{image:text}

Juhlakauden pukeutumissuosikit Lumingerien valikoimasta

Pukeutumisen osalta valmistautuminen juhliin kannattaa aloittaa riittävän ajoissa. Ehdit pohtia juhliin sopivaa asukokonaisuutta, sovittaa juhliin suunnittelemiasi vaatteita sekä vaihtaa tarvittaessa myös kokoa. Alusvaatteet eivät vain viimeistele, vaan luovat perustan juhlapukeutumisellesi. Alusvaatteiden istuvuus on siis syytä tarkistaa ajoissa ja testata juhla-asusi kanssa. Meiltä löydät hyvän valikoiman alusasuja juhlakauteen: muovaavat ja siloittelevat alusmekot, sukkahousut ja alushousut. Monipuolisesta valikoimasta löydät juhlavat rintaliivit ja alushousut.
Muotoilevilla alusasuilla siloittelet siluettiasi ja niistä on suuri apu vaatteiden laskeutumisessa kurveillesi. Oikeanlaiset alusasut tuovat ryhtiä olemukseesi. Juhlapöydän antimista voit nauttia huoletta, kun ryhdikkäät alusvaatteet pitävät siluettisi kunnossa ja tukevat sopivasti. Sovittaessa kannattaa varmistaa, että olo asukokonaisuudessa tuntuu mukavalle, etkä joudu puristavan alusmekon tai painavan rintaliivin vuoksi jättämään juhlintaa liian lyhyeksi. Alusasut tuovat juhla- ja arkipukeutumiseen ryhtiä ja istuvuutta. Alusvaatteilla voit korostaa kurvejasi sekä varmistua, että juhlavaatteissasi et vilauttele tahattomasti.

Lumingerien valikoimassa runsaasti juhla- ja arkipukeutumisen täydentäjiä

Kaarituettu body korvaa kokonaan rintaliivit ja alushousut, kun taas kupittoman bodyn etuna on, että voit valita sen pariksi lempiliivisi. Muotoilevien ominaisuuksien lisäksi alusvaatteilla, kuten alusmekolla tai bodylla, estät juhlavaatteitasi liimautumasta ihoosi juhlahumussa sekä suojaat juhlavaatetustasi ihon kosteudelta. Alusmekko tai korkeavyötäröiset alushousut muovailevat vartaloasi kokonaisvaltaisesti, mutta kevyemmin. Valikoimassamme on sekä saumattomia alusmekkoja että alusmekkoja, joissa saumat on liimattu. Huomaamattoman alusmekon saumat eivät näin pullistele juhla-asusi alta. Lahkeelliset bodyt ja alushousut sopivat niin hameiden kuin housujen alle, ja niillä voit helposti estää sisäreisiä hankaamasta myös sukkahousujasi rikki juhlan aikana.

Sukkanauhavyöllä tai -liivillä voit viimeistellä juhla-asusi tai piristää arkea. Pääsääntöisesti sukkanauhaliivin koko voi olla yhden koon pienempi kuin alushousujen, sillä se puetaan ylemmäs lantiolle tai vyötärölle kuin alushousut. Koko saa olla napakka, jotta se pysyy paikoillaan valumatta. Sukkahousut viimeistelevät tyylin ja kokoja valikoimastamme löytyy aina 60:een asti. Valikoimassamme on useita värivaihtoehtoja sekä viehkeitä sukkahousumalleja.

Tarkista hyvissä ajoin ennen juhlia, että juhla-asuksi valitsemaasi kokonaisuuteen istuvat hyvin myös alusvaatteet. Valikoimastamme löydät hyvän valikoiman olkaimettomia rintaliivejä, mikäli juhla-asusi on ohutolkaiminen tai olkaimeton. Syvään uurretuille ja v-kaula-aukkoisille yläosille löydät myös sopivia kumppaneita rintaliiivivalikoimastamme.

artikkeli jatkuu kuvien jälkeen

Muotoilevan alusvaatteen tulee olla napakka

Muotoilevasta alusvaatteesta kannattaa valita omaa vaatekokoa 1-2 kokoa pienempi koko, jotta sillä saadaan toivottu muotoileva vaikutus. Alusvaatteita valitessa on hyvä käyttää apuna mittanauhaa ja kokotaulukoita, eikä täysin luottaa nykyisten vaatteiden kokoon. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa oikean koon valinnassa. Napakkuuden ansiosta alusvaatteen pukeminen voi olla hieman työlästä, joten sitä ei kannata jättää viimeiseksi vaiheeksi juhlameikin ja -kampauksen jälkeen.

Mitä päälle juhliin?