Sugar Candy Lux Nursing saumattomat imetysrintaliivit musta

Cake Maternity Jatkuva 27-8006-06

69,00 €
Valitse koko alla olevasta taulukosta.
XS (3)S (1)MLXLXXL
= Varastossa (kpl) = Väliaikaisesti loppuunmyyty, jätä tuotepyyntö
Määrä: kpl

Tätä tuotetta on saatavana toistaiseksi. Jos tuote tai kokosi on väliaikaisesti loppu, voit jättää tuotepyynnön haluamastasi koosta, niin ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun tuotetta on taas saatavana.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
  • Perustoimitus Economy 4-15 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
  • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 2,90€
  • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 4,90€
  • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 6,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
  • Kaarituettomat ja saumattomat imetysrintaliivit
  • XS-XXL (65-100, G-L)
  • 90% nylon, 10% elastaani
  • Musta
  • Takana hakaskiinnitys XS-M-koossa 3 hakasella ja L-XXL-koossa 4 hakasella, säätövaraa 6 riviä.
Kaarituettomissa pitsikoristelluissa Sugar Candy Lux -imetysrintaliiveissä saumattomat ja muotoonprässätyt kupit. Materiaali on pehmeää ja nyppyyntymätöntä sekä palautuu pesun jälkeen hyvin muotoonsa. Tuotetiedot on painettu kankaaseen, joten tuotteessa ei myöskään ole hiertäviä tuotelappuja. Olkaimet ovat koko matkaltaan säädettävät ja niissä on pikalukot kupin avausta varten. Olkainten leveys kaikissa kokovaihtoehdoissa 20 mm. Olkaimissa J-koukku, jolla olkaimet saa takaa yhteen. Superpehmeä kaaritueton liivi, kun haluat miellyttävän pehmeän tuen rinnoille. Joustava malli muotoutuu rinnan mukaan. Kokotaulukon löydät tuotekuvista.

Kestää konepesun.

Sugar Candy

Rock Candy, Toffee-imetystoppi

Kirjoita arvostelu

Mia, M - 09.02.2022

Hyvin kaksijakoinen mielipide näistä. Ensimmäiset 2 imetystaipaletta nämä oli ihan kauhean jäykät, painoivat kyljistä ja jätti ikävät jäljet. Olivat päällä vain pakosta. Nyt kolmannella kierroksella nämä ovat ilmeisesti käytössä kulahtaneet ja pehmenneet, koska ihan parhaat liivit päällä. ei hierrä, ei kierrä, ei paina edes päikkäreillä. Kropan koko ei ole ainakaan pienentynyt tässä kolmen lapsen jälkeen, joten väljyys ei selity sillä. Nykyään voin siis suositella, mutta ensikosketus ei ollut pehmoinen. Liivit hankittu 2019 odotusaikana.

Marse , XL - 14.04.2020

Ihan mielettömän ihanat imetysliivit! Todella hyvin tukevat, kuppikiinnitys helposti avattavissa / suljettavissa. Reilun kokoinen kuoppi, rinta ei jää ”pullottamaan”. Ihan paras imetysliivi!

Johanna, 75h - 24.05.2019

Kaarituettomiksi todella hyvältä tuntuvat liivit. Pehmoiset päällä. Vähän niin kuin Sugar Candyt, mutta vielä paremmat! Nostaa roikkuvatkin rinnat ryhtiin. Miellyttävät päällä. Käytössä lähes joka päivä. Mitoitus täsmää, otin taulukon mukaisen koon. Kangas hieman nyppyyntynyt käytössä, lähtee nyppimällä pois. Loisto liivit loistaville äideille juhliin, arkeen ja urheiluun!