• Lahjapalvelu-thumb
 • Lahjapalvelu-thumb
 • Lahjapalvelu-thumb

Lahjapalvelu

Ei arvosteluita | Kirjoita arvostelu

5,00 €
Valitse koko alla olevasta taulukosta.
Vaaleanpunainen pikkupallo (19)Jouluinen "Holly" (4)
= Varastossa (kpl) = Väliaikaisesti loppuunmyyty, jätä tuotepyyntö
Määrä: kpl

Tätä tuotetta on saatavana toistaiseksi. Jos tuote tai kokosi on väliaikaisesti loppu, voit jättää tuotepyynnön haluamastasi koosta, niin ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun tuotetta on taas saatavana.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
 • Perustoimitus Economy 4-10 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
 • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 2,90€
 • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 4,90€
 • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 9,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
  Lahjapalveluihimme kuuluvat paketointi ja normaalia pidempi 28 vrk:n palautus- ja vaihto-oikeus.

  Voimme toimittaa tilaamasi tuotteet valmiiksi paketoituna, sillä kaunis paketointi on osa lahjaa. Paketoinnin hinta on tilauskohtainen, eli voit samalla hinnalla tilata paketoinnin yhdelle tai useammalle tuotteelle.

  Huom! Mikäli tilauksesi sisältää useita tuotteita, muista kirjoittaa tilauslomakkeen lisätietokenttään, mitkä tuotteet haluat paketoitavan samaan pakettiin tai mitkä tuotteet voi jättää kokonaan paketoimatta, jos et halua kaikkia paketoitavan samaan.

  Lahjapalveluumme kuuluu automaattisesti 28 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus. Voit siis tilata lahjat hyvissä ajoin ja lahjansaaja voi myöhemmin päättää, haluaako pitää tuotteet.

  Normaali vaihto- ja palautusaika etäkaupassa on 14 vuorokautta eli 2 viikkoa tuotteen vastaanottamisesta. Lahjapalvelumme tarjoaa toiset 14 vuorokautta, eli saat yhteensä 1kk vaihto- ja palautusaikaa tilaamillesi tuotteille sekä tietysti suloisen lahjapaketoinnin.  Tuotteita ei löytynyt.