• Dublin Active-tukisukkahousut sinimusta 60 den-thumb
 • Dublin Active-tukisukkahousut sinimusta 60 den-thumb
 • Dublin Active-tukisukkahousut sinimusta 60 den-thumb
Cette

Dublin Active-tukisukkahousut sinimusta 60 den

Ei arvosteluita | Kirjoita arvostelu

Cette 775-12-157

19,00 €
Valitse koko alla olevasta taulukosta.
S 36-38 (5)M 40-42 (6)L 44-46 (6)XL 48-50 (6)
= Varastossa (kpl) = Väliaikaisesti loppuunmyyty, jätä tuotepyyntö
Määrä: kpl

Tätä tuotetta on saatavana toistaiseksi. Jos tuote tai kokosi on väliaikaisesti loppu, voit jättää tuotepyynnön haluamastasi koosta, niin ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun tuotetta on taas saatavana.

Toimitus:
 • Perustoimitus 4-10 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
 • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 2,90€
 • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 4,90€
 • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 9,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
 • S-XL
 • 83% polyamidi, 16% elastaani, 1% puuvilla
 • Sinimusta
 • 60 denier
 • Avatulla sukkapakkauksella ei valitettavasti ole palautus- tai vaihto-oikeutta.
Aavistuksen läpikuultavat satiininsileät sukkahousut kevyellä 10 mmHg:n kompressiolla. Kevyt kompressio parantaa pintaverenkiertoa ja auttaa jalkoja jaksamaan paremmin kiireisessä arjessa. A-luokan 10 mmHg:n kompressio on kevyempi kuin kevein 1-luokan lääkinnällisten tukisukkahousujen kompressio (15-21 mmHg), joten ne sopivat ihan jokaiseen jalkaan ja voit käyttää niitä huoletta vaikka joka päivä. Materiaali on pehmeää, joustavaa ja himmeäkiiltoista. Leveä ja pehmeä vyötärönauha on miellyttävä päällä eikä purista. Puuvillavuorattu haaraosa tuntuu miellyttävältä eikä hiosta. Litteät saumat.

Pue tukisukkahousut aamulla heti ensimmäisenä tai levähdä puolisen tuntia jalat ylhäällä, jos puet ne illalla, ja olet jo ollut päivän jalkeilla.

Kauppiaan sukkahousuvinkit: Kun otat sukkahousut ensimmäistä kertaa käyttöön, muista venytellä niitä pituussuunnassa ottamalla kiinni varpaista ja vyötäröltä, ja venytä niitä haitarin tapaan muutaman kerran. Voit myös kostuttaa sukkahousut puhtaalla vedellä joko suihkuttelemalla tai kosteilla käsillä taputtelemalla ennen venyttelyä. Venyttelyllä ja kostuttelulla materiaali "herää" takaisin eloon ja sukkahousut on helpompi pukea päälle! Samat vinkit tepsivät myös sukkahousuihin, jotka ovat olleet pitkään kaapissa käyttämättöminä.
Täydennä kokonaisuus

Muistathan, että avatulla sukkapakkauksella ei ole palautusoikeutta!

Cette-sukat ja -sukkahousut

Sukat ja sukkahousutuotteet on mitoitettu 155-175 cm pitkille. Jos olet pidempi, suosittelemme valitsemaan yhden koon isomman.

Käyttöönotto- ja hoito-ohjeet: Laadukkaat sukkatuotteet eivät ole kertakäyttötuotteita, kun muistat hoitaa ja huolehtia niistä oikein. Ennen käyttöä sukille ja sukkahousuille tulee antaa kosteutta ja venyttelyä, olivatpa sukat uudet tai vaan pidempään käyttämättä. Kostuta sukat kevyesti puhtaalla vedellä, venytä sitten pitämällä toisella kädellä vyötärönauhasta tai sukansuusta ja toisella kädellä varpaista ja anna sitten muutama venytys, aivan kuin venyttelisit jumppakuminauhalla. Pue sukat aina varoen koruja tai kynsiä. Pese käsin tai hellävaraisella ohjelmalla pesupussissa, ei linkousta.

Many Mornings-sukat

Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Puolassa.

EU Cm
35-38 22-24,5
39-42 25-27,5
43-46 28-30,5