Ajankohtaista

Päivitämme tähän tietoa epidemiatilanteen vaikutuksista toimintaamme.
30.4.2020

Vappuviikko on sujunut normaalisti. Postin pisteissä on ruuhkaa, mikä on aiheuttanut pieniä viivästyksiä paketteihin ja lähetyksiä on myös toimitettu vaihtoehtoisiin noutopisteisiin. Noudathan siis pakettisi aina heti kuin mahdollista, jotta paketit kiertävät nopeasti automaateissa ja toimipisteissä. Uusien tuotteiden osalta olemme osaltaan pimennossa, mutta odottelemme lähiviikkoina uutisia mm. Puolan suunnalta, missä aletaan varovaisesti palailla takaisin töihin. Uusien sarjojen toimituksissa on ja tulee olemaankin nyt isoja viivästyksiä ja aikataulumuutoksia.

24.4.2020

Oma toimintamme jatkuu normaalisti, ei viiveitä eikä katkoksia. Sekä varastomme että asiakaspalvelumme on pysynyt asiakaslupauksessamme: kaikki arkisin ennen klo 14 saapuneet tilaukset toimitetaan kuljetukseen saman päivän aikana ja muutoin viimeistään seuraavana arkipäivänä, ja asiakaspalvelussamme pyrimme vastaamaan viesteihin ja yhteydenottoihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Uusia tuotteita on saapunut parin edellisen viikon aikana Puolasta Gorsenialta ja Nessalta, muiden tavarantoimittajien tilanteet vaihtelevat: ompelimot ovat kiinni tai valmistavat vain suojamaskeja oman maan tarpeisiin ja kevätsarjoja on peruttu tai siirretty jopa ensi vuoteen. Tilanne on useiden tuotteiden kohdalla avonainen. Euroopassa rajoituksia on kuitenkin pikkuhiljaa alettu purkamaan, joten toivottavasti lähiviikkoina saamme lisätietoja kevään, kesän ja syksyn mallistoista ja niiden toteutumisista.

Kiitämme asiakkaitamme tuestanne ja arvostamme jokaista tilausta ja yhteydenottoa. Palvelemme teitä ilolla ja ammattitaidolla!

14.4.2020

Toimitamme tilauksia normaaliin tapaan. Omassa toiminnassamme ei ole tällä hetkellä viiveitä tai katkoksia, mutta uusien kausituotteiden ja täydennysten saaminen valmistajilta on useiden tavarantoimittajan osalta katkolla tai niissä on huomattavia viiveitä. Täydennyksiä saamme tällä hetkellä lähinnä Cakelta, Gorsenialta, Wacoalilta (= Freya, Fantasie, Elomi, Goddess, Wacoal), Panachelta (= Panache, Cleo, Sculptresse, Panache Sport), Nessalta ja PrimaDonnalta.

9.4.2020

Olemme pääsiäislomalla pe-ma eli seuraavan kerran asiakaspalvelumme ja varasto palvelee tiistaina 14.4.

Toimituksissa kannattaa huomioida, että Posti on pidentänyt pakettien säilytysaikoja väliaikaisesti 21 päivään (normaali 5-7 vrk), mistä syystä automaateissa on jo nyt ruuhkaa. Pakettisi voi siis siirtyä noudettavaksi muusta kuin valitsemastasi noutopisteestä. Posti pyytää myös noutamaan paketin mahdollisimman pian pidennetystä noutoajasta huolimatta, jotta automaatteihin ei ehtisi syntyä pahempaa ruuhkaa.

6.4.2020

Palvelemme normaaliin tapaan. Tavarantoimituksissa alkaa olla viiveitä ja katkoksia, mutta pyydämme silti jättämään esimerkiksi tuotepyyntö loppuunmyydyistä tuotteista/kokovaihtoehdoista normaaliin tapaan. Ilmoitamme, kun täydennyksiä saadaan.

2.4.2020

Toiminnassamme ei muutoksia tai viiveitä, palvelemme normaaliin tapaan. Noutovarasto on suljettuna vielä toistaiseksi.

23.3.2020

Jatkamme viime viikon tapaan minimimiehityksellä varastolla ja asiakaspalvelijamme etänä. Noutovarasto on suljettu.

19.3.2020

Toimitamme tilauksia normaaliin tapaan. Olemme vähentäneet varastohenkilökunnan minimiin ja työskentelemme etänä, kun mahdollista.

17.3.2020

Päivän lähtevät tilaukset sekä asiakaspalveluumme saapuneet viestit on käsitelty normaalisti, omassa toiminnassamme ei viiveitä.

Tavarantoimittajistamme puolalainen Gorsenia on ilmoittanut myös sulkevansa toiminnot kuun loppuun asti, joten tilanne on sama kuin Avan kanssa, eli kausituotteet tulevat myöhästymään ja uusia varastontäydennyksiä ei tällä hetkellä saada.

16.3.2020

Oulun Myyntimiehenkujan noutovarastomme on nyt toistaiseksi kiinni tästä päivästä alkaen, koska emme pysty varmistamaan, että meillä olisi joku paikalla normaaleina aukioloaikoinamme johtuen mm. tästä epävakaasta epidemiatilanteesta, joka voi muuttua hetkessä. Meillä on tällä hetkellä myös henkilökuntaa poissa varastolta ja toimistolta, osa talvilomilla, osa etätöissä. Tällä hetkellä tilanne ei vaikuta muuten toimintaamme. Tilaukset pyrimme toimittamaan normaalisti Postin kuljetukseen päivittäine ja samoin asiakaspalvelumme vastaa yhteydenottoihinne tavalliseen tapaan.

THL:n 12.3. antamien tietojen mukaan koronavirusten leviäminen pinnoilta ei myöskään ole merkittävää, sillä virukset eivät säily tartuttavina pinnoilla pitkään. Virus ei siis siirry tuotteissa tai pakkauksissa ja tilaaminen on siten turvallista.

Posti on myös tiedottanut, että tällä hetkellä epidemia ei ole vaikuttanut palveluihin, mutta mm. kotipakettien jakelussa on tehty muutoksia eikä pakettia jaeta enää käteen, vaan lähetys tuodaan ovelle ja kuljettaja kuittaa sen vastaanottajan puolesta.

Toimittajistamme Parfait on ilmoittanut jo aiemmin, että toimituksissa on viivästyksiä ja katkoja, sillä heidän päävarastonsa ja tuotanto on Kiinassa, missä tehtaat ovat olleet kiinni jo viikkoja ensin kiinalaisen uuden vuoden vuoksi ja sen jälkeen koronaepidemian vuoksi. Tänään myös puolalainen Ava ilmoitti sulkevansa tuotannon kuun loppuun asti, joten nyt jo myöhässä olevat helmikuussa saapuviksi odotetut ja maaliskuussa saapuviksi arvioidut kevätmalliston tuotteet sekä varastontäydennykset tulevat myöhästymään reilusti tai jopa mahdollisesti tullaan vielä perumaan.