{image:text}

Monenlaista suojaa reisille

Reisien hiertymät ja hankaumat ovat usein ikävänä harmina ilmojen lämmetessä ja hamekelien kutsuessa. Ratkaisuna yhteen hinkkaavien reisin tuottamaan pulmaan ovat Lumingerien laajasta valikoimasta löytyvät reisisuojat ja lahkeelliset alushousut.

Mittaa koko reisisuojan käyttökohdasta

Reisisuojat ovat napakkaa, ohutta neulosta. Sopivan joustavuuden ansiosta reisisuoja ei kuitenkaan purista jalkaa. Paikoillaan reisisuojat pysyvät silikoninauhan ansiosta. Kokoja valikoimamme reisisuojissa löytyy aina 90cm saakka. Mittaa oma reitesi parista kohdasta siitä kohdasta, johon kaipaat suojaa hiertymiä vastaan ja valitse sitten kokosi näiden mittojen perusteella. Reisisuojia löytyy useissa väreissä niin pitsisinä kuin perusversioina. Jokaisessa paketissa on mukana pari reisisuojia.

Mukavat lahkeelliset alushousut moneen menoon

Kesäkuumalla lahkeet suojaavat reisiä ikäviltä hiertymiltä ja talvella lahkeet lämmittävät. Muotoilevilla alushousumalleilla saat istuvuutta myös päällyshousujen kanssa käytettynä. Lahkeellinen alushousu on hyvä vaihtoehto, mikäli et halua reisisuojia silikoninauhan vuoksi. Ihoa viilentäviä housuvaihtoehtoja löydät Miss Mary-valikoimasta.

Suojaa reisille