Braza Flash tape -vaateteippi 6 m rullassa + teline

15,90 €
Rulla (12)
= Varastossa (kpl) = Väliaikaisesti loppuunmyyty, jätä tuotepyyntö
Valitse koko yllä olevasta taulukosta.
Valittu koko: Valitse koko taulukosta
Määrä: kpl

Tätä tuotetta on saatavana toistaiseksi. Jos tuote tai kokosi on väliaikaisesti loppu, voit jättää tuotepyynnön haluamastasi koosta, niin ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun tuotetta on taas saatavana.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
  • Perustoimitus Economy 4-15 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
  • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 4,90€
  • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 6,90€
  • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 9,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
  • Tuotemerkki / valmistaja: Braza
  • Tuote: 1009-26 Braza Flash tape -vaateteippi 6 m rullassa + teline
  • Värikoodi: Kirkas
  • 6 m rulla
  • Kaksipuolinen ihoteippi / vaateteippi
Kaksipuolinen alusvaateteippi on erittäin monikäyttöinen: vaateteipillä varmistat avonaisten paitojen, toppien ja mekkojen paikoillaan pysymisen, varmistat sukkanauhasukkien ylhäällä pysymisen, pikakorjaat repsahtaneen hameenhelman tai lahkeensuun sekä kiinnität esimerkiksi liimattomia ihokoruja. Ihoteippi sopii myös erilaisten tasseleiden kiinnittämiseen! Rullassa on riittoisat 6 metriä!

Tuotetta EI saa käyttää auringonpolttamalle tai rikkonaiselle iholle. Ihon tulee olla puhdas, joten älä rasvaa tai puuteroi ihoa siitä kohdasta, johon teippi on tarkoitus kiinnittää. Katkaise teipistä muutaman sentin mittainen pätkä ja aseta teippi vaatteeseen haluamaasi kohtaan. Poista sen jälkeen teipissä oleva suojapaperi ja paina teippi ihoa vasten. Poistaessasi teippiä irrota varovaisesti ensin vaate iholla olevasta teipistä ja vasta sen jälkeen rullaa teippi irti iholta. .

Tuotteita ei löytynyt.

Kirjoita arvostelu

Anureetta - 03.02.2020

Loistava vaateteippi, jolla voit kiinnittää esim puseron huomaamattomasti liiveihin tai ihoon tai jos et halua että puseron helma nousee liian ylös, vaikka puseron hameeseen. Sietää myös muutaman irrotuskerran tarttuen vielä uudelleen. Kätevässä teippirullassa eli voi ottaa myös mukaan vaikka käsilaukkuun. Muista poistaa teipit ennen vaatteen pesua, teippiin saattaa tarttua pesussa muita vaatteita. Vinkki: testaa teippausta ennen varsinaista käyttöä niin opit toimimaan sen kanssa.