• HerMans Lahjakortti 50 €-thumb

HerMans Lahjakortti 50 €

Ei arvosteluita | Kirjoita arvostelu

50,00 €
Valitse lahjakortin toimitustapa
Määrä: kpl
  Lahjakortti on oiva valinta, kun en et ole varma lahjansaajan toiveista tai koosta, mutta haluat kuitenkin ilahduttaa.

  Lahjakortin toimittaminen
  Lahjakortti toimitetaan sähköisenä pdf-lahjakorttina sähköpostitse. Lahjakortti luodaan käsin ja toimitetaan sähköisenä, kun tilaus on maksettu, yleensä heti samana ja viimeistään seuraavana arkipäivänä.

  Lahjakortin tilaaminen
  Voit tilata lahjakortin verkkokaupastamme ja maksaa sen haluamallasi maksutavalla. Lahjakorttia ei voi kuitenkaan ostaa osamaksulla tai laskulla ts. lahjakortti tulee maksaa ennen sen toimitusta.

  Lahjakortilla maksaminen verkkokaupassamme
  Lahjakortilla voi maksaa verkkokaupassamme yksin tai yhdessä muiden maksutapojen kanssa ja lahjakortti on voimassa 3 kuukautta sen ostohetkestä. Lahjakorttia voi käyttää yhteen tai useampaan tilaukseen niin kauan kuin se on voimassa ja lahjakortilla on saldoa jäljellä. Lahjakorttia ei voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi. Tilauksen voi perua ainoastaan, jos lahjakorttia ei ole vielä maksettu ja toimitettu. Lahjakortilla maksettuja tuotteita voi vaihtaa samaan tapaan kuin jos ne olisi maksettu muulla maksutavalla. Jos lahjakortilla tilattuja tuotteita palautetaan, palautetaan summa takaisin lahjakortille käytettäväksi joko lahjakortin alkuperäisen voimassaolopäivämäärän mukaisesti tai kuukauden sisällä palautuksen käsittelyn päivämäärästä.

  Lahjakortin käyttäminen kassalla
  Syötä lahjakorttiin kirjoitettu koodi kassalla sille varattuun kenttään ennen tilauksen hyväksymistä tai siirtymistä maksupalveluun, ja verkkokauppa vähentää automaattisesti lahjakortilla käytettävissä olevan summan tilauksen kokonaissummasta. Sen jälkeen voit siirtyä maksamaan tilauksen loppusumman haluamallasi maksutavalla tai hyväksyä tilauksesi.


  Täydennä kokonaisuus
  Kirjoita arvostelu

  Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.