Downtime NW -bralette Grey Marl

69,90 €
80 G/H (2)85 G/H (1)90 G/H (3)95 G/H (1)100 G/H (1)
75 I/J (1)80 I/J (1)85 I/J (1)90 I/J (2)95 I/J (1)100 I/J
70 K/L (1)75 K/L (1)80 K/L85 K/L (1)90 K/L (1)95 K/L
70 M/N (1)75 M/N (1)80 M/N (1)85 M/N90 M/N95 M/N (1)
= Varastossa (kpl) = Väliaikaisesti loppuunmyyty, jätä tuotepyyntö
Valitse koko yllä olevasta taulukosta.
Huomioi tässä tuotteessa EU-mitoitus
Valittu koko: Valitse koko taulukosta
Määrä: kpl

Tätä tuotetta on saatavana toistaiseksi. Jos tuote tai kokosi on väliaikaisesti loppu, voit jättää tuotepyynnön haluamastasi koosta, niin ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun tuotetta on taas saatavana.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
 • Perustoimitus Economy 4-15 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
 • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 4,90€
 • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 6,90€
 • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 9,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
 • Tuotemerkki / valmistaja: Elomi
 • Mallisto / kausi: New Continuity SS23 ->
 • Tuote: EL301417-GYL Downtime NW -bralette Grey Marl
 • Värikoodi: GYL Grey Marl
 • Suunnittelu / valmistus: UK / Sri Lanka, Indonesia
 • Kaaritueton, toppaamaton pehmobralette.
 • 70-100, G/H - M/N
 • Takana hakaskiinnitys.
 • 57% modaali, 22% polyamidi, 21% elastaani
Elomin uusi kaaritueton Downtime-bralette on täydellinen pehmoliivi, kun haluat mukavuutta arkeesi. Braletessa käytetty vastuullisesti valmistettu TENCEL™ Modal Micro Air -neulos on ihanan pehmeää, hengittävää ja miellyttävää käyttää, ja yhdistettynä elastaaniin se on mukavan joustavaa. Päällimmäisessä kerroksessa on kupin alaosassa rinnan alla rypytystä, jolla muuten saumattomaan kuppiosaan saadaan muotoa ja tilavuutta. Myös ihoa vasten tulevat sisäkerros on samaa miellyttävää modaalineulosta. Kuppiosassa modaalikerrosten välissä on muotoon ommeltu sivutuellinen liiviosa, joka kerää rintaa pois kainaloista eteenpäin antaen samalla tukea ja muotoa rinnalle. Myös takaosassa on pehmeän modaalikerroksen alla napakka powermesh-vuorikangas. Takaosan powermesh-vuorin sekä koko liivin alaosan kiertävän leveän kuminauhan ansiosta liivi istuu miellyttävästi ja napakasti paikoillaan. Kuminauhassa on ihoa vasten pehmeä harjattu pinta. Jotta toppimainen bralette olisi erityisen mukava käyttää, ovat kaikki saumat ja kuminauhat ommeltuina kangaskerrosten väliin, jotta ne painaisivat mahdollisimman vähän. Olkaimet ovat koko matkaltaan säädettävät. Downtime ei ole pelkästään oleskeluliivi, vaan sen huolella hiottujen yksityiskohtien ansiosta voit käyttää sitä myös nukkuessasi! Takaosan hakaskiinnitys kolmella hakasella, mutta leveämpi kuin tavallinen kolmen hakasen kiinnitys. Leveys 75 mm.

.

Mitoitustiedot perustuvat meidän oman henkilökunnan arvioihin kyseisestä tuotteesta sekä vertailuihin muihin tuotteisiin ja tuotemerkkeihin, asiakkailta saatuihin palautteisiin sekä saman valmistajan muiden tuotteiden mitoituksiin.

Ympärysmitta

Tiukka
Normaali
Reilu

Kupin koko

Niukka
Normaali
Reilu
Kirjoita arvostelu

Mummo 100 I/J - 25.05.2023

Lopultakin mukavat pehmoliivit, jotka pitävät raskaatkin rinnat kurissa! Epäilin, että leveä tukinauha painaisi tai rullautuisi, mutta se on jämäkkä olematta silti kova. Ympärys on ehkä hieman reilu, mutta hakasissa on mukavasti säätövaraa. Sopivat mainiosti myös nukkumiseen.

Miia, 75 K/L - 17.05.2023

Hienoa, tällaisia olen etsinytkin monta vuotta! Mukavat kotiliivit, jotka sopii myös raskaalle povelle! (Ulos en näiden kanssa lähtisi). Tarvitsin ympäryksestä yhden koon isomman, jotta on mukavat, eikä kiristä, ja voi olla että ympärys on itsellä vähän suurentunutkin.