Kampanjaehdot Hermans

Tarjoamme ajoittain asiakkaillemme erilaisia kampanja- ja alennuskoodeja, joita koskevat yleiset kampanjaehdot on selitetty alla.

Kampanjakoodit

Alennukset ja kampanjat aktivoidaan käyttämällä kampanjakoodia. Kampanjakoodi tulee syöttää kassalla sille varattuun kenttään, ellet ole aktivoinut kampanjakoodia jo esimerkiksi uutiskirjeen kautta. Kun kampanjakoodi on aktivoitu, näet valmiiksi kampanjahinnat verkkosivuillamme ja hinnat päivittyvät myös ostoskoriin.

Voimassaolevista kampanjakoodeistamme saat tiedon ainoastaan some-kanavistamme ja uutiskirjeistämme. Kampanjakoodejamme et löydä muualta.

Kampanjoiden voimassaolo

Kampanjoilla on alkamis- ja päättymispäivät ja kampanjat ovat voimassa vain annettuna ajankohtana. Mahdollisia alennuksia tai kaupanpäällisiä ei ole mahdollista lisätä tilaukseen enää jälkikäteen, joten varmista ennen tilauksesi hyväksymistä tai maksamista, että olet aktivoinut kampanjakoodisi, ja annetut kampanjaehdot täyttyvät. Voit käyttää vain yhtä kampanjakoodia tilauksen yhteydessä. Alennuskoodit eivät ole voimassa lahjakorteille.

Minimiostorajat, kaupanpäälliset ja postikuluttomuusrajat

Jos palautat tuotteita tilauksestasi ja tilauksesi lopullinen arvo ei enää täytä kampanjassa annettuja ehtoja, ei annettu etu ole enää voimassa. Tällaisia tapauksia ovat esimerkiksi tilaukset, joista on saatu %-määräinen alennus kampanjatuotteista tai kaupanpäällistuote tietyn ostorajan ylittyessä. Tällöin tuotteista voidaan periä niiden normaalihinnat palautuksen yhteydessä vähentämällä ne palautussummasta. Sama koskee myös tilauksia, joihin on tarjottu ilmainen pakettitoimitus tietyn ostorajan ylittyessä: jos tilauksesta palautetaan tuotteita ja sen loppusumma jää alle kyseisen rajan, tilauksen normaalit postikulut peritään vähentämällä ne palautussummasta.