Sugar Candy Lux Everyday saumattomat rintaliivit musta

Cake Maternity 28-8006-06

52,80 € 66,00 €
Valitse koko alla olevasta taulukosta.
XSSMLXLXXL (2)
= Varastossa (kpl) = Loppuunmyyty
Määrä: kpl

Tämä tuote on kausituote tai sen valmistus on jo päättynyt eikä tuotetta ole tulossa enää lisää. Katso saatavilla olevat koot ja kappalemäärät yläpuolelta taulukosta.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
  • Perustoimitus Economy 4-15 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
  • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 2,90€
  • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 4,90€
  • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 6,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
  • Kaarituettomat ja saumattomat rintaliivit
  • XS-XXL (65-100, G-L)
  • 90% nylon, 10% elastaani
  • Musta
  • Takana hakaskiinnitys XS-M-koossa 3 hakasella ja L-XXL-koossa 4 hakasella, säätövaraa 6 riviä.
Kaarituettomissa pitsikoristelluissa Sugar Candy Lux-rintaliiveissä saumattomat ja muotoonprässätyt kupit. Materiaali on pehmeää ja nyppyyntymätöntä sekä palautuu pesun jälkeen hyvin muotoonsa. Tuotetiedot on painettu kankaaseen, joten tuotteessa ei myöskään ole hiertäviä tuotelappuja. Olkaimet ovat koko matkaltaan säädettävät ja se jatkuu ja levenee kupin sisäpuolella antaen tukea rinnalle sivuttaissuunnassa. Olkainten leveys kaikissa kokovaihtoehdoissa 20 mm. Olkaimissa J-koukku, jolla olkaimet saa takaa yhteen. Superpehmeä kaaritueton liivi, kun haluat miellyttävän pehmeän tuen rinnoille. Joustava malli muotoutuu rinnan mukaan. Kokotaulukon löydät tuotekuvista.

Kestää konepesun

Sugar Candy

Rock Candy, Toffee-imetystoppi

Kirjoita arvostelu

65GG/H - 25.05.2020

Ostin nämä kotiliiveiksi, ja toimivat hyvin sellaisina: tukevat mutta ovat samalla mukavammat lojumiseen kuin kaarituelliset yleensä. Olen vähän kokojen välissä, mutta päädyin kommenttien perusteella ottamaan isomman eli S-koon, ja se oli oikea valinta. Melkein tekisi mieli testata M-koon kuppia, mutta luulen, että se ei kokonaisuutena tukisi yhtä hyvin.

Positiivinen yllätys oli, että paidan alla muoto on yllättävän hyvä, ja kehtaisin näiden kanssa kyllä pyrähtää myös kodin ulkopuolelle. Lisäksi olin vähän huolissani siitä, uhraanko mukavuutta saadakseni tämän pitsikoristellun mallin, mutta pitsin alla olikin ihan samaa pehmeää sisämateriaalia kuin muussakin kupissa.

Hintansa väärti varsinkin nyt etätyöaikana!

K, 70GG - 30.09.2019

Tilasin taulukon mukaan koon s (pääsääntöisesti käytän kokoa 70GG), mutta se oli pienehkö. Tarve oli kuitenkin niin äkkiä, että pidin liivit. Tulen kyllä tilaamaan seuraavan koonkin itselleni, koska mikään muu kaaritueton liivi ei ole ollut näin mukava päällä! Lisäksi nämä minusta tukevat myös hyvin! Mukavuutta näihin tuo erityisesti tuo alareuna, joka on resorimainen ja pehmeä eikä rullaa tai paina hiertymiä ihoon.

Kokeile ihmeessä, ovat varmasti jokaisen pennosen arvoiset

65M/J - 10.06.2019

Olen etsinyt jo pitkään sopivia oloiluliivejä, joissa ei olisi kaaritukia painamassa ikävästi, ja tästä liivistä löysin lopulta itselleni hyvät kotiliivit.

Kokotaulukosta ei löytynyt omaa kokoani 65M/J mutta otin rinnakkaiskokoa 70L/HH vastaavan koon eli M. M-koossa oli kuitenkin aivan liian pieni kuppiosa, joten vaihdoin kokoon L.

L-koko on minulle oikein mukava. Ympärystä ei saa enää niin kireälle mihin on tottunut normaaleissa liiveissä, mutta ympärys on silti sen verran napakka, että liivit pysyvät oikealla paikallaan. Näistä tulee ehdottomasti lempikotiliivini!