Sugar Candy Basic Everyday saumattomat rintaliivit musta

Cake Maternity 28-8005-06 Jatkuva

59,00 €
Valitse koko alla olevasta taulukosta.
XSS (1)M (2)L (1)XL (2)XXL
= Varastossa (kpl) = Väliaikaisesti loppuunmyyty, jätä tuotepyyntö
Määrä: kpl

Tätä tuotetta on saatavana toistaiseksi. Jos tuote tai kokosi on väliaikaisesti loppu, voit jättää tuotepyynnön haluamastasi koosta, niin ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun tuotetta on taas saatavana.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
  • Perustoimitus Economy 4-15 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
  • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 2,90€
  • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 4,90€
  • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 9,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
  • Kaarituettomat ja saumattomat rintaliivit
  • XS-XXL (65-100, G-L)
  • 90% nylon, 10% elastaani
  • Musta
  • Takana hakaskiinnitys XS-M-koossa 3 hakasella ja L-XXL-koossa 4 hakasella, säätövaraa 6 riviä.
Kaarituettomissa Sugar Candy-rintaliiveissä saumattomat ja muotoonprässätyt kupit. Materiaali on pehmeää ja nyppyyntymätöntä sekä palautuu pesun jälkeen hyvin muotoonsa. Tuotetiedot on painettu kankaaseen, joten tuotteessa ei myöskään ole hiertäviä tuotelappuja. Olkaimet ovat koko matkaltaan säädettävät ja se jatkuu ja levenee kupin sisäpuolella antaen tukea rinnalle sivuttaissuunnassa. Olkaimet ovat takaa irrotettavat, joten niitä voi käyttää myös takaa ristissä. Olkainten leveys kaikissa kokovaihtoehdoissa 20 mm. Superpehmeä kaaritueton liivi, kun haluat miellyttävän pehmeän tuen rinnoille. Joustava malli muotoutuu rinnan mukaan. Kokotaulukon löydät tuotekuvista.

Kestää konepesun

Sugar Candy

Rock Candy, Toffee-imetystoppi

Kirjoita arvostelu

Anne, 70 F - 02.04.2018

Todella hyvät! Tukevat paremmin kuin perusliivit, mutta eivät paina ollenkaan. Menevät pitkään maidontulon tasaantuessakin, kun olkaimet saa ristiin ja liivit tukevat taas entistä paremmin. Ostaisin ensimmäisiksi liiveiksi imetyksen alkuun kun ei vielä tietoa mihin kokoon rinta asettuu.

Sofi 70F - 16.06.2017

Koko vastasi hyvin odotuksia kun tilasin mittataulukon ohjeiden mukaisesti. Muuten liivit eivät sitten vastanneetkaan odotuksia. Halusin pehmeät liivit kotoiluun, mutta näissä oli kupeissa kovasti toppauksia sivulla ja alareunassa jolloin rinta nousi aivan ihmeelliseksi törröksi, eivät olleet siis minun mieleeni malliltaan.