Käyttökokemuksia Lumingerien valikoiman imetysliiveistä ja äitiysvaatteista

Lue Jennin käyttökokemuksista valikoimamme imetysliiveistä ja äitiysvaatteista

Imetysliivit

Hankin ensimmäiset imetysliivit raskauden loppuvaiheessa, jolloin omat vanhat rintaliivini olivat alkaneet jo käydä pieniksi. Ostin ensimmäiseksi kaarituettomat Sugar Candyn saumattomat pehmoimetysliivit, jotka osoittautuivat loistaviksi yöliiveiksi. Raskaiden ja maitoa suihkuavien rintojen liivien sisälle täytyi mielestäni mahtua myös liivinsuojat. Nämä liivit osoittautuivat itse asiassa niin miellyttäviksi, että käytin niitä vielä pitkään imetyksen päätyttyä “lauantaisin saunan jälkeen”. Liivit ovat superpehmeät ja mukavat. Suosikkini varsinkin silloin, kun rinnat olivat olivat todella arat ja kipeät. Sugar Candy liivit kestivät myös hyvin jatkuvaa pesua.

Toiseksi liiviksi hankin kaarituettoman Tean, jotka puin päälleni synnytyksen jälkeen. Liivit tuntuivat tukevilta myös käyttämässäni koossa, 75L. Leveä takakaistale antaa mielestäni hyvän tuen, ja säätövaraa on 6 riviä. Hyvät liivit jokapäiväiseen käyttöön.

Freyan Pure-liivit hankin molemmissa väreissä, mustana ja vaaleanpunaisena, sen jälkeen kun maidontuotanto oli jo tasaantunut. Nämä ovat mielestäni erinomaiset t-paitaliivit siinä vaiheessa, kun kaipaa maidon täyttämille rinnoille jo hieman enemmän nostetta. Helpot klipsumekanismit, jotka on vaivaton kiinnittää esimerkiksi yleisillä paikoilla imettäessä.

Kokemistani imetysliiveistä ehdottomasti miellyttävimmät ja parhaat olivat Nessan Cafe Au Lait ja Strawberry Milkshake. Tältä valmistajalta löytyy runsaasti isoja kuppikokoja valikoimasta. Pehmeäkuppisesta liivistä ei paljon kokeneet nännitkään paistanut läpi huomiotaherättävästi. Nämä antoivat kivasti nostetta myös sivuilta. Rinnat ohjautuivat kauniisti enemmän eteenpäin kuin valuisivat sivuille. Molempiin malleihin on saatavilla myös nätit housut. Koska nämä mallit ovat toppaamattomia, imetystaipaleen alussa tuntui, että olisin ollut hyvin epävarma imettäjä julkisilla paikoilla , koska topattu liivimalli on mielestäni helpompi pukea kiireessä kiinni. Myöhäisemmässä imetysvaiheessa kun tekniikka oli opittu, näissä liiveissä tunsin että voin ylväänä ja ylpeänä imettäjänä kulkea kaupungilla rinta rottingilla.

Onnekseni löysin myös valikoimasta ihanan Kopertowka-topin, jolla oli helppoa, nopeaa ja vaivatonta imettää. Materiaali on pehmeää ja joustavaa. Etuosan kietaisuleikkauksen ansiosta kaula-aukkoa voi muokata mieleisekseen.

Ensi-imettäjälle suosittelen imetystaipaleen alkuun pehmeitä ja helppoja liivejä, joita ovat valikoimassamme mm. Blossom- ja Sugar Candy -pehmoimetysliivit.