Säästöpakkaukset

Hae kokoasi

Järjestys:
Miesten bokserit ja alushousut kätevissä kahden tai kolmen housun paketeissa - monipakkauksen avulla säästät sekä aikaa että rahaa!

Addictedin Mesh-alushousuja on tarjolla kolmen housun pakkauksina, jokainen pakkaus sisältää yhdet valkoiset, yhdet siniset sekä yhdet mustat housut. Mallitarjonta on kattava, sillä saatavilla on jockstrap, string, bikini, brief ja bokserit - hanki vaikka koko sarja! Materiaali on verkkomaista meshiä, joka hengittää hyvin ja sopii siten erinomaisesti niin urheiluun kuin arkeenkin.

Obviouslyn kahden housun pakkaukset sisältävät kahdet eriväriset briefit, trunkit tai bokserit, sävymaailma vaihtelee valkoisen ja tummansinisen välillä. Materiaalit ovat joko bambu -tai modaalisekoitetta, joista molemmat tuntuvat erityisen pehmeiltä ihoa vasten. Etuosan muotoilu pitää sukukalleudet visusti omalla paikallaan ja vähentää mm. hikoilua ja hiertymien syntymistä. Nämä housut toimivat takuuvarmasti niin pakkasilla kuin kesähelteilläkin!

Obviouslyn FreeMan-boksereiden säästöpakkaus sisältää kolmet bokserit tummissa luonnonsävyissä. Kevyt ja pehmeä bambu toimii materiaalina niin normaalissa arjessa kuin urheilussakin, etuosan anatominen muotoilu viimeistelee istuvuuden ja mukavuuden.