{image:text}

Kevään ja kesän juhlakausi on alkanut

Hyvät alusvaatteet ovat juhlapukeutumisen perusta. Alusvaatteet eivät vain viimeistele, vaan luovat perustan juhlapukeutumisellesi. Meiltä löydät hyvän valikoiman alusasuja juhlakauteen: olkaimettomia rintaliivejä, laaja valikoima juhlavia rintaliivejä sekä näihin yhteensopivia alushousuja. Meiltä saat myös muovaavat ja siloittelevat alusmekot, sukkahousut ja alushousut. Hyödynnä vinkkimme juhlapukeutumiseen. Tuotteista löydät mukavia kumppaneita myös arkipukeutumiseen.
Muotoilevilla alusasuilla siloittelet siluettiasi ja niistä on suuri apu myös vaatteiden laskeutumisessa kurveillesi. Oikeanlaiset alusasut tuovat ryhtiä olemukseesi. Alusasut tuovat juhla- ja arkipukeutumiseen ryhtiä ja istuvuutta.

Muotoilevan alusvaatteen tulee olla napakka

Muotoilevasta alusvaatteesta kannattaa valita omaa vaatekokoa 1-2 kokoa pienempi koko, jotta sillä saadaan toivottu muotoileva vaikutus. Alusvaatteita valitessa on hyvä käyttää apuna mittanauhaa ja kokotaulukoita, eikä täysin luottaa nykyisten vaatteiden kokoon. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa oikean koon valinnassa. Napakkuuden ansiosta alusvaatteen pukeminen voi olla hieman työlästä, joten sitä ei kannata jättää viimeiseksi vaiheeksi juhlameikin ja -kampauksen jälkeen

artikkeli jatkuu kuvien jälkeen

Lumingerien valikoimassa runsaasti juhla- ja arkipukeutumisen täydentäjiä

Kesän juhlien ollessa kynnyksellä olemme koostaneet muutamia valikoimamme tuotteita, joilla voit täydentää juhlapukeutumista. Isorintaisenkaan ei tarvitse tyytyä valitsemaan juhlapukuaan rintaliivien mukaan, sillä kokoja olkaimettomistakin rintaliiveistä löytyy jopa M-kuppikokoihin asti, jos toiveissa on avonainen tai olkaimeton juhlamekko. Asua voi täydentää valikoimamme koruilla tai bolerolla.

Kaarituettu body korvaa kokonaan rintaliivit ja alushousut, kun taas kupittoman bodyn etuna on, että voit valita sen pariksi lempiliivisi. Muotoilevien ominaisuuksien lisäksi alusvaatteet estävät juhlavaatteita liimautumasta ihoosi kuumalla ilmalla sekä suojaavat juhlavaatetustasi. Body, alusmekko tai korkeavyötäröiset alushousut puolestaan muovailevat vartaloasi kokonaisvaltaisemmin, mutta kevyemmin. Lahkeelliset bodyt ja alushousut sopivat niin hameiden kuin housujen alle, ja niillä voit helposti estää sisäreisiä hiertymästä rikki kesäisin.

Suojaa reisillesi tai reisiä siloittelemaan voit valita lahkeelliset bodyn, alushousut tai muotoilevat sukkahousut. Myös muotoileva alusmekko voi korostaa kurvejasi rinnan alta aina reisiin saakka. Sukkanauhavyöllä tai -liivillä voit viimeistellä juhla-asusi tai piristää arkea. Pääsääntöisesti sukkanauhaliivin koko voi olla yhden koon pienempi kuin alushousujen, sillä se puetaan ylemmäs lantiolle tai vyötärölle kuin alushousut. Koko saa olla napakka, jotta se pysyy paikoillaan valumatta. Sukkahousut viimeistelevät tyylin ja kokoja valikoimastamme löytyy aina 60:een asti.