Bokserit ja hipsterit

Hae kokoasi

Järjestys:
HerMan's tarjoaa laajan valikoiman miesten boksereita niin arkeen kuin vapaa-aikaan mm. seuraavilta brändeiltä: Obviously, Addicted, Modus Vivendi ja MaleBasics.

Boksereiden hauskat ja pirteät kuosit runsaan värivalikoiman kera pitävät mielen virkeänä ja piristävät päivää. Rohkeimmille tarjolla on myös pitsiboksereita sekä keinonahkaboksereita. Näyttävyyttä profiiliin saat kohottavilla push up -boksereilla.

Materiaaleista erityisesti mikrokuitu ja bambu hengittävät hyvin ja soveltuvat siten niin arkeen kuin urheiluunkin. Pitkälahkeiset bokserit estävät hiertymien syntymistä ja lämmittävät mukavasti reisiä juoksulenkillä tai pyöräillessä.

Valikoimamme boksereista löytyy myös anatomisesti muotoiltuja alushousuja, joiden tarkoituksena on pitää sukukalleudet pois reisien ja lahkeiden välistä. Anatominen muotoilu tuo aimo annoksen mukavuutta ja parempaa oloa päivään!

Valitsetpa sitten anatomisesti muotoillut tai keinonahkaiset bokserit, tärkeintä on housujen hyvä istuvuus. Parhaimmillaan housut istuvat niin hyvin, ettei niiden olemassaoloa huomaa ollenkaan.