Night & Day kestoliivinsuojat 3 paria + säilytyspussi

Cake Maternity 12-4000

26,00 €
Valitse koko alla olevasta taulukosta.
One size (3)
= Varastossa (kpl) = Väliaikaisesti loppuunmyyty, jätä tuotepyyntö
Määrä: kpl

Tätä tuotetta on saatavana toistaiseksi. Jos tuote tai kokosi on väliaikaisesti loppu, voit jättää tuotepyynnön haluamastasi koosta, niin ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun tuotetta on taas saatavana.

Käsittely: Pyrimme käsittelemään arkisin klo 14 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä saapuneet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Toimitus:
  • Perustoimitus Economy 4-15 arkipäivää, hidas, ei seurattava, 0€
  • Pikkupaketti 2-4 arkipäivää, kätevä ja seurattava, 3,90€
  • Postipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 5,90€
  • Kotipaketti 1-2 arkipäivää, nopea ja seurattava, 9,90 €
Palautus: Maksuton palautus- ja vaihto-oikeus 14 vuorokautta.

Lue lisää tilaus- ja toimitusehdoista.
  • Tuotemerkki / valmistaja: Cake Maternity
  • Tuote: 12-4000 Night & Day kestoliivinsuojat 3 paria + säilytyspussi
  • Värikoodi: 2 paria vaaleanpuna-valkoisia, 1 pari musta-valkoisia
  • Kestävät ja pestävät kestoliivinsuojat, pakkauksessa 3 paria + pussi
  • 74% polyesteri, 24% bambuviskoosi, 2% polyuretaani - pussukka 100% puuvillaa
Kestävät ja pestävät kestoliivinsuojat jokapäiväiseen käyttöön. Paketissa on kolme paria liivinsuojia: 2 paria vaaleanpuna-valkoisia ja yksi pari musta-valkoisia. Vaaleanpuna-valkoisissa on yksi imukerros, mustissa kaksi. Värillinen puoli tulee ulospäin = kosteussuojakerros, valkoinen puoli tulee sisäänpäin = imukykyinen puoli. Lisäksi saat puuvillaisen säilytyspussukan, jossa liivinsuojat kulkevat kätevästi matkassa. Sisäpuolen materiaali on bambuviskoosia, joka on luontaisesti antibakteerinen materiaali ja tuntuu ihanan pehmeältä ja kuivalta ihoa vasten. Kankainen ja nukkaaamaton pinta on myös parempi haavautuneille nänneille, sillä toisin kuin kertakäyttöiset liivinsuojat, kangas ei tartu kiinni ihoon ja haavaumat pääsevät helpommin parantumaan. Tuote saavuttaa parhaan imukykynsä parin pesukerran jälkeen. Yksi koko, jonka halkaisija 12 cm. Sopii kaikenlaisten imetysliivien kanssa käytettäväksi.

Konepestävä.
Kirjoita arvostelu

Lumingerien henkilökunta testaa: Mervi - 27.01.2022

Mukavat, pehmeät, värit oli omaan käyttöön just passelit, kun ovat mustan ja vaaleanpunaisen Molly-imetysliivin kanssa käytössä. Näiden kanssa ei loista valkoiset liivinsuojat rintaliivien pitsien läpi. Tarpeeksi isot, mikä ei kaikkien kestoliivinsuojien kanssa ole aina niin itsestäänselvää.