Pitkälahkeiset alushousut

Hae kokoasi

Järjestys:
Suomen kesä on tunnetusti lyhyt ja vähäluminen. Pitkälahkeiset alushousut tai miesten sukkahousut ovat usein (ainakin Suomen oloissa) tarpeen ympäri vuoden!

Pitkälahkeiset alushousut eli tutummin kalsarit lämmittävät alakroppaa mukavasti viileämmässä säässä. Valikoimamme kalsarit ovat napakasti mitoitettuja ja sileitä pinnaltaan, joten niiden päälle on helppo solauttaa tiukemmatkin päällyshousut.

Polvimittaiset tai bermudamittaiset lahkeet toimivat hyvin, kun reidet tarvitsevat lämpöä tai suojaa vaikkapa hiertymiä tai kolhuja vastaan. Napakkuus ja materiaalien hengittävyys takaavat hyvän olon koko päiväksi, vietitpä sen sitten istumatyössä toimistolla tai juoksennellen pitkin metsiä.

Modus Vivendin Active Meggingsit, joita saa pitkällä ja bermudamittaisella lahkeella, soveltuvat sellaisinaan monenlaisiin liikunta-aktiviteetteihin. Kylmillä keleillä meggingsit sopivat välikerrastoksi vaikkapa lasketteluhousujen alle.

Miesten sukkahousut ovat oiva valinta tiukkojen päällyshousujen alle, sillä materiaali on täysin ihonmyötäinen ja huomattavasti ohuempi kuin missään kalsareissa. Näin ollen talvipakkasillakaan ei sisätiloissa tule liian kuuma. Sukkahousut ovat myös hyvä valinta vaikkapa hiihtotrikoiden alle, sillä ne lämmittävät eivätkä vie tilaa trikoiden alta. Unohtaa ei myöskään sovi hameita tai mekkoja, joiden kanssa sukkahousut ovat aina täydellinen combo.