet

9,90 €
16 mm -104 (13)18 mm -105 (15)20 mm -106 (2)
= Varastossa (kpl) = Väliaikaisesti loppuunmyyty, jätä tuotepyyntö
Valitse koko yllä olevasta taulukosta.
Valittu koko: Valitse koko taulukosta
Määrä: kpl

Tätä tuotetta on saatavana toistaiseksi. Jos tuote tai kokosi on väliaikaisesti loppu, voit jättää tuotepyynnön haluamastasi koosta, niin ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun tuotetta on taas saatavana.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
  • Perustoimitus Economy 4-15 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
  • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 4,90€
  • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 6,90€
  • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 9,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
  • Tuotemerkki / valmistaja: Julimex Accessories
  • Tuote: RT- Silikoniset vaihto-olkaimet
  • Värikoodi: Kirkas, valkoinen
  • Silikoniset vaihto-olkaimet rintaliiveille.
  • 16mm, 18mm, 20mm
  • Olkaimet silikonia, hakaset valkoista metallia.
Silikoniset vaihto-olkaimet käyvät lähes kaikkiin valikoimamme multiway- ja olkaimettomiin rintaliiveihin, bodeihin ja korseletteihin. Olkaimia voit käyttää normaaliin tapaan, takaa ristissä tai halterneck-tyyliin. Olkaimet ovat säädettävät, säätöosat ja hakaset valkoiset. Valittavana kolme leveyttä.

.

Tuotteita ei löytynyt.

Kirjoita arvostelu

Susa, 75 H - 25.10.2018

Tukevat ja näkymättömät olkaimet! Sen verran valkoinen iho mulla että ei näkynyt valkoiset säätöosiot. Plussaa siitä että hakaset ovat metallia, ei tarvitse pelätä että napsahtaa poikki, niin kun edellissä muovisissa (ostettu muualta) kävi.

Laura - 11.07.2018

Olkaimet vaikuttivat muutoin hyvältä ja laadukkailta, mutta en tykännyt siitä että hakaset/säätölenkki olivat valkoiset. Ymmärrän, että metalli on hakasissa kestävämpi, mutta itseltänikin tuote jäi juuri siitä syystä käyttämättä. En tykännyt ajatuksesta että valkoinen vilkkuisi juhlamekkoni olkainten alta. Lisäksi olisin toivonut vielä kapeampia olkaimia, sillä 16 mm on kapeimmaksi vaihtoehdoksi aika leveä.

Sari - 26.06.2017

Olkaimien säätäminen hankalaa. Ei luistanut kunnolla että sais kiristettyä/löysättyä ja ei suoristu olkain vaan jää rullalle. Oisko ollut jotkut maanantaikappaleet.

Jenna - 02.02.2017

Hyvät olkaimet muutoin, mutta mitä järkeä on laittaa valkoiset hakaset ja kiristys/säätöosio, kun tarkoitus usein on ettei haluta ettei näy mitään. Tilasin häitä varten, ettie boleron alta näy olkaimet, mutta harmikseni näissä olikin se selän puolella oleva kiristys/säätöosio myös valkoinen. Läpinäkyvä muovi toimisi paljon paremmin. Nyt jää käyttämättä, koska valkoinen säätöosio näkyy tietysti reippaasti. Harmi.

Lumingerie vastaa: Silikoniolkainten säätöosat ja hakaset ovat metallia, sillä muoviset eivät kestä tällaisessa käytössä.

Rena - 21.11.2015

Todella hyvä ostos