Sugar Candy Crush Everyday saumattomat rintaliivit denim

29,50 € 59,00 €
XS (2)SM (3)LXLXXL
= Varastossa (kpl) = Loppuunmyyty
Valitse koko yllä olevasta taulukosta.
Valittu koko: Valitse koko taulukosta
Määrä: kpl

Tämä tuote on kausituote tai sen valmistus on jo päättynyt eikä tuotetta ole tulossa enää lisää. Katso saatavilla olevat koot ja kappalemäärät yläpuolelta taulukosta.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
 • Perustoimitus Economy 4-15 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
 • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 4,90€
 • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 6,90€
 • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 9,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
 • Tuotemerkki / valmistaja: Cake Maternity
 • Tuote: 28-8008-43 Sugar Candy Crush Everyday saumattomat rintaliivit denim
 • Värikoodi: Denim
 • Kaarituettomat ja saumattomat rintaliivit
 • XS-XXL (60-90, F-K)
 • Takana hakaskiinnitys XS-M-koossa 3 hakasella ja L-XXL-koossa 4 hakasella, säätövaraa 6 riviä.
 • 90% nylon, 10% elastaani
Kaarituettomissa Sugar Candy Crush -rintaliiveissä saumattomat ja muotoonprässätyt kupit. Materiaali on pehmeää ja nyppyyntymätöntä sekä palautuu pesun jälkeen hyvin muotoonsa. Tuotetiedot on painettu kankaaseen, joten tuotteessa ei myöskään ole hiertäviä tuotelappuja. Olkaimet ovat koko matkaltaan säädettävät ja se jatkuu ja levenee kupin sisäpuolella antaen tukea rinnalle sivuttaissuunnassa. Olkainten leveys kaikissa kokovaihtoehdoissa 20 mm. Olkaimissa J-koukku, jolla olkaimet saa takaa yhteen. Superpehmeä kaaritueton liivi, kun haluat miellyttävän pehmeän tuen rinnoille. Joustava malli muotoutuu rinnan mukaan. Sporttinen harmaameleerattu farkunsininen keltaisilla yksityiskohdilla. Kokotaulukon löydät tuotekuvista.

HUOM! Kupit ovat tässä mallissa selvästi niukemmat kuin mitä kokotaulukossa lukee. Jos tarvitset suuremmat kupit, tutustu Sugar Candy -liiveihin.


Kestää konepesun.
Kirjoita arvostelu

70J - 17.02.2021

Vihdoin löytyi kaarituettomat rintaliivit omassa koossani! Tähän asti kaikki merkit ja mallit ovat olleet liian löysiä ympäryksestä (jos kuppi on ollut riittävän iso) tai sitten on tullut tuplatissi-efekti, kun kuppi on liian pieni.

UK-koosta käytän 70J ja näistä oli XL sopiva. Ympärystä voisi olla kiva pystyä kiristämään vielä yhdellä, mutta saa melko napakaksi kuitenkin.

Pettynyt vakioasiakas - 12.02.2019

Liivit osoittautuivat valitettavasti käytössä erittäin huonoiksi. Tarkoituksena oli löytää mukavat kaarituettomat rintaliivit, mutta jouduin pettymään mallin epämukavuuteen. Vaikka kokovalintani on oikea; painaa liivin ympärys rintojen alta kipeästi ja paksu kangas rullautuu jättäen painaumajäljet ihoon. Eli ei siis sovi isorintaiselle naiselle, joka tarvitsee tukea. Pitkäselkäisenä naisena myös olkaimet olivat lyhyehköt ja jo päivän käytön jälkeen huomasin, että ne olivat aivan liian kovaa materiaalia. Myöskään rinnan muotoa liivit eivät imartele. Harmittaa että huomasin viat vasta ensimmäisen kokopäiväisen käyttökerran jälkeen, enkä täten voinut palauttaa tuotetta.
En voi suositella tuotetta kenellekkään.

Lumingerie vastaa: Onpa harmillista kuulla, että liivit osoittautuivat näin epäsopiviksi kohdallasi. Malli on kuitenkin ollut meillä muuten varsin suosittu sekä tässä Everyday-mallissa että imetysliiviversiona.

Iina - 16.09.2018

Ihanaa kun löytyi napakka rinnanympärys. Rinnan muotoa ei kyllä nämä liivit imartele yhtään. Rinnasta ei tule pyöreä, vaan suippo malli. Pieni toppaus tekisi terää.

75H/75I - 12.09.2018

Ihan ok liivit. Ostin nämä yöliiveiksi ja siinä tarkoituksessa toimivat kohtuullisesti, kaarituettomiksi liiveiksi suht tukevat. Liivien alareuna kyllä rullautuu ärsyttävästi ja olkaimet voisivat olla mukavammat, että ei mikään täydellinen tuote.

Anni, 90i - 18.08.2018

Kivan näköiset ja ihanaa materiaalia. Valitettavasti isoimmastakin koosta rinnat tursusi ulos, vaikka mittataulukon mukaan olisi pitänyt olla sopiva.