{image:text}

Kevään ja kesän juhlakausi on alkanut

Hyvät alusvaatteet ovat juhlapukeutumisen a ja o. Alusvaatteet eivät vain viimeistele, vaan luovat perustan juhlapukeutumisellesi. Meiltä löydät hyvän valikoiman alusasuja juhlakauteen: olkaimettomia ja muita juhliin sopivia rintaliivejä sekä näihin yhteensopivia alushousuja. Meiltä saat myös muovaavat ja siloittelevat alusmekot, sukkahousut, sukat ja alushousut. Hyödynnä vinkkimme juhlapukeutumiseen ja löydä mukavia kumppaneita myös arkeen!
Muotoilevat alusasut siloittelevat kurvejasi ja parantavat vaatteiden istuvuutta sekä auttavat niitä laskeutumaan kauniimmin. Oikeanlaiset alusasut tuovat ryhtiä niin arki- ja juhlapukeutumiseen kuin olemukseesikin. Muotoilevien ominaisuuksien lisäksi alusvaatteet estävät juhlavaatteita liimautumasta ihoosi kuumalla ilmalla sekä suojaavat samalla juhlavaatetustasi.

Muotoilevan alusvaatteen tulee olla napakka

Muotoilevasta alusvaatteesta kannattaa valita omaa vaatekokoa 1-2 kokoa pienempi koko, jotta toivottu muotoileva vaikutus saadaan aikaan. Napakkuuden vuoksi muotoilevan alusvaatteen pukeminen voi olla hieman työlästä, mutta kärsivällisyys palkitaan kyllä! Alusvaatteita valitessa on hyvä käyttää apuna mittanauhaa ja kokotaulukoita. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa oikean koon valinnassa.

artikkeli jatkuu kuvien jälkeen

Lumingerien valikoimassa runsaasti juhla- ja arkipukeutumisen täydentäjiä

Kesän juhlien ollessa kynnyksellä keräsimme valikoimastamme tuotteet, joilla täydentää juhlapukeutumista. Avonaisten tai olkaimettomien juhlamekkojen alle löytyy nykyisin isorintaisellekin hyvin rintaliivejä; olkaimettomissa rintaliiveissä kuppeja löytyy M-kuppiin saakka ja syväänuurretuissa liiveissä parhaimmillaan O-kuppiin asti.

Kaarituettu, kupillinen body korvaa kokonaan rintaliivit ja alushousut. Isorintaiselle kupiton body on usein kuitenkin helpompi vaihtoehto, sillä kupittoman bodyn pariksi voit valita oman lempiliivisi. Kupittomia bodyja on saatavilla kokoon 48 saakka. Rohkeampaan pukeutumiseen valikoimamme tarjoaa myös upeita bodyvaihtoehtoja aina kokoon 54 saakka.

Alusmekko tai korkeavyötäröiset alushousut muovailevat vartaloasi kokonaisvaltaisemmin, mutta kevyemmin. Reisille suojaa tarjoavat erilaiset alushousut, sukkahousut ja reisisuojat.

Sukkahousut ja reisisukat viimeistelevät juhlallisen tyylin. Valikoimastamme löydät sekä saumattomat että saumalliset hold-up sukat. Sukkahousuja on tarjolla verkkosukkahousuista ja ohuista juhlasukkahousuista aina muotoileviin sukkahousuhin saakka. Sukkahousuista kokoja on saatavilla 60:een asti.