{image:text}

Miksi Obviouslyn housut ovat kaiken hehkutuksen arvoiset?

Obviouslun alushousut eivät ole sieltä tavallisimmasta päästä. Housujen erikoisuus, anatominen muotoilu, herättää kysymyksiä ja ehkä hieman epäilyksiäkin. Tämän artikkelin tarkoituksena on poistaa epäilykset ja saada Obviouslyn housujen ilosanoma leviämään ympäri maan.

Obviouslyn housujen suunnitteluun ja testaamiseen on käytetty aikaa lukemattomia työtunteja. Materiaaleja on viilattu viimeiseen asti, ja kaavoja väännelty oikeaan muotoon hartaasti. Kovan työn tulos näkyy housuissa materiaalien laadukkuutena ja kestävyytenä sekä käytön mukavuutena. Aiemmin Kiinassa tehtyjen housujen valmistus on siirretty Eurooppaan, ja myös meidän housumme saapuvat nykyään Bulgariasta.

Obviouslyn housujen tärkeimmät ominaisuudet

Tarkoin suunniteltu malli ja anatominen muotoilu.

Tarkkaan valittujen materiaalien ja hyvin suunnitelllun mallin sekä anatomisesti muotoillun pussin tavoitteena on poistaa kaikenlainen miesten alushousuihin liittyvä epämukavuuden tunne niin käytännön kuin ajatuksen tasolla. Pussin tarkoitus onkin sijoittaa sukukalleutesi mahdollisimman luonnolliseen asentoon, tavoitteena luoda tunne kuin olisit ilman housuja sukukalleuksiesi kuitenkaan siitä kärsimättä.

Ihon ärtymisen, hankautumisen sekä hiertymien syntymisen ehkäisy.

Kahden erikokoisen pussin koko ja muoto on suunniteltu miehen anatomian mukaan, jota luonnonmukaiset ja kevyet materiaalivalinnat tukevat. Luonnollinen, alaspäin suuntautuva pussi vähentää tarvetta asetella sukukalleuksia päivän aikana eri asentoihin, vähentää lämmön muodostumista kiveksien alueella sekä lyttääntymisen ja ahtauden tunnetta. Pehmeän ja hengittävän pussin tehtävä on myös estää sukukalleuksien liimaantumista sisäreisiin, estää hankautumien ja hiertymien syntymistä hikoillessa ja urheillessa sekä estää sieni-infektioiden syntymistä.

Materiaalien joustavuus ja mallien istuvuus.

Kaikissa Obviouslyn tuotteissa pääosassa on niiden älykäs ja innovatiivinen suunnittelu. Jatkuvan kehityksen myötä housujen istuvuus on saatu kehitettyä huippuunsa kankaiden sijoittelun, pussin koon ja materiaalin istuvuuden osalta, lopputuloksena alushousut, jotka istuvat hyvin ja sulautuvat kehosi liikkeisiin saumattomasti. Käytännössä: housut eivät valu, kiristä, veny eivätkä pyöri jalassa, aktiviteetista riippumatta.

Höyhenenkevyt ja silkinpehmeä mikromodaali.

Hyvä ja istuva malli tarvitsee ehdottomasti parikseen täydellisen materiaalin. Obviouslyn hinnakkaampi PrimeMan-sarja on valmistettu mikromodaali-lycra -sekoitteesta, joka on erikseen suunniteltu toimimaan käsi kädessä housumallin kanssa ja yhdessä tuomaan hyvän olon koko päiväksi. Mikromodaali on valmistettu kestävästi kasvatetusta ja korjatusta pyökistä, jota tyypillisesti saadaan eurooppalaisista metsistä. Tiheä kuitu yhdistettynä pieneen määrään lycraa on saatu lopputulokseksi höyhenenkevyt, silkinpehmeä ja vartalon liikkeisiin mukautuva materiaali, joka tuntuu varsin ylelliseltä ihoa vasten. Tätä keveämpään ja pehmeämpään materiaaliin emme itsekään ole vielä törmänneet.

Kestävä ja kevyt bambu.

Ylellisen mikromodaalin oheen toki tarvitaan myös arkisempaan menoon sopiva, kestävä ja tietysti edullisempi materiaali. EveryMan- ja FreeMan-sarjat muodostuvat bambusekoitteesta, joka täyttää lähestulkoon samat kriteerit kuin mikromodaali, ollen kuitenkin kestävämpi ja edullisempi. Bambusekoite on valmistettu kestävästi kasvatetusta ja kerätystä bambusta ja pienestä määrästä lycraa. Materiaali pidättää kosteutta paremmin kuin puuvilla, ja reagoi kehon lämpöön joko viilentäen tai lämmittäen oloa tarpeen mukaan. Nämä housut kestävät käyttöä, testattu on!

Viileä, hengittävä ja kosteutta siirtävä kangas.

Iho on kehon suurin elin, joten se tarvitsee runsaasti huomiota pitääkseen meidät viileinä ja tyytyväisinä. Huolellisesti testatut ja valitut materiaalit viimeistelevät Obviouslyn housujen korkean tason ja laadun. Kosteus siirtyy kaikissa housuissa tehokkaasti pois iholta jättäen sen kuivaksi ja viileäksi hikisenkin suorituksen aikana.

Hajuton ja antibakteerinen materiaali.

Me kaikki hikoilemme, toiset enemmän, toiset vähemmän. Obviouslyn materiaalit ovat ominaisuuksiltaan luonnollisesti antibakteerisia ja estävät sieni-infektioiden syntymistä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että bakteerit ja sieni-infektiot eivät pääse muhimaan kankaan kuiduissa kuumanakaan päivänä, ja estävät siten hajujen muodostumista ja ihoa ärsyyntymästä.

Pehmeä, paikallaan pysyvä vyötärönauha, johon myös tuotetiedot on painettu

Hyvän vyötärönauhan merkitystä ei voi liikaa korostaa. Obviouslylla on tehty paljon töitä vyötärönauhan suunnittelun eteen, lopputuloksena vyötärönauha, joka on pehmeä, pysyy paikoillaan eikä pureudu ihoon. Vyötärönauha kestää myös käyttöä, se ei veny eikä muuta muotoaan lukuisienkaan pesujen jälkeen. Lisäksi vyötärönauhan koostumus hengittää ja poistaa kosteuden iholta. Kaikissa Obviouslyn housuissa tuotetiedot pesuohjeineen on printattu vyötärönauhan sisäpuolelle, näin ne eivät pääse ärsyttämään tai raapimaan ihoa käytössä. Tiedot on painettu kankaaseen korkealaatuisella, myrkyttömällä musteella, joten myöskään itse muste ei pääse ihoa ärsyttämään.

Melkoisen tarkkaan ovat Obviouslylla housunsa suunnitelleet ja ominaisuudet raportoineet. Heräsikö sinulle tästä vain enemmän kysymyksiä, vai vakuutuitko jo housujen parhaimmuudesta?