Tulossa pian! The Game Tank Top urheilupaita musta

Ei arvosteluita | Kirjoita arvostelu

PrimaDonna 6000581-ZWA PrimaDonna Sport SS20

59,00 €
Valitse koko alla olevasta taulukosta.
S / EU38M / EU40L / EU42XL / EU442XL / EU463XL / EU48

Tulossa pian! Anna sähköpostiosoitteesi, niin kerromme sinulle, kun tuote on tilattavissa.

Tämä tuote toimitetaan tilauksesta. Saatavana huhtikuussa 2020! // The Game-sarjan saapuminen viivästyy muutamilla viikoilla, mutta PrimaDonna on arvioinut pystyvänsä toimittamaan tuotteet toukokuun aikana.

Jos tilaus sisältää sekä varasto- että tilaustuotteita, toimitetaan tuotteet yhdessä lähetyksessä, kun kaikki tilauksen tuotteet ovat saatavilla.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
  • Perustoimitus Economy 4-10 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
  • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 2,90€
  • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 4,90€
  • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 9,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
  • S/38 - 3XL/48
  • 80% polyamidi, 20% elastaani
  • Musta
  • Jätäthän tuotepyynnön, jos olet kiinnostunut tuotteesta! Tuotepyyntö ei ole tilaus eikä sido sinua tilaamaan tuotetta.
  • Tämä tuote toimitetaan tilauksesta. Saatavana huhtikuussa 2020! // The Game-sarjan saapuminen viivästyy muutamilla viikoilla, mutta PrimaDonna on arvioinut pystyvänsä toimittamaan tuotteet toukokuun aikana.
PrimaDonnan The Game Tank Top on tehty saman sarjan urheiluliivien kanssa käytettäväksi ja sen ristiolkaimet peittävät The Game-urheiluliivien olkaimet, kun laitat myös liivien olkaimet takaa ristiin. Topin helmassa on samaa geometristä verkkoneulosta kuin sarjan liiveissä, joten se mätsää myös ulkonäöllisesti ja väriltään sarjan liivien kanssa. Toppi sopii toki mainiosti myös muiden urheiluliivien kanssa käytettäväksi ja sen A-linjainen helma antaa ilman kiertää myös topin alle. Nopeasti kuivuvat ja hengittävät materiaalit pitävät olon mukavana pitkissä ja rankoissakin suorituksissa.

Konepesu 30C:ssa, ei rumpukuivausta!

Mitoitustiedot perustuvat meidän oman henkilökunnan arvioihin kyseisestä tuotteesta sekä vertailuihin muihin tuotteisiin ja tuotemerkkeihin, asiakkailta saatuihin palautteisiin sekä saman valmistajan muiden tuotteiden mitoituksiin.

Ympärysmitta

Tiukka
Normaali
Reilu