{image:text}

PrimaDonna - ylelliset alusasut povekkaille

Pitkän toimintahistoriansa aikana PrimaDonnan tavoitteena on ollut tarjota huippulaatuisia, ylellisiä ja täydellisesti istuvia rintaliivejä ja alusasuja kurvikkaille. Legendaariset PrimaDonna rintaliivit ja alusvaatteet löydät nyt myös Lumingerien monipuolisesta valikoimasta.

Kukapa meistä ei olisi kuullut klassikoista, kuten PrimaDonna Deauville ja PrimaDonna Madison. Perinteikkäät ja elegantit mallit ovat sopivia kaikenikäisille, kaikenlaisiin tilanteisiin. Istuvuuden takaavat pitkä kokemus ja intohimo alusvaatteita kohtaan. PrimaDonnan kauniit alusasut ovat tarjonneet kurvikkaille täydellistä tukea ja istuvuutta jo vuodesta 1865 lähtien. PrimaDonnan laajasta kokovalikoimasta saatavilla kokoja aina K-kuppiin saakka.

Kaikki PrimaDonna-alusasut käyvät läpi 18 kuukauden testijakson, jossa eri kokoiset ja eri malliset naiset testaavat uutuudet ja niiden istuvuuden. Saadun palautteen ansiosta PrimaDonna tuotteiden istuvuutta kehitetään jatkuvasti. Nämä ikoniset alusvaatteet ovat suunniteltuja kestämään. Materiaalit, tuotteiden värit sekä elastisuus kestävät jatkuvaa käyttöä ja pesemistä.

Tuotteet myös suunnitellaan sekä valmistetaan Euroopassa laadukkaista eurooppalaisista materiaaleista ja niissä käytetyt metalliosat ovat aina nikkelivapaita. Näin voidaan varmistua tuotteiden ja tuotannon turvallisuudesta ja laadusta, jolloin sinä puet päällesi vain parasta.

Laadukkaat PrimaDonna rintaliivit ja alusasut