Cupcake luomupuuvillaiset kestoliivinsuojat 3 paria + säilytyspussi

Ei arvosteluita | Kirjoita arvostelu

Cake Maternity 14-1038-09

24,00 €
Valitse koko alla olevasta taulukosta.
One size (4)
= Varastossa (kpl) = Väliaikaisesti loppuunmyyty, jätä tuotepyyntö
Määrä: kpl

Tätä tuotetta on saatavana toistaiseksi. Jos tuote tai kokosi on väliaikaisesti loppu, voit jättää tuotepyynnön haluamastasi koosta, niin ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun tuotetta on taas saatavana.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
  • Perustoimitus Economy 4-15 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
  • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 2,90€
  • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 4,90€
  • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 6,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
  • Kestävät ja pestävät kestoliivinsuojat, pakkauksessa 3 paria + kosteussuojattu pussi
  • 75% luomuvpuuvilla, 25% hamppu
  • Harmaameleerattu
Kestävät ja pestävät kestoliivinsuojat jokapäiväiseen käyttöön. Liivinsuojat toimivat sellaisenaan tai voit lisätä niihin 1-2 lisäimua tarpeen mukaan. Lisäimut myydään erikseen. Pakkauksessa on kolme paria eli yhteensä 6 kappaletta liivinsuojia sekä kosteussuojattu säilytyspussukka, jossa liivinsuojat kulkevat kätevästi matkassa. Liivinsuojat on valmistettu luomupuuvillasta ja hampusta. Pehmeä pinta on mukava käytössä ja tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Kankainen pinta on myös parempi haavautuneille nänneille, sillä toisin kuin kertakäyttöiset liivinsuojat, kangas ei tartu kiinni ihoon ja haavaumat pääsevät helpommin parantumaan. Kosteudenpitävä keskikerros varmistaa sen, ettei kosteus pääse läpi vaatteisiin = ei märkiä maitolänttejä paidassa! Tuote saavuttaa parhaan imukykynsä parin pesukerran jälkeen. Yksi koko, jonka halkaisija 11,5 cm. Sopii kaikenlaisten imetysliivien kanssa käytettäväksi.

Konepestävä