Sugar Candy Lux Nursing saumattomat imetysrintaliivit musta

48,30 € 69,00 €
XS (2)SMLXLXXL
= Varastossa (kpl) = Loppuunmyyty
Valitse koko yllä olevasta taulukosta.
Valittu koko: Valitse koko taulukosta
Määrä: kpl

Tämä tuote on kausituote tai sen valmistus on jo päättynyt eikä tuotetta ole tulossa enää lisää. Katso saatavilla olevat koot ja kappalemäärät yläpuolelta taulukosta.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
 • Perustoimitus Economy 4-15 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
 • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 4,90€
 • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 6,90€
 • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 9,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
 • Tuotemerkki / valmistaja: Cake Maternity
 • Mallisto / kausi: SS19-SS23
 • Tuote: 27-8006-06 Sugar Candy Lux Nursing saumattomat imetysrintaliivit musta
 • Värikoodi: Musta
 • Kaarituettomat ja saumattomat imetysrintaliivit
 • XS-XXL (60-90, F-K)
 • Takana hakaskiinnitys XS-M-koossa 3 hakasella ja L-XXL-koossa 4 hakasella, säätövaraa 6 riviä.
 • 90% nylon, 10% elastaani
Kaarituettomissa pitsikoristelluissa Sugar Candy Lux -imetysrintaliiveissä saumattomat ja muotoonprässätyt kupit. Materiaali on pehmeää ja nyppyyntymätöntä sekä palautuu pesun jälkeen hyvin muotoonsa. Tuotetiedot on painettu kankaaseen, joten tuotteessa ei myöskään ole hiertäviä tuotelappuja. Olkaimet ovat koko matkaltaan säädettävät ja niissä on pikalukot kupin avausta varten. Olkainten leveys kaikissa kokovaihtoehdoissa 20 mm. Olkaimissa J-koukku, jolla olkaimet saa takaa yhteen. Superpehmeä kaaritueton liivi, kun haluat miellyttävän pehmeän tuen rinnoille. Joustava malli muotoutuu rinnan mukaan. Kokotaulukon löydät tuotekuvista.

Kestää konepesun.
Kirjoita arvostelu

Mia, M - 09.02.2022

Hyvin kaksijakoinen mielipide näistä. Ensimmäiset 2 imetystaipaletta nämä oli ihan kauhean jäykät, painoivat kyljistä ja jätti ikävät jäljet. Olivat päällä vain pakosta. Nyt kolmannella kierroksella nämä ovat ilmeisesti käytössä kulahtaneet ja pehmenneet, koska ihan parhaat liivit päällä. ei hierrä, ei kierrä, ei paina edes päikkäreillä. Kropan koko ei ole ainakaan pienentynyt tässä kolmen lapsen jälkeen, joten väljyys ei selity sillä. Nykyään voin siis suositella, mutta ensikosketus ei ollut pehmoinen. Liivit hankittu 2019 odotusaikana.

Marse , XL - 14.04.2020

Ihan mielettömän ihanat imetysliivit! Todella hyvin tukevat, kuppikiinnitys helposti avattavissa / suljettavissa. Reilun kokoinen kuoppi, rinta ei jää ”pullottamaan”. Ihan paras imetysliivi!

Johanna, 75h - 24.05.2019

Kaarituettomiksi todella hyvältä tuntuvat liivit. Pehmoiset päällä. Vähän niin kuin Sugar Candyt, mutta vielä paremmat! Nostaa roikkuvatkin rinnat ryhtiin. Miellyttävät päällä. Käytössä lähes joka päivä. Mitoitus täsmää, otin taulukon mukaisen koon. Kangas hieman nyppyyntynyt käytössä, lähtee nyppimällä pois. Loisto liivit loistaville äideille juhliin, arkeen ja urheiluun!