Fly Free -uimapuku villi viidakko

Elomi ES7520-BLK Kausituote

39,50 € 79,00 €
Valitse koko alla olevasta taulukosta.
42 / UK16 / L (1)44 / UK18 / XL46 / UK20 / 2XL (1)48 / UK22 / 3XL50 / UK24 / 4XL52 / UK26 / 5XL (1)
= Varastossa (kpl) = Loppuunmyyty
Määrä: kpl

Tämä tuote on kausituote tai sen valmistus on jo päättynyt eikä tuotetta ole tulossa enää lisää. Katso saatavilla olevat koot ja kappalemäärät yläpuolelta taulukosta.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
  • Perustoimitus Economy 4-10 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
  • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 2,90€
  • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 4,90€
  • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 9,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
  • Kaaritueton kokouimapuku käytettäväksi yhdessä bikiniliivien kanssa
  • 42-52
  • 80% nailon, 20% elastaani
  • Musta / printtikuosi
Fly Free-uimapuvussa on topattu kuppiosa, jossa saumattomat, muotoonprässätyt kupit ja kuppiosan alareunassa puvun sisäpuolella on leveä kuminauha, joka ankkuroi rintaosan paikoilleen. Uimapuku on kaaritueton ja se on suunniteltu käytettäväksi yhdessä kaarituetun Essentials-sarjan bikiniliivin kanssa, ja se istuu samalle kuppikokoskaalalle kuin bikiniliivikin eli E-kupista aina L-kuppiin asti. Parhaan tuen ja muodokkaimman siluetin saat, kun käytät alla bikiniliivejä, sillä kuppiosa ei anna yksinään kovin suurta tukea. Uimapuku on kokonaan vuorattu ja lisäksi siinä on vyötärön alueella napakka powernet-vuoraus, joka tukee vatsaa. Mustat sivut ja värikäs printti saavat siluetin näyttämään entistä kurvikkaammalta. Takaosa on yksivärinen musta. Vaaleapohjainen printti yhdistele erilaisia eläinkuoseja sekä värikkäitä trooppisia kukkia.

Uimapuku on sekä meri- että klooriveden kestävä, mutta suosittelemme aina käytön jälkeen huolellista huuhtelua puhtaalla vedellä suola- ja kloorijäämien puhdistamiseksi. Suola ja kloori heikentävät materiaalia ja siten lyhentävät uimapuvun käyttöikää.

Mitoitustiedot perustuvat meidän oman henkilökunnan arvioihin kyseisestä tuotteesta sekä vertailuihin muihin tuotteisiin ja tuotemerkkeihin, asiakkailta saatuihin palautteisiin sekä saman valmistajan muiden tuotteiden mitoituksiin.

Ympärysmitta

Tiukka
Normaali
Reilu

Kupin koko

Niukka
Normaali
Reilu
Kirjoita arvostelu

Tanja85E - 10.09.2019

Muuten oikein hyvän oloinen uikkari, mutta ei ollut minun tasapaksulle vartalolle sopiva, vaan ennemminkin isopeffaiselle